Čo všetko papá vaše 10 mesačné dieťa?

seemani
29. máj 2014

Ahojte, čo všetko už papáte, dajte inšpiráciu.. na raňajky papáme väčšinou pečivo s kakaom, praženicu, nestlé kašičku, výživu, jogurt. obeduje už to, čo my. Na olovrant nejaké ovocie, na večeru krupicovú kašu väčšinou. čo zvyknete vy papať?

janka_mamka
29. máj 2014

aj nas tak ked mal desat mesiacov na tom sa už dost nenavymyšla, dobre mu davate, skuste ešte tak paroček, alebo šunku, syr... alebo sliže s tvarohom 🙂 ak to bude chciet môj to neľubi 🙂ale čo počuvam tak ine deti že sa idu za tym zblaznit 🙂

nicolle21
29. máj 2014

kakao? 😲 to uz mozu?
my ranajkujeme kasu, na obed papa zeleninu s masom, na olovrant ovocie, jogurt a otruby a veceria mlieko..

jaaty
29. máj 2014

... tak ja som asi zo starej školy (dcérka má 7 rokov) ale ja by som 10 mesačnému dieťaťu nedala párok, praženicu ani kakao 😝

ada510
29. máj 2014

Ahoj môj má 9,5 mesiaca teda snažím sa mu dávať to čo jeme mi takže varim tak aby sme sa všetci najedli ale bojím sa mu dať niaky parok prazenicu či šunku kakao ale tiež mám dilemu čo mu už dať zje všetko čo mu dám dávam ráno rohlik chlebík s lucinou,maslom, mliecne kaše, ovocie, jogurtik s piskotkou obed vedsinou zeleninka s maskom či cestovinou ryzou slíže s tvarohom...nás doma učili že parok vysmazane jedla sladkosti kola a podobne sladké nápoje boli vždy len v nedeľu ale na niaku oslavu či raz za čas tak to robím stale a budem viesť aj syna k tomu...;)

janinka13
6. jún 2014

tvaroh sa do 1roku života neodporúča - názor lekárov kôli vysokému obsahu tukov, trošku som prekvapená, kakao, párky, praženiaca a podobne, ale osobná vec každej mamičky, každá sama vie, čo je pre drobca najlepšie, neberiem názor nikomu, len prikladám svoj....1/2mlieka by malo dieťa do 1.roku vypiť denne, na raňajky dávam mliečko, desiata - ovocie, jogurty, obed - mäsko rôzne druhy so zeleninou, kombinácia ryža, cestoviny, ovsené vločky, stačí trošku prelistovať časopisy či pozrieť net a receptov je všade, na olovrant mliečko, na večeru kašičku.