Tajfún od Tupperware

luciferkax
14. nov 2012

ahojte, našla som diskusiu o tejto firme, no je dosť "stará"... Dostala som praáve ako darček tajfún, no netuším, na čo všetko ho môžem použiť... ked dám ten šľahací nadstavec, urobím s tým aj cesto na koláč, bábovku a tak? a načo všetko používate tie sekáče?

smarti
14. nov 2012

Ak to je to čudo so šnúrkou ja mám tú menšiu verziu bilinkovač), tak ja to používam na sekanie cibule, cesnaku, mrkvy, kalerábu, petržlenu, byliniek, orechov, ovsených vločiek, jablk.... Proste na všetko, čo treba nadrobno narezať.

dadika9
14. nov 2012

ahoj ja ho mám a plne hovyužívam teda hlavne sekač, krájanie cibule len si ju musíš dať a menšie štvrťky, robím v tom aj nátierky dáš suroviny pár krát potiahneš a môžeš to v tom aj nechať a nemusíš to prekladať je to super vecička ako aj všetky výrobky z tuperu

lucijag
14. nov 2012

ahojky daju sa ich vyrobky objednat aj na nete?

marta222
8. dec 2012

@lucijag dajú - skús napr. na mimibazar.sk

xyanka
25. mar 2014

ahojte @luciferkax , @smarti , @dadika9 , @marta222 skusim ozivit tuto diskusiu. Rozhodujem sa, ze si kupim tornado alebo tajfun - najma na orechy, semiacka, cesnak a mozno cibulu. Kotry mi odporucite? Mam par otazok:
1. Chapem to dobre, maju rovnaku konstrukciu, len tajfun je vacsi a ma este naviac aj metlicku?
2. Poseka tajfun aj male mnozstvo tak dobre ako tornado?
3. Ak zvyknem sekat len 1 hrncek orechov, madli, piskot, slnecnice alebo aj menej, nepostaci mi len tornado?
4. Skusali ste v nom sekat aj lanove semiacka?
5. Nasla som aj Ergologics krájač http://www.tupperware.sk/sk/prehlad-vyrobkov/er... je to podobne, len nie na snurku ale otaca sa vieckom. Co si o nom myslite? Ste spokojne s tou snurkou? Nehuci velmi? Nebude to otacanie viecka jednoduchsie?
Dakujem velmi pekne za vase odpovede

xyanka
25. mar 2014

prave som sa docitala, ze tieto vyrobky obsahuju BPA, tak teraz vaham, ci to vobec kupit....

luciferkax
autor
26. mar 2014

@xyanka ahoj... ja mam tajfun...seka v pohode.. casto ho pouzivam... snurka nehuci... myslim ze vickom bt to sko tazsie... zoseka ri aj lanove semienka.. petrzlenovu vnat.. orevhy.. cojolvek.. mne by tornado nestacilo.. pride mi malinkee

smarti
28. mar 2014

@xyanka ja mám to menšie čudo so šnúrkou. Sestra má bez šnúrky, to čo sa otáča vekom, to je blbosť, bolia ruky, keď chceš mať dôkladne niečo posekané. Ja mám so šnúrkou, sekám ta tom všetko - orechy, vločky, cibuľu, cesnak, mrkvu a inú zeleninu na polievku, jasné v menších množstvách na viackrát. Dokonca sa mi stalo to, že som šnúrku odtrhla, lebo som tam dala veľké kusy mrkvy a potiahla som, bola to moja chyba. Ale vymenili mi celý ten vrch a dali mi nový.

xyanka
29. mar 2014

@smarti dakujem za odpoved, potvrdila si mi, co som si myslela.

cimika222
21. jan 2016

@xyanka
@smarti
@luciferkax
@marta222 Ak by ste niečo potrebovali z tupperware,rada Vám poradím a objednám.

luciferkax
autor
22. jan 2016

@cimika222 ja by som chcela tajfún reklamovať, nakolko sa mi zospodu odlomil kusok umelej hmoty a nože tam dobre nedržia