Recepty na dovolenku k moru s bábätkom

ivahanna
7. jún 2012

Ahojte kočky, prosím, tie ktoré máte skúsenosti, čo ste nabalili a ako ste sa nachystali s jedlom pre bábätko na dovolenku k moru. Môj syn má 10mesiacov a chceme ísť na Maltu, budeme si môcť sami variť, ubytovanie v apartmáne. Zvyknutí sme, že mu každý deň varím z domácej zeleniny a overené mäsko k tomu, kupované mu nechutí. Rozmýšľala som nad zavarením vopred pripravených príkrmov, máte nejaké tipy - nemám s tým skúsenosť. Ďakujem🙂))

mummy01
7. jún 2012

@ivahanna zavarit mozes ale budes mat strasne tazku batozinu ked si to vsetko nabalis.Skoda ze nepapa kupovane obediky lebo to mas fakt najjednoduchsie riesenie lebo ja by som sa tam bala varit s tamojsich surovin,ked by som nevedela co odkial pochadza a ci je kvalitne...predsa mas este babo.Ja som nebola sice na dovolenke s takym malym babom ale boli sme raz s kamosmi ktori mali 11mes.dieta so sebou a on im celu dovolenku nic nezjedol,iba sa dojcil.Mali vtedy polpenziu ale maly im nic nezjedol...

lumarque
7. jún 2012

@ivahanna navaris nieco vam, dietatku das zemiacik, stavicku, ryzu..ak nechces neoverene masko, tak bude tyzden vegetariancit, neboj nebude mu nic. Alebo mu na zaciatku tyzdna skusi zohnat nejaku biozeleninku, (alebo zabal len pre neho do batoziny nejake domace mrkvy a pod) a budes varit z nej. My sme takto fungovali na dovolenke( ale to uz mal 13 mes).

danu
8. jún 2012

@ivahanna pozri do tem, na ktore ti dala linky katren, pripadne sa v tych diskusiach este opytaj