Inšpirácie na chutné omáčky

visna264
21. jún 2015
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

Ahojte zienky, mozete mi poradit chutne recepty na omacky? Milujeme cestoviny a to najma syrovymi a paradjkovymi omackami a mam pocit, ze uz stale varim to iste. Dakujem za kazdu radu a recept. 🙂

gapre
21. jún 2015

ja robim na cestoviny aj cesnakovu,spenatovu a tunakovu s chery rajcinami.Tiez mame radi cestoviny a skusam aj vlastne vylepsenia 🙂 K syrovej niekedy nakrajam aj sunku na kocky,alebo slaninku oprazenu.

tamaram283
26. jún 2015
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

Vyborne omacky? My sme doma hotovi maniaci na cestoviny a omacky. Nasa najoblubenejsia je paradajkova. Pripravujem ju z cerstvych paradajok, susenych paradajok, pridam pasirovane paradajky podravka, tie som nedavno objavila a velmi nam chutia, olivy, kukuricu, petrzlen, cesnak, korenie a paprriku, niekedy pridame aj kuracie maso a je z toho skvela papanica.