Recepty na využitie žltých paradajok vo varení
Ahojte, viete mi poradiť recept, kde využijem väčšie množstvo žltých paradajok? Najlepšie zrejme v nejakých cestovinách, prípadne inde.
Som začiatočníčka vo vareni😀
Podusis na cesnaku s cukinou a vmiesas cestoviny
TIe máme veľa oranžových cherry paradajok, tak ale teda kečup/pretlak/passatu z nich si neviem predstaviť . Čo by sa ešte dalo?
Podusis na cesnaku s cukinou a vmiesas cestoviny
@natalka13 myslíš, že by som k tomu mohla pridať aj balkánsky syr, aby sa roztopil na "omacku"
Na špagety so špenátom alebo niekde kam dáš špenát
TIe máme veľa oranžových cherry paradajok, tak ale teda kečup/pretlak/passatu z nich si neviem predstaviť . Čo by sa ešte dalo?
@merlinja omacka na cestoviny. Paradajky, cibula, paprika v pomere aky mas, farbu akou mas. Korenie, bylinky, sol cukor. Udusis, prepasirujes, zasterilizujes. V zime kedykolvek supnes do panvice zohriat, pridas uvarene cestoviny. Dokonca mozes supnut surove cestoviny, zalejes vodou a omackou a uvaris do makka, netreba ani cestoviny predvarat. Alebo podusis kuracie rezanceky s omackou a k tomu bud cestoviny alebo ryzu.
oooo my zavaráme aj ako uhorky
Vies co skus? Na plech pokladaj pokrajane paradajky, na vrch feta a zapiect kym sa paradajky nerozpadnu. Do toho potom vmiesas cestoviny. Genialna vec 👍🏼 nic viac netreba. Alebo som skúšala aj natierku. Nakrajane nadrobno, podusené na cibuli az kym nezmizne všetka šťava. Potom pridať vajíčka a robiť ako praženicu. Nakoniec rozmixovat na hladko, a primiesat natierkove maslo alebo obyčajné. Vynikajúca natierka 🤌🏼 aj polievka z čerstvých je fantastická, to si vieš pogoogliť, je to blbuvzdorný recept

vsade kde by si pouzila cervene, takze kludne hladaj recepty s paradajkami, na farbe nezalezi