icon

Recepty na využitie žltých paradajok vo varení

4. sep 2025

Ahojte, viete mi poradiť recept, kde využijem väčšie množstvo žltých paradajok? Najlepšie zrejme v nejakých cestovinách, prípadne inde.
Som začiatočníčka vo vareni😀

viestta
4. sep 2025

vsade kde by si pouzila cervene, takze kludne hladaj recepty s paradajkami, na farbe nezalezi

natalka13
4. sep 2025

Podusis na cesnaku s cukinou a vmiesas cestoviny

merlinja
4. sep 2025

TIe máme veľa oranžových cherry paradajok, tak ale teda kečup/pretlak/passatu z nich si neviem predstaviť . Čo by sa ešte dalo?

autor
4. sep 2025
@natalka13

Podusis na cesnaku s cukinou a vmiesas cestoviny

@natalka13 myslíš, že by som k tomu mohla pridať aj balkánsky syr, aby sa roztopil na "omacku"

stellarstar
4. sep 2025

Na špagety so špenátom alebo niekde kam dáš špenát

natalka13
4. sep 2025
@anonym_autor

@natalka13 myslíš, že by som k tomu mohla pridať aj balkánsky syr, aby sa roztopil na "omacku"

@anonym_autor jasne hocico lucinu pom.maslo bryndzu...

viestta
4. sep 2025
@merlinja

TIe máme veľa oranžových cherry paradajok, tak ale teda kečup/pretlak/passatu z nich si neviem predstaviť . Čo by sa ešte dalo?

@merlinja omacka na cestoviny. Paradajky, cibula, paprika v pomere aky mas, farbu akou mas. Korenie, bylinky, sol cukor. Udusis, prepasirujes, zasterilizujes. V zime kedykolvek supnes do panvice zohriat, pridas uvarene cestoviny. Dokonca mozes supnut surove cestoviny, zalejes vodou a omackou a uvaris do makka, netreba ani cestoviny predvarat. Alebo podusis kuracie rezanceky s omackou a k tomu bud cestoviny alebo ryzu.

sisska96
4. sep 2025

oooo my zavaráme aj ako uhorky

luciaruz
5. sep 2025

Vies co skus? Na plech pokladaj pokrajane paradajky, na vrch feta a zapiect kym sa paradajky nerozpadnu. Do toho potom vmiesas cestoviny. Genialna vec 👍🏼 nic viac netreba. Alebo som skúšala aj natierku. Nakrajane nadrobno, podusené na cibuli az kym nezmizne všetka šťava. Potom pridať vajíčka a robiť ako praženicu. Nakoniec rozmixovat na hladko, a primiesat natierkove maslo alebo obyčajné. Vynikajúca natierka 🤌🏼 aj polievka z čerstvých je fantastická, to si vieš pogoogliť, je to blbuvzdorný recept

sev111
6. sep 2025

Susim zavaram ako uhorky, robím pomazánku...

merlinja
6. sep 2025
@sev111

Susim zavaram ako uhorky, robím pomazánku...

@sev111 recept na pomazánku, ak môžeš pls

sev111
11. sep 2025
@merlinja

@sev111 recept na pomazánku, ak môžeš pls

@merlinja cez víkend pridám 🙂