Nápady na chutné a rýchle obedy do práce
Ahojte, prosím, tie, ktoré si nosíte do práce obedy z domu tak čo si chystáte aby to bolo chutné aj na druhý deň? My máme pri práci len čínsku jedáleň a rozvoz nejak neriešime lebo nie vždy sa dostaneme na čas na obednú prestávku (práca s ľuďmi, klientmi) tak som sa rozhodla nosiť si jedlo z domu. Kolegyne si nosia také že rožky a nátierka, chleba s pastekou
alebo idú na Čínu ktorá mi fakt už nechutí, n o ja by som radšej mala teplé jedlo z domu. Poradíte nejaké chutné rýchlovky? Napadlo ma že rizoto, cestovinový šalát, ryža s masom na stave ... Čo si ešte nosíte? Dnes som mala halušky ale boli hnusne suché a bryndza sa mi akoby stratila. Ďakujem
Vypytaj si od zamestnávateľa mikrovlnku, až máte nejakú oddychovú miestnosť na prestávku.
Potom si môžeš nosiť bežné obedy, ktoré ješ aj doma.
Ja si sem tam nosim ale nevarim vecer ale rano. Ideálne recepty z jedneho hrnca googli. Napr. cestoviny, rizoto na milion sposobom. To mas 3 minuty priprava a kym spracem rano deti, desiata a namalujem sa je to hotove. Zabalím a ideme. Potom mam rada kupit si čerstvý salat a s tuniakom alebo s rôznymi druhmi syra, alebo rano supnem kuracie, filet ryby rychlo na panvicu a so šalátom. My mame kuchynku, Cize si to viem aj ohriať ale ked rano uvarim, tak castokrat je to ma obed este vlažne a nemusim ohrievať. Ty si vies kupit take nádoby, co ti udržia teple jedlo.

Ja som si nosievala polievky v termoske.