Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Môžem dať acidofilné mlieko miesto kyslej smotany do polievky?

ryka2
2. dec 2012

dnes som to skusila a zrazila sa mi

ankaevka
2. dec 2012

čo sa ti zrazilo, kys. smotana? aby sa ti nezrazila, pridaj do nej štipku (na koniec noža) sódy bikarbóny...ja ju najprv rozmiešam s trochou studenej vody vo väčšej odmerke a postupne najprv pridám horúcej omáčky ku kyslej smotane do odmerky aby sa zohriala a až tak ju vylejem do celej omáčky alebo ju pridám len samotnú rozmiešanú až keď odstavím omáčku z ohňa....acidofilné mlieko som ešte neskúšala dávať do omáčok 😉

ikke
2. dec 2012

zrazila sa asi polievka...predpokladam.
tak v tom pripade uz vies aj odpoved - nemozes dat, lebo acidofilne mlieko sa ti v teplej polievke zrazi na tvaroh.

Tu začni písať odpoveď...

Odošli