icon

Varíte aj predjedlo/polievku?

8. jún 2023

Ahojte, bežne cez týždeň varite len hlavne jedlo alebo aj polievku? Nemyslím keď je víkend, sviatky atd. Lebo ja cez týždeň síce varím každý den ale urobiť každý deň aj predjedlo a najlepšie aj dezert.. neviem.. áno momentálne nepracujem mala by som čas ale aj tak.. svokra sa k tomu nepríjemne vyjadrila preto chcem vedieť ako to majú iní 😄

Strana
z2
katulienkax
8. jún 2023

a tvoja svokra nevyzera aj podla toho, ako sa kazdy den napchava dezertami? 😉 teda >= 150 kg???

maryetta
8. jún 2023

Zalezi ako mame chut. Povacsine aj ueobim polievku a mam na 2dni. Niekedy aj 3dni ju jem. Kedze starsi sa stravuju v skolke/skole a muz v praci.

Ale napr ak mam zemiakovy privarok alebo proste nieco take co má viac “omacky” tak sa polievka ani neziada.
Alebo naopak. Ak mám kapustnicu tak nic ine netreba.

deedol
8. jún 2023

polievky ano, syn ich ma rad a je to dobry sposob, ako prijat vela roznej zeleniny.
predjedlo nikdy a dezert obcas cez vikend. nevarim kazdy den.
a svokra by sa mala starat sama o seba ;)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaroe
8. jún 2023

nevarim polievku každý deň, len ked sa mi chce a tiež vtedy, ked je hlavné jedlo nevýživné resp. ja ho ani nepovažujem za jedlo...napr. palacinky a spol. To aby som nemala výčitky, že servírujem rodine len cukor s cukrom 😀 Co sa týka dezertov, koláčov, tak to priemerne raz za mesiac. A v tom sú zarátané torty na naše narodeniny, aj jednoduché koláče, ked sa mi nechce vymýšľať deťom desiatu do školy, Ale také, že vnedeľu povinne niečo sladké, to u nás nehrozí, by som musela byť padnutá na hlavu, alebo by ma to muselo veľmi baviť.

buberova
8. jún 2023

Polievky nevarím, možno len tak raz za mesiac. A druhé varím na 2 dni.. svorka nech sa nepoburuje

sense
8. jún 2023

Nie nevarim

betulinka1
8. jún 2023

Cez tyzden varim iba hlavne jedlo. Polievky nerobim.

jaond19
8. jún 2023

Nikdy nevarim oboje, resp. len velmi vynimocne.... cas radsej travim mimo domu ako v kuchyni, toboz na jar a leto. Este v zime ked je skaredo to vydrzim. Takze u nas idu rychle lahke jedlá a aj rychle polievky (rajcinová atd). A casto mame len "studenu kuchynu", zeleninu, pecivo.... Svokra nech si zije svojim zivotom a nenakúka do druhych hrncov

stevvvka
8. jún 2023

Samozrejme, že máme každý deň predjedlo. Kavu😄

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nikasmile
8. jún 2023

Máme vždy polievku aj hlavné jedlo.

Strana
z2