Čo pripraviť na obed na zásnuby?

babajka
26. nov 2011

Ahojte prosím vás neviete mi poradiť??? Budúcu nedeľu má prísť priateľ s jeho rodičmi k nám na obed na zásnuby. 😀 😀 nevie mi niekto z vás poradiť čo im mám pripraviť na ten obed aby potom moja budúca svokra odpadla ?? 😀 😀 poprípade aj nejaké pekné prestieranie?? 🙂 😖 Ďakujem :-*

traktor
26. nov 2011

..no ..chces , aby odpadla hned medzi dverami..ze aby si nemusela podavat ziaden chod..alebo chces aby odpadla pri obede..ci az po nom?..musis to napisat blizsie 😀 😀 😀 ,,ale teraz vazne..u nas bola slepacia polievka s rezancami, kuracie prsia s broskynou, syrom, k tomu ryza a americke zemiaky..na stole boli zakusky..neskôr aj oblozena misa..a co pamätam, prestieranie sme mali ladene do bielo cervena..take normalne..

zuzana76
26. nov 2011

@babajka no zalezi z akej su rodiny, ak su zalozeni skor tradicne, tak moze byt aj to co spominala traktor, to je take klasicke menu, ak su skor narocnejsi a skusaju radi rozne novinky, tak by som skor zvolila nieco zvlastnejsie, ale ak si aj nejaky recept vyberies, tak si ho predtym vyskusaj uvarit.

prestieranie by som volila nieco originalne

napr nieco taketo
http://www.sashe.sk/HANKAcz/detail/prostirani

alebo
http://www.sashe.sk/ekoQuilt/detail/vianocny-ob...

ved vianoce sa uz blizia,

pekne obrusy su aj v Jysku a tam kupis aj s prestieraniami.

Menu - ja by som volila bud hovadziu polievku alebo nejaku kremovu polievku, napr hraskovu s krutonmi

druhe - by som volila nejake maso s omackou napr

http://receptar.zena.atlas.sk/zapekane-kuracie-...

http://receptar.zena.atlas.sk/kacka-vo-vinnej-o...

pripravila by som aj nejake chutovky a potom aj zakusok
napr takyto
http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... ten sme robili a bol fakt vynikajuci, viem,ze nie je teraz sezona malin, ale dali by sa pouzit aj mrazene, alebo nejaku tortu - mozno aj objednanu, ale ja by som skor upiekla sama, aj ked by to bolo nieco jednoduche.

babajka
autor
26. nov 2011

no po pravde chcem aby odpadla tak niekde medzi aby sa nepovedalo že som jej nedala najesť :D :D :D to nieje zlý nápad, dakujem za radu ale chcela by som niečo ako také viac aby sa nepovedalo lebo oni sú cigáni a oni si na to potrpia ako som si stihla všimnúť :D :D