icon

Vydržia zákusky na balkóne pri 8 stupňoch?

frida1990
27. okt 2025

Ahojte, zajtra máme oslavu, a ja si chcem uskladniť zákusky na balkóne, keďže v chladničke vôbec nie je miesto. V noci má byť 8 stupňov.
Budem mať klasické venčeky z odpaľovaného cesta, mascarpone dezert a nepečený pudingovy zákusok so smotanou. Myslíte, že to bude ok, vydržia tam, nemusím sa báť že sa pokazia?

Strana
z2
lukbe
27. okt 2025

@frida1990 pri ôsmich stupňoch sa nepokazia.

matula77
27. okt 2025

urcite sa nepokazia, niektori ludia maju tak nastave chladnicky na taku teplotu (nasi maju na 7)

zuzacka16
27. okt 2025

jasné, v pohode..

nyusika
27. okt 2025

urcite ano

frida1990
autor
27. okt 2025

Ďakujem vám

enmery
27. okt 2025

Podľa mňa nevydržia, lebo ich niekto ako ja zožerie 😁

martinkatinka
27. okt 2025
@frida1990

Ďakujem vám

@frida1990 kolko je podla teba teplota v chladnicke?

deti95060810
27. okt 2025

v chl. máme 6 .

sisska96
27. okt 2025

My máme 4 v chladničke. No 8 stupňov na mascarpone veci je veľa, ale však vyskúšaj a uvidíš či sa nepokakáte. Napíš do google. Mne vyskočil mascarpone treba skladovať od 0 °C do +6 °C.

sisska96
27. okt 2025

Preto u cudzích nejem krémové zákusky, bohvie ako skladujú.....

enmery
27. okt 2025
@sisska96

@sisska96 Nejedz, ešte by svet prišiel o takýto skvost...potrebujeme Ťa.

chrobak7
27. okt 2025
@sisska96

My máme 4 v chladničke. No 8 stupňov na mascarpone veci je veľa, ale však vyskúšaj a uvidíš či sa nepokakáte. Napíš do google. Mne vyskočil mascarpone treba skladovať od 0 °C do +6 °C.

@matula77
@martinkatinka
@deti95060810
@sisska96 To si všetci len myslíte, že máte toľko v chladničke. Nie je tam rovnaká teplota v celom priestore. Nedávno som to meral a hore bolo aj 14, v spodnej polovici 9 a v spodnej zásuvke, na niektorých miestach to kleslo až na 4 °C. Dokonca v spodnej zásuvke v strede vzadu niektoré veci aj zamrznú.

@frida1990 Takže pri týchto nočných teplotách ti zákusky v pohode do zajtra vydržia.

enmery
27. okt 2025
@chrobak7

@matula77
@martinkatinka
@deti95060810
@sisska96 To si všetci len myslíte, že máte toľko v chladničke. Nie je tam rovnaká teplota v celom priestore. Nedávno som to meral a hore bolo aj 14, v spodnej polovici 9 a v spodnej zásuvke, na niektorých miestach to kleslo až na 4 °C. Dokonca v spodnej zásuvke v strede vzadu niektoré veci aj zamrznú.

@frida1990 Takže pri týchto nočných teplotách ti zákusky v pohode do zajtra vydržia.

@chrobak7 Súhlasím, to by museli investovať do profi kuchynských chladničiek a tie stoja iné tisíce.

marsmykkok
27. okt 2025

@frida1990 v noci v pohode, skôr cez deň môže byť problém ak na balkon zasvieti slnko.

marsmykkok
27. okt 2025
@sisska96

@sisska96 A ty máš farmu a vyrábaš si všetko sama? Lebo vo výrobe a v reťazcoch je to bieda tiež. Napríklad v Lidli koľkokrát nevyložená paleta niečoho čo má byť v chladiaku je aj pol dňa mimo chladiaka pri teplote vše 20 stupňov...

enmery
27. okt 2025
@marsmykkok

@sisska96 A ty máš farmu a vyrábaš si všetko sama? Lebo vo výrobe a v reťazcoch je to bieda tiež. Napríklad v Lidli koľkokrát nevyložená paleta niečoho čo má byť v chladiaku je aj pol dňa mimo chladiaka pri teplote vše 20 stupňov...

@marsmykkok Áno, má...😂

nevenka
27. okt 2025
@chrobak7

@matula77
@martinkatinka
@deti95060810

@sisska96 ale no, nepokakaju sa, fakt to netreba prehanat s tym strachom.
@chrobak7 presne, strasna naivita toto, ze ked si nastavia chladnicku na 7 stupnov, ci 4, tak tam tolko naozaj aj je a vsade v celom priestore. Kvaskujem a mam nastavenu na 7 stupnov, ale veru podla teplomera som mala dole 8-9. Ja by som inak jogurt studeny okolo nuly, ci lahko nad ani nezjedla kvoli zubom a zaludok by mi zachvatili krce, ak by naaaahodou sa mi to podarilo zjest.
Bezne sme mali kolace v garazi na jar, no mozno tych 12 tam bolo a boli v pohode.

sisska96
27. okt 2025
@chrobak7

@matula77
@martinkatinka
@deti95060810

@chrobak7 merala som a mala 5-4. V suflikoch 1-0

sisska96
27. okt 2025
@enmery

@sisska96 Nejedz, ešte by svet prišiel o takýto skvost...potrebujeme Ťa.

@enmery ale ja ta nepotrebujem ani tvoj názor 🤣

enmery
27. okt 2025
@sisska96

@enmery ale ja ta nepotrebujem ani tvoj názor 🤣

@sisska96 Dúfam, že ani nedýchaš vzduch. Vzduch obsahuje 78%dusíka Uf👆. Prečítaj si, čo to s ľudským telom robí.

sisska96
27. okt 2025
@enmery

@sisska96 Dúfam, že ani nedýchaš vzduch. Vzduch obsahuje 78%dusíka Uf👆. Prečítaj si, čo to s ľudským telom robí.

@enmery trápna 🤣🤣🤣

anonym_560c5f
27. okt 2025

@frida1990 zákuskom sa nič nestane, už teraz nie je nikde na Slovensku viac, ako 9 stupňov a ešte to trochu klesne. Ak máš vrecká alebo vložky do mrazničky, daj ich aspoň na dve, tri hodiny do mrazničky a polož na dlažbu na balkóne a na to dozy alebó krabice si zákuskami. Na svadbe sú zákusky v candy bare hodiny pri podstatne vyššej teplote

natalka13
27. okt 2025

Fuha, mame 4st v policiach a 3sufliky kde je 0.
Noc ti vonku vydrzia.

enmery
27. okt 2025
@sisska96

@enmery trápna 🤣🤣🤣

@sisska96 Trápna si ty. Nikdy si nebola na svadbe v lete , kde vyložia koláče a sú tam xy hodín? Ten príklad s dusíkom som Ti dala, lebo je to na úrovni tvojho IQ.
Ale zabudla som, ty nenakupuješ, všetko pestujem, nikam nechodíš a varíš doma a nikde nejdeš, nedýcha výpary z áut, nedýchaš 78% dusíka.
Ale trápna som ja. Namiesto hej, máš pravdu, zadrela som hlúposť.

sisska96
28. okt 2025
@enmery

@sisska96 Trápna si ty. Nikdy si nebola na svadbe v lete , kde vyložia koláče a sú tam xy hodín? Ten príklad s dusíkom som Ti dala, lebo je to na úrovni tvojho IQ.
Ale zabudla som, ty nenakupuješ, všetko pestujem, nikam nechodíš a varíš doma a nikde nejdeš, nedýcha výpary z áut, nedýchaš 78% dusíka.
Ale trápna som ja. Namiesto hej, máš pravdu, zadrela som hlúposť.

@enmery bola som a nejedla kremove ani náhodou. Muž jeden ochutnal a dostal hnačku. No fúj. Jedz ty pokazene zhnité zakusky , asi si zvyknutá na také hnusy. Čo chýba ti sex že si taká frustrovaná? 🤣🤣🤣🤣

saxana000
28. okt 2025

V praci mame zakuskovu vitrinu kazdy den sa zapisuje teplota chladniciek a zakuskova mava od 7 do 9 kolace su v nej 72 hodin potom sa odpisuju.takze pri 8 stupnoch budu v pohode

margotka17
28. okt 2025
@enmery

Podľa mňa nevydržia, lebo ich niekto ako ja zožerie 😁

@enmery myslím si, že by sa nás tam zišlo viac 🫣😂

enmery
28. okt 2025
@margotka17

@enmery myslím si, že by sa nás tam zišlo viac 🫣😂

@margotka17 Aspoň by bolo veselo😄

margotka17
28. okt 2025
@enmery

@margotka17 Aspoň by bolo veselo😄

@enmery anoooo, taká zákuskov a párty 🍰🍰🍰🎊

anonym_560c5f
28. okt 2025
@sisska96

@enmery bola som a nejedla kremove ani náhodou. Muž jeden ochutnal a dostal hnačku. No fúj. Jedz ty pokazene zhnité zakusky , asi si zvyknutá na také hnusy. Čo chýba ti sex že si taká frustrovaná? 🤣🤣🤣🤣

@sisska96 že ty musíš perliť v každej téme 😀

Strana
z2