Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Problém s tvarohovými guľkami

ruthike
10. jún 2015

Ahojte baby,

Mam problem s tvarohovymi gulkami, po vhodeni do vriacej vody mi nestupnu k hladine ale sa proste rozvaria na dne na kasu🙂 davam pozor aby neboli na tesno varene, aby sa nedotykali. pridavam do tvarohu aj krupicu aj struhanku, gulky robim strednej velkosti. Uz si trham vlasy, lebo to bolo moje oblubene jedlo od babiny a vsetci vravia, ze super jednoduche...
Prosim poradte

sophie32
10. jún 2015

@ruthike Ahoj.A robis plnene ci bez? Ja som raz robila podla tohto receptu a boli fajn. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1420

skaredekacatko
10. jún 2015

Ako robis? Ja davam vajce tvaroh krupicu a struhanku robim gulky a ze super cesto take tuhsie mam.

uua
10. jún 2015

ahoj. myslim ze si dala malo muky alebo krupice. parkrat som robila tvarohove gnocci a prva varka sa mi rozvarila podobne ako teba na kasu, tak som potom pridavala este krupicu. Voda musi vriet a netreba ich varit prilis dlho. Vela zdaru!

ruthike
autor
10. jún 2015

@sophie32 na olnene si este netrufam:D

ruthike
autor
10. jún 2015

@skaredekacatko lepi sa ti to cesto na ruky, alebo vobec ked gulky vyrabas?ingredience sedia, moj recept dava viac tvarohu ako krupice ale aj so struhankou je to skoro pol na pol. Myslim,ze konzistencia cesta musi byt problem

ruthike
autor
10. jún 2015

@uua jeeh,vdaka, zacala som nad tym uvazovat. Len som si myslela, ze ked je cesto prilis suche tak vtedy sa rozpadaju, ale asi to bude naopak🙂

simca06022011
10. jún 2015

@ruthike a aky tvaroh tam davas ? ;)

ajka30
10. jún 2015

@ruthike ja davam na 250 g tvarohu 1 vajce, a po 2 kopcovite lyzice cukru, krupice a struhanky. Ak sa cesto moc lepi, este pridavam krupicu. Nakoniec etse obalim v struhanke. Ked ich das do vriacej vody, trosku plamen stis, aby to vrelo, ale nie uplne tak ze az voda kypi z hrnca. Inak, tieto gulky moje deti miluju tiez 😀

ajka30
10. jún 2015

@ajka30 tvaroh je podla mna klasicky tucny hrudkovity

paskolinka
10. jún 2015

@ruthike cim viac krupice/ struhanky/ muky das, tym budu tuhsie a lepsie drzat pokope. v tom je to umenie, najst spravnu konzistenciu, aby boli aj chutne a makke aj drzali pokope 😉 chce to dobry recept 😉

zuzik307
10. jún 2015

@ruthike ja robim len z krupice, vajicka a tvarohu...ked spravim gulky, este ich obalim v krupici...varia sa naozaj kratko, len kym nevyplavaju na povrch 🙂

janinah
10. jún 2015

dávam tvaroh,krupicu,hrubú múku /krupice viac/1 vajce,práš. cukor.....strúhanku vôbec..cesto sa rozpadá,ked je málo múky resp. krupice

ruthike
autor
11. jún 2015

@simca06022011 ten od raja hrudkovity

simca06022011
11. jún 2015

@ruthike hmm... tak neviem v zivote sa mi nerozvarili🙂 ja davam ale slatinsky plnotucny tvarok, krupicu, pripadne hrubu muku... zaiadna struhanka. A vsetko od oka. kym sa daju dobre vytvarovat gulky, trosku ich obalim v tej muke a vo vode opatrne iba podberam ak klesnu na dno. Treba iba skusat asi🙂)

Tu začni písať odpoveď...

Odošli