Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Čo s tvrdým prekrojeným avokádom?

makromolekula
30. jan 2013

Ahojte kupila som si avokado, teraz som ho otvorila a je tvrde...je mi luto ho zahodit. Co s nim? dakujem pekne

andrik78
30. jan 2013

@makromolekula takto samo o sebe sa nedá jesť. Skús urobiť nátierku. Ja som ho pomixovala so strúčikom cesnaku, trochou soli a tavením syrom. Detom a mm chutilo. Pozri si nejaké nápady na nete

ildici12
30. jan 2013

skus to dat do sacku s bananom mozno ti dozreje takto ked je tvrde sa neda velmi jest... 😒

sisaka
31. jan 2013

@makromolekula no ak je to uplne nezrele a vnutro tvrde, tak by som sa neriadila radou @andrik78 , tam ani rozmixovanie, ci cesnak nepomoze. Uz s tym asi moc nenarobis, i ked treba skusit, ci nedozrie. Pre buducnost, v obchodoch su zvacsa tvrde, treba nechat doma 2-3 dni odlezat mimo chladnicky, ked je na dotyk maksie treba jest (nie uplne makke, to uz meni vnutro farbu na hnedu. Casom prides na to, kedy je tak akurat na jedenie.

Tu začni písať odpoveď...

Odošli