icon

Nosíte si do práce cesnačku?

28. jún 2023

V práci máme kuchynku, v ktorej je mikrovlnka aj taká dvojplatnička. Často si nosíme jedlo z domu. Dnes som mala na obed cesnačku a ako obvykle som si ju zobrala do kancelárie, že pri obede dačo pokukám na internete. Kolegyňa mi povedala, či si to nemôžem zjesť v kuchynke, že je teplo, že nechce okná otvárať. A potom ďalšia kolegyňa sa pýta, že čo tu tak cítiť. To ako môžu takto hovoriť na jedlo a ešte na cudzie???? To je zakázané do práce nosiť cesnačku? Ani šéfka sa ma nezastala a povedala mi, že nech obedujem v kuchynke, aby som neobliala aj papiere. To môže mi zakázať???

Strana
z3
nikpa
28. jún 2023

Zakázať ti to asi nemôžu ale ty ako dospelá normálna osoba, ktorá zdieľa kanceláriu aj s inými ľuďmi by si sa mala podľa toho správat. A teda nehnevaj sa na mňa ale smradľavu cesnacku si si ozaj mohla zjesť v kuchyni, stačí, že ťa potom ešte zvyšok dňa museli čuchat. Lebo nie len z úst ale ešte aj pot ti bude smrdieť aj zajtra. Radosť mať takú kolegyňu empaticku a ešte sa ideš ocapovat na nich 🙄

mateson
28. jún 2023

Priznajte sa, koľko z vás čo tu píše ako smrdí cesnačka fajčí 😉 pretože , taká čo si ide von zapáliť a vráti sa do kanclu ku kolegyni ktorá nefajčí, takej nemá právo smrdieť nič.

pragmaticka
28. jún 2023

Fuuuuj, mam kolegu co občas nosí rybičky. Fakt nechutný smrad všade. Otras!! Ja si ani den predtým nedám cesnak aby som nezapachala... Nieto ešte so sebou zobrať. A tiež ho milujem. Ale tak len cez weekend 😂

evaachesa
28. jún 2023

Vymyslená téma na pobavenie.

lugie
28. jún 2023

@1sally12 tiež sa čudujem. aj my sme jedli v kancelárii, nemali sme kuchynku ani mikrovlnku. Proste sme si objednali a kľudne aj cesnačku keď bola 😃 ja neviem ako niektorí fungovali v čase korony keď boli reštiky zatvorené a v prípade že nemali napr. tú kuchynku. Keď sme jedli tak sme otvorili okno a vybavené. Do konca prestávky sa pachy vyvetrali. Boxy z jedla sme vyhodili vonku do koša, a keď náhodou tak sme ešte miestnosť nastriekali osviežovačom

collette217
28. jún 2023

Podľa mňa sa jedlo, ktoré je príliš aromatické a špecifické sa nenosí do práce. Nie je vhodné nosiť ho do práce z úcty k druhým ľuďom by to mohla byť samozrejmosť.

domkakvet
29. jún 2023

Nie je vhodne nosit take jedla do prace na obed, navar si to na vikend a doniest si sardinky, uz to prehanas.

samimami777
29. jún 2023

Skôr ty nemáš základy slušnosti nie kolegyňa. Aromatické jedlo do práce nepatrí, je to uzatvorený priestor a keby bol každý tak netaktný ako ty a jeden dotrepal sardínky, druhý cibuľové, ďalší fastfood, iný cesnak a pod tak tam máte smrad ako vo vývarovni. Sedliacky rozum a takt normálneho človeka je , že pozerá aj na svojich kolegov a nie na seba. A ty nemáš čas variť? Ja som si popri 12tkach nemala problém navariť . A ak je to pre teba problém tak si nabal pečivo s niečím alebo hotový šalát kúp v obchode máš xyz možností, väčšinou sú v robote aj bufety takže isto by si ty chuderka neumrela hladom. A áno, jedlo sa konzumuje v miestnosti na to určenej tzn jedáleň alebo kuchyňa. Vychovaný človek si nedotrepe polievku na pracovný stôl k dokumentom aby to tam krásne zaoblieval a natrúsil. niesi doma že si večeru dotrepeš do obývačky k televízoru. Ty musíš byť s takým správaním neskutočne obľúbená v kolektíve. Ďakujem Bohu že doteraz som pracovala vždy s normalnymi babami

biaa
29. jún 2023

@gabym neviem teda ty keď jes na obed rybu tak ti smrdi z ust zvyšok dna?😄🤣 či ako ?

Strana
z3