Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Máte recept na domáci pribináčik?

matusik24
25. apr 2014

Ahojte dievčatá chcem sa spýtať či ste doma robili pribináčika a či domáci pribináčik vaším ratolestiam chutil.Ak máte overený recept tak ho rada privítam ak mi ho napíšete.Ďakujem 🙂

marse
25. apr 2014
lucikusik
25. apr 2014

Robím podľa receptu ako @marse, len dávam len 1 vanilkový cukor. Drobec ho má veľmi rád. Pribináčika z obchodu ani nekupujeme. Skúšala som aj taký recept, kde sa miešal puding a tvaroh, ale ten nechutil tak dobre.

virivka
25. apr 2014

Ja som uvarila BB puding a do toho zamiesala jemny tvaroh a vanilkovy cukor. Len mnozstva neviem, ale chutil mi ako cokoladovy z obchodu🙂

vetroplach44
25. apr 2014

Ja som robila nedavno: 250g tvaroh jemny (dala som ten velky z Lidlu), 200ml smotany na slahanie a hroznovy cukor (asi 3 PL) a trosku vanilky. Bol vynikajuci, lepsi nez original. Druhu varku som dochutila kakaom, ale uz to nebolo ono.

meluela
25. apr 2014

@matusik24
Zaklad je tvaroh a sladka smotana + cukor - cim menej cukru tym lepsie.
Tiez je dobre dat viac tvarohu a menej slahacky - je to tak zdravsie a aj hustejsie. Da sa do neho zamiesat aj trochu bieleho jogurtu.

Ja som nedavno robila z 1 jemneho tvarohu, 1/3 slahacka, 1 vanilkovy cukor (najlepsie s bourbon vanilkou a nie vanilinom), za lyzicu jogurtu. Staci to vsetko dokopy mixnut ponornym mixerom. Potom este ozdobit ovocim a super pribinacik je hotovy.
Tiez sa da zamiesat horke kakao a myslim ze aj s bananom by to mohlo byt dobre.

567silvinka
25. apr 2014

ja robievam s nizkotučneho tvarohu, pochuťková smotana a vanilkovy cukor podla chuti 🙂

belllinka
25. apr 2014

jemny tvaroh (500 ml) + slahackova smotana 33% (250 ml) + vanilinovy cukor + krystalovy cukor. Ak das viac tvarohu, bude lepsi, chutovo vyraznejsi.

luckadominika
25. apr 2014

ja dávam biely jogurt namiesto smotany... nám tak chutí ale vyskúšam aj so smotanou a uvidíme 🙂

terezkaterka333
2. okt 2017

Tie dva odkazy hore nefungujú.

martina84mm
14. nov 2017

Tu začni písať odpoveď...

Odošli