Poradíte ohľadom pečenia domáceho chlebíku?

lubikan
16. jan 2013

Kocky,zamiesila som si cesto na chleba,ale zabudla som don dat 3 nastruhane zemiaky..vedela som,ze mi cosi chyba...islo tam 250ml vody,0,5kg hladkej muky,kmin,ocot,1 drozdie,sol,3 zemiaky.....

robievate niekto takyto chcelba,ale bez tych zemiakov?? do slaka,cesto uz tak krasne kysne,len bez tych zemiakov...podari sa?? ☹ ☹ ☹ ☹

junovka
16. jan 2013

podari sa, ale bude mat inu chut ako si chcela 😉

audiova
28. jan 2013

[PDF]
public.hajtmar.com/files/.../chleba_bez_hneteni.... skús túto stránku.ja ho doma takto robím a našim veľmi chutí.nie je veľký cca 0,5 kg-takže ho robím každú chvílu.len ho odokrytý pečiem 30min. nie 15 ako sa píše v recepte aby bol chrumkavejší.zatial som ho robila len z bielej hladkej múky,ale už som si kúpila aj ražnú a špaldovú,tak vyskúšam trošku zdravší 🙂

irma1113
24. júl 2013

Ja by som ti poradila kľudne keby si skúsila aj troška iný recept keď si si tým svojim nebola taká istá 🙂 Však vyskúšaj a daj vedieť 🙂 http://dobruchut.aktuality.sk/recept/9142/jedno...