icon

Nebaví ma varenie

21. mar 2025

Baby prosím neodcudzujte ma, chcem len vedieť či je nás viac. Mám dve deti, a čo sa týka varenia doslova to nenávidím, manžel to po mne vyžaduje akože nie nasilu ale proste stále to jeho a čo sa bude variť. Ja variť viem dobre aj piecť, dokonca aj torty robím na oslavy, to pečenie ma baví dosť ale varenie je pre mňa len nasilu. Milujem upratovať to je moje, ale ja neviem prečo tak neznášam to varenie mne to príde ako zabitie času, keby nemám deti tak nevarím kašlem na to len také rýchle jedlá by som robila. Prosim baby že nejsom v tom sama ? Ja už si prídem ako najhoršia žena na svete....

Strana
z2
sense
22. mar 2025

Nerada varím a preto varím rýchle jedlá, alebo jeme šaláty

svokrinjazykmonika
22. mar 2025

Tiež neznášam, tiež strata času. Aspoň keby si to môžem v kľude robiť a nie s dieťaťom čo sa stále chce hrať a rozprávať. Našťastie väčšinou varí manžel.

julajlatvar
22. mar 2025

Neznášam variť. Pre mňa je to nenormálne zabíjanie času,ktorého výsledkom je neporiadok,ktorý treba upratať. Rada pečiem, rada upratujem. Aj preto nerada varím,lebo mám slabých jedakov,ktorí furt všetko ofrflu. Radšej by som celý deň upratovala,hrabala sa v hline,šila a neviem čo ešte,len aby som nemusela variť...

alexanderkovacs
22. mar 2025

U nas tak na 90% varim ja. Rad varim , hoc je to zabijak casu. Kedze rad jem , musel som sa naucit varit. Pustim si podcast, alebo dajake video na Yt a ide sa nato. Ak je lepsie pocasie varim vonku , ked uz nemusim davat na to stale pozor, robim na dvore ,vytvaram či opravujem co treba. Len tak varit ticho v kuchyni by ma nebavilo ..

minenkaa
22. mar 2025

Čo sa bude variť ,no to či navarí .U nás vari ten čo ma chuť ,zajtra ja robim halušky ,muz obliz prst

evansova
22. mar 2025

Ako kedy. Vyslovene ma bavi varit ked sa ma zísť cela rodina, alebo cakame priatelov. Varit pre nas dvoch mi obcas pripadá ako strata casu a ani sa mi nedari navarit akurat. Zvacsa na dva, aj na tri dni, ale nastastie to manzelovi neprekáža. Naopak, ak ma v chladnicke na vyber dve-tri jedla, je spokojny. Z duše neznasam restauracne jedla, pozvanim na obed ci na veceru sa mi nikto nezavdaci, to je pre mňa trest

libusak
22. mar 2025

Neznasam varit, rada peciem a upratujem. Vari priatel 😁

demodun
22. mar 2025

Ja tiež nerada varím, väčšinou. Takže varím na 2 dni alebo potom rýchle jedlá alebo také, že všetko v jednom hrnci 😁

luccija
24. mar 2025

Nie, už ma nebaví varenie, lebo nemôžem variť ako ja chcem a musím sa prispôsobovať, ale jesť treba tak varím🤪
Pečenie doslovne neznášam a už sa ani nepokusam max vianočku, štrúdľu, jednoduchý koláč.Ja si nepripadam horšia žena za to, že neupratujem celé dni a nepeciem, ale variť by bolo fajn pri deťoch.

lucialucy43
8. apr 2025

No ja radšej pečiem ako varim veru ale jesť sa musi takže sa tomu nevyhneme😄

Strana
z2