Ahojte baby, na veľkú noc idem robiť zemiakový šalát. No s mužom sa nevieme zhodnúť 🙈on tvrdí že do šalátu ide len majonéza vraj to tak robili doma. Ja som však zvyknutá dávať aj tatársku prosím ako to máte u vás doma vy?
Domáca majonéza
O tatarskej v zemiakovom šaláte počujem/čítam 1x
Je to majonezovy salat, takze iba majoneza. Ja ani nepancujem, jogurtami, smotanou a neviem akymi zdravymi nahradami. Salat robim 2x do roka, tak nech je majonezovy.
Kazdy si robi salat po svojom. Máš milion receptov. My dávame domacu majonézu.
Presne, kazdy to robi inak, ja zas dávam pol na pol majonézu s kyslou smotanou, nech to nie je take ťažké a všetkým vzdy chuti
ja davam,len tatarsku...
Ja robim 2x do roka, davam iba majonezu. Nedavam kysle uhorky, lebo ich nikto doma nechce a vyberaju to von 🙈
@babushkaem u nás tiež pol na pol a k tomu ,,vodu,, z kyslých uhoriek
Tiež dávam len tatarku, mne to tak chutí. Posledné Vianoce som kupila majonézu starej mamy a bol jedlý 😁 ...to som chcela vyskúšať.
šak rozdel zemiaky na 2 časti a do jednej daj tatarku a do druhej nie…
@biba_18 lepšia he do toho majonéza.
@marianka2525 komu lepšia?
Moja mamina nemohla čistú majonézu jesť, dávala Tatarku a biely jogurt, často ho tak robievam aj ja, je ľahší a na chuti moc rozdiel necítiť 🙂
My dávame len tatarku, viac nám tak chutí
Robím domácu majonézu. Ale viem, že nie každý to tak má… Niekto dáva tatarskú, iný smotanu, ďalší jogurt. Každý ako mu chutí. Môjho manžela som naučila na domácu majonézu a taký mu chutí.
domácu majonézu... len my robíme raz do roka tak zjeme aj túto kalorickú bombu.
Ja davam 3x biely jogurt grecky, 1 malu majonezu a 2 lyzice tatarky. Ved dajte ako Vam chuti. Myslim ze sa tu nenajdu 2 uplne rovnake recepty na salat. Kazdy robi svoj a kazdy tvrdi ze ten ich je najlepsi😄
niekto dava to aj to. pomoze ti to?
Davam aj majonezu aj tatarsku, ale tatarskej menej.
Tatarska nie, preco este aj tu tam davat ? Do majonezaku
@domkakvet ja takisto.
U nás tiež majonéza a trochu tatarky 😀 a čo všetko ide do neho celkovo by bolo na ďalšiu veľkú debatu... keď sa neviete zhodnúť, odober mužovi iba s majonezou a sebe pridaj aj tatarku
nerob žiadny a nebudete priberať...
Baby ďakujem vám za názory, aspoň som sa utvrdila že nie som,, jediná,, ktorá dáva aj tatársku. Moja mamka ma to tak naučila (keďže ona sama čisto s majonézou nemôže) urobíme dva šaláty jeden mne a jeden mužovi🤣a bude pokoj
Veď, aj tatárska omáčka, je vlastne ochutena majonéza. Dávam pol na pol, je taký sviežejši.
My davame obe.. ale chuti nam.i so smotanou a aj veganska verzia a aj raw verzia
Majoneza a kysla voda.
Ziadna tatarska
@katrin21 Veď, majonéza+ kyslá voda, kyslá uhorka=tatárska omáčka.
Len majonezu, tatarsku nedavame a ani manzelova rodina a ani byvaleho mama nedavala a ani svagrina nedava 🙂 a viac neviem, len s tymito sme si menili recepty