Poraďte knihu s receptami

ankare
28. jún 2017

Zanedlho si konečne budem kraľovať vo svojej kuchyni.
Poraďte mi nejakú knihu s receptami. Žiadne extra zdravé recepty, raw,... také bežné jedla slovenskej kuchyne.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolieta9
28. jún 2017

U mna by si veru ziadnu kucharku napriklad nenasla. Mne stacia recepty z novin, letakov alebo si jednoducho nieco najdem tu na internete. Je to toho kopec a nemusim si nic kupovat. Zopar krat som si aj chcela nejaku tu knihu kupit, no zdali sa mi vsetky drahe na to, ze nie vsetky recepty sa dali len tak spravit.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zibi
28. jún 2017

@ankare skus "Recepty zo zivota" - to su celkom dobre knihy na varenie
plus aj kolace a zakusky su fajne. je tam tusim uz nejakych 15 dielov. Kazdy je zamerany na nieco ine. Skus aj cez net objednat.

Co sa tyka netovej stranky. Tak www.bonvivani.sk a najdi Tanu alebo Emko. To jej jej dcera a ona alebo tana ma tie vsekty super recepty. Ma take typicke slovenske jedla, presne poradi, co tam treba dat , aby bolo to alebo ono dobre a vari presne ako nase starke... Cize vyberies si.

deti95060810
28. jún 2017

ahoj ja mám Recepty zo života....mám ich asi 14 dielov, ale vyšlo ich tuším 23? Po tej 14 som prestala kupovať, pretože recepty sa začali opakovať, alebo jeden recept na dvojstránku....asi už nemali o čom...
najlepšíe sú prvé časti - prvých 5, potom 6 a 7 sú čisto zákusky torty a sladké jedlá a potom ešte 10 - tá je z babičkinej kuchyne - tiež vydarený diel....ostatné až tak neodporúčam....