Recepty pre dojčiace maminky

moninka666
27. apr 2016

Maminy poradte co si mam varit...dojcim este len treti tyzden a davam si pozor co zjem aby nemala mala koliky..dajte dake fajn recepty.. 😊😊😊😊😊lebo uz neviem co by som

milota164
27. apr 2016

ja som sa tiez na zaciatku snazila davat si ppozor a nakoniec som zacala jest vsetko lebo mala mala koliky tak ci tak, drzim palce

mia265
27. apr 2016

Ja všetko, malý nemal žiadne problémy

papricka33
27. apr 2016

Choď do skupiny dojčenie. Nájdeš tam všetko čo potrebuješ. Inak, var si to čo predtým, len aby to nebolo príliš kyslé, korenené, slané... Také akurát. Tiez pri alergizujucich (paradajky, jahody, citrusy, ) či nafukujucich (kapusta, fazula, kysnute cesto...) potravinách ich zavadzaj po jednom a pár dní sleduj reakcie bábätka. Keď nebude problém, konzumuj ich ďalej. Do všetkého si dávaj rascu, alebo fenikel, aniz...)+ cajiky s týmito bylinkami.

kopirkala
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
candii
28. apr 2016

Ved jedz na co mas chut .. ja nerozumiem tymto obmedzeniam.. ja kojim 5 mesiacov a nikdy som si nedavala pozor na stravu a maly je spokojny..

siska53
28. apr 2016

@moninka666 presne...jedz,co ti chuti.
Maly koliky nemal,tma som len prve 2-3mesiace nejedla citrusy,paradajky a cokoladu a pre istotu som si davala pozor na strukoviny. Cize tych som vela nejedla.
Co by som vynechala,su potraviny plne "ecok" a alkohol a kavu. Inak mozes vsetko ostatne.

Ono vies,kazdemu babu moze vadit nieco ine.. Mladsia napr.bola stale kolikova az do 3,5m.,hoci som si davala pozor.
Niektorym babztkam mozu vadit mliecne vyrobky v strave matky,inym zas chlieb a pecivo,ale napr.ja som o tom nevedela,cize neviem,mozno stacilo vylucit toto a bolo by po probleme.

V kazdom pripade vyskusaj ako prilohu aj napr.pseno,pohanku,quinoy,amarant a pod. Strava ma byt pestra,vyvazena a vyzivna,kedze tvoris mlieko pre babo.

janulka898
12. máj 2016

Www.mamila.sk
Tam najdes vsetko potrebne 😉