Používame cookies. Viac informácií tu. OK

Pečené gaštany, čo s nimi, keď ich je veľa?

miiriaam
27. okt 2019

Ahojte, upiekli sme gaštany a je ich veľmi veľa.co s nimi? Na nete som nic nenasla...dakujem

rolandik
27. okt 2019

Pomleť a zamraziť.

miiriaam
autor
27. okt 2019

@rolandik vdaka a potom co s tym?

rolandik
27. okt 2019

Ja dám 4 vyšľahané vajíčka plus med a 250g gaštanov do formy na bábovku a pečiem asi 30 min na 180 stupňov

miiriaam
autor
27. okt 2019

@rolandik Sueper,dakujem 😊

zuzizu2
28. okt 2019

Je vela toho co sa da urobit, ja napriklad to mam rada aj len tak ako pyre a so slahackou a troskou likeru ako taky dezertik :P

miiriaam
autor
28. okt 2019

@zuzizu2 To sa nerobi z varenych gastanov? Ci viem to aj z pecenych?

mapota
29. okt 2019

Pyre len z varenych, pecenen su uz na to tvrde a vysusene. Ak ides robit pyre /napriklad na roladu/, tak si ich mozes najprv uvarit ale to treba za tepla este supat aby to isla supka dole. Nam sa osvedcilo ich hned ked su este cerstve ocistit.

Tu začni písať odpoveď...

Odošli