Kto pečie domáce zákusky v Bratislave?

sjusanna
18. nov 2014

Ahojte, viete mi niektora poradit dobru domacu cukrarku v Bratislave? Potrebujem dat upiect zakusky pre synceka na krstiny. Znama mi odporucila Cukraren Tima v Dubravke, ale nasla som na nich dost zle recenzie.

Vopred dakujem

sissy27
18. nov 2014

@sjusanna no my sme pravidelnými návštevníkmi Timy a teda neviem aké zlé recenzie, ale fungujú tuším 18rokov a celý rok majú plno, nemyslím si, že zlá cukráreň by sa tak dlho držala 🙂 nám chutí zmrzlina aj zákusky, nemôžem zlé slovo povedať...
ešte v petržalke je cukráreň Ludvík, robia krásne torty, chuťovo na môj vkus nič extra, zákusky netuším, tie som tam nemala...
dosť populárna je aj cukráreň Laurent na račianskom mýte, ale tú nemám odskúšanú...

sjusanna
autor
19. nov 2014

dakujem obidvom : ) Sissy 27 - aj ja chodievam rada do Timy v nedelu na zakusky, ale nikdy som od nich neobjednavala viac kusov. Teraz ich potrebujem cca 400 kusov a nasla som recenzie, ze na druhy den su suche a slahacka kysla, tak neviem.
Aj tak dikes za rady

jemiotrasne
19. nov 2014

Ak by si chcela tortu alebo cupcakes, skus IK cake design (najdes na FB). Uzasne dizajnovo aj chutovo. Kamoska mala od nej. ale robi len tak skor znamym, tak neviem, ci by spravila.

erika8000
21. nov 2014

ja odporúčam cukráreň Laurent na račku.... zákusky od nich sú úžasné !!! určite vyskúšaj a potom sa rozhodni 🙂