Máte skúsenosti s rakletovacími/stolným grilom?

laura0107
1. aug 2019

Ahojte
Mate niekto skusenosti s tymto typom el.grilov? Chcem kupit do daru,no niekde som pocula zevraj pecu velmi pomaly..a maso sa ani neprepecie..
Mate ho niekto doma?
Dakujem za odpovede

smejko25
1. aug 2019

My mame niečo podobne ako na fotke 🙂 Len nemam náš poruke aby som ti napisala značku ale mäso sa určite prepečie 🙂 Samozrejme záleži na veľa veciach , take kuracie sa ti upecie vpohode krkovičku či bravčove stále marinujeme aspoň den dopredu je potom poddajnejsie 🙂

laura0107
autor
1. aug 2019

@smejko25 takze odporucas? Je to vhodne na take rychlo ugrilovanie syra,klobasky,zeleninky?

smejko25
2. aug 2019

@laura0107 určite odporúčam 🙂 ano ano my väčsinou kupujeme tie male klobasky na gril, vynikajuci je hermelin v tych malých mištičkach sa pekne roztopi 🙂 proste faztazie sa medze nekladu 😁 aj to využívame hlavne na dovolenkach 🙂 a odporučam použivat v dobre vetranom priestore 😁

laura0107
autor
2. aug 2019

@smejko25 chcem to nq vyuzitie hla no na zahradu..pocas garden party..vnutri to dymi?

h2
2. aug 2019

@laura0107 Ahoj, my nemáme rakletovací, máme stolný gril Tefal optigrill XL. Som s ním veľmi spokojná, my grilujeme radi a veľa, máme aj záhradný gril vonku na terase, ale s týmto môžeme mať grilovačku aj v zime. 😁 Je super na steaky, klobásky, ryby, zeleninu, plnené bagety... Ani párky už klasicky vo vode nevarím, z grilu sú lepšie. Akurát kuracie s kosťou (stehienka, krídelká) som si tam zatiaľ netrúfla robiť, možno by sa prepieklo, ale neviem, neskúsila som.

h2
2. aug 2019

@laura0107 Jáj, a ešte odpoveď na otázku, či to dymí, no ani zďaleka nie tak, ako keď sa griluje na uhlí. Tak ale trochu to je cítiť, záleží na tom, čo sa griluje.

laura0107
autor
2. aug 2019

@h2 dakujem za podrobne info..si zlata.idem kuknut

miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kika_flower
23. mar 2022
Používateľ kika_flower je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kika_flower.

My máme klasický plynový gril a sme spokojní. Celkovo si na týchto veciach potrpíme, ako aj na vybavení kuchyne. Kupujeme radšej kvalitnejšie a trvácnejšie.

karima512
26. feb 2024

my mame abien od vitariana,dobre sa umyva a nepripaluje sa na nom nic,teplotu ma nastavitelnu