Kto robí marcipánové torty za dobrú cenu v Košiciach?

mirka_aa
13. júl 2012

28.7. mame krstiny a potrebujem tortu..nepatrim k bohatym ludom,ale chcela by som peknu torticku,tak hladam kto je sikovny a najlacnejsi 🙂

tini30
13. júl 2012
evicka1971
13. júl 2012

taky doporucuji tortickyodmonicky

huxy
13. júl 2012

a čo tak skúsiť spraviť tortu sama?síce nie je to také úplne jednoduché,no vyjde to najlacnejšie a môžeš si spraviť takú,akú chceš /teda v rámci možností a šikovnosti/.my budeme mať zápis na matrike a tiež sa chystám sama piecť 2 torty,jednu barbie a druhú klasickú okrúhlu pekne ozdobiť 🙂

katren
13. júl 2012

skus sa aj spytat kociek tu , ony ich vyrabaju, tak budu vediet 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/marcipanove-torty-rady-a-postupy/

eeffka
13. júl 2012

Ildytorty.sk ale lacna nie je. 10e za kilo a torty maju two 3-3.5 kg,ale su krasne a najma chutne

zuzanocka11
14. júl 2012

Pozri na tortyodmamy.sk, zadás kosický kraj a vyhodí ti tam plno mien,majú aj fotky aj kontakty .

anjelicek26
14. júl 2012

Ak chces chutnu tortu a nejde ti len o vzhlad, tak to nieco stoji, suroviny su drahe, potahovka tiez, pec pecie, tie zienky s tym stravia par hodin... takze neviem. Peknu tortu si vies spravit aj sama, ved nemusi byt potahovana, staci smotanova, piskoty okolo, zviazat stuhou, hore zelatina a pred podavanim tam poskladat meno... Mozno som naivna, ale krstiny nie su len o torte ;) My sme pri malej ani tortu nemali..

stanislavao
14. júl 2012

pekna torta nebude urcite dobra. ziadna cukrarka vam nespravi tortu z tak kvalitnych surovin, ako by ste si spravili doma. niesto masla daju margarin, niesto vajec daju susene, miesto kremu len aromu. aby to vyzeralo, ale chut - nic moc. pokial nemate vy osobne niekoho, kto pecie, ze by ste vedeli ako pecie, z coho, tak skoda penazi. a len zato, aby ostatni videli, ze aku tortu mate, neoplati sa vam to platit.

luciferkax
14. júl 2012

Načo na krstiny tortu? My sme nemali, ved tá torta by teoreticky mala patriť bábatku a bábo z nej bude mať také "nič" :D

lenka.s
14. júl 2012

napriklad aj ja 😀 , kludne napis do IP

aj ked uprimne, tuto otazku najskor zamknu alebo vymazu

mimcak
21. júl 2012

Ahoj .Aj ja som z KE.Doteraz som dávala piecť jednej známej,skvelé tortičky aj na krst nám piekla.No vždy ma to vyšlo 30-40eur. Tak som začala študovať po internete recepty na torty,plnky,poťahovky a tak.No a už mám 2 torty za sebou. 🙂 možno nevyzerali ako od cukrárky,ale boli chutné. No plánujem už aj synovi k 2 narodeninám upiecť sama,aj rodičom k 40výročiu svadby. Chce to len odvahu a chuť. Skus to aj ty. Skvelú poťahovú hmotu vyrobíš aj s cukríkou marsmalow ja som robila s tou a vyšla mi skvele.A poprípade postavičky dostaneš kúpiť aj v cukrárni aide.

pinabambina
15. okt 2012

Ja som našla toto http://www.torty.kat.sk . Neviem za akú cenu, ale toto sú už hotové umelecké diela.

zlatat
21. okt 2012

@stanislavao nesúhlasím s tvojim názorom, že pekná torta nebude nikdy dobrá. Je kopec cukrárok, ktoré pečú krásne torty a sú chutné, pretože používajú kvalitné suroviny - teda 82%maslo, čokolády s vysokým obsahom kakaa, živočíšnu šľahačku, tvaroh, smotanové jogurty, kopec ovocia,... ale ... takéto torty lacné nemôžu byť, pretože všetky tieto suroviny sú drahé a potom treba počítať aj s energiami a prácou ktorú na to vynaložia - a poviem vám, že niekedy sú to hodiny a hodiny, kým vytvoria nejaké pekné ozdoby, kvety,...

aduskatt
21. okt 2012

@stanislavao nesuhlasim.....v zivote by som do torty nedala margarin miesto masla a plnky pouzivam poctive, dokonca s 36% smotanou, plnotucným tvarohom, žiadny prasok, alebo nahrada a chemia.........a tie torty su dobre aj pekne..........
@mirka_aa znehni do temy marcipanove torty. Rady a postupy, tam mme aj baby z kosic, dohodnes sa urco s nejakou🙂

jane1
29. okt 2012

mna vie dojať, keď chce niekto len tie najlepsie veci, aby boli pouzite tie najlepsie suroviny a este ma predstavu o nejakom uzasnom motive, a chce to LACNO.
ono je to o tom, ze ten clovek asi skutocne neskusal upiect tortu, asi ani len obycajnu. nieto zlozitejsiu, ozdobenu bars ako. Zienky, ved ked si neviete dost dobre predstavit, kolko energie a casu to stoji, tak sa najskor opytajte.
ano, ak niekto nechce dat za tortu vela peniazkov, aj to sa da, treba vsak mat potom skromnejsiu predstavu o torte,a dhodnut sa so zienkou co pecie, aky priemer, tvar, ci zdobenie by sa dalo pouzit, aby obe strany boli spokojne. alebo si udate cenu, do akej sa chcete zmestit a zienka vam povie, ake su moznosti.
ved je rozdiel objednat si tortu s postavickami modelovanymi a trebars len na torte nakreslenou postavickou, alebo medzi vanilkovym kremom a trebars tvarohovym s ovocim.
dalsie vec je, je ak nejaka zienka pecie za 7,8e za kg torty, ide jednoznacne pod cenu, pochybujem ze nieco na tom zarobi a kazdopadne si NEVAZI SAMA SEBA.
ja osobne este rozlisujem ci sa jedna o klasicku tortu, 3D, alebo vacsiu ci zlozitejsiu poschodovu.
inak mozte zajst do supermarketu, alebo AIDY a kupit si umelu tortu. 🙂 tam by som vsak veru skor necakala kvalitne a cerstve suroviny a nejaku vynimocnu chut.
majte krasny den

cityglam
29. aug 2017

My stale dávame robiť torty Janke. http://tortyjanka.sk