Ahojte maminy, hladam nejaké informácie a asi aj trochu podpory. Syn tretí den v škôlke a uz sme doma so soplami. Áno rátala som stým, ale nečakala som , že to príde tak skoro a tak rychlo 🙈
Moja otázka znie, či ste niektorá predlzovali rodicak uz ked dieťa chodilo do škôlky ( štátnej) a či sa to vobec dá. Do konca mesiaca mam ešte rodicak potom by som uz mala nastúpiť do novej práce ale ja fakt netuším ako to budem lepiť keď budem chodiť do práce, skym bude malý, ked bude chorý každú chvilu 🙈 mna aj vyhodia z práce ak budem snim stale doma .
Dá sa to nejak riešiť s obvodným lekárom dieťaťa? Že mi napíše nejaky papier aby mi predĺžili rodicak kvôli vyššej chorobnosti dieťaťa, alebo ako to funguje?
Ďakujem za každé info 🙏
@iv007 agent oo7 pocuj,
''Do konca mesiaca mam ešte rodicak potom by som uz mala nastúpiť do novej práce ''
''NOVA PRACA.'' VIES CO TO ZNAMENA. ze?
aby siel muz na OCR aby presla ona skusobnou, co je na tom zle?
lebo ked oznami prvy den ze ide OCR dostane akurat tak vypoved.
@iv007 pocuj agentka, sa stiahni do uzadia, si precitaj co som jej napisala nic zle. len radu.
a to ze som komentovala ze kazda druha ma kamionistu ci je slobodna, bola odo mna poznamka.
ale radu dostala. a prepac ak som jej napisala ze so soplikmi sa nejde na predlzeny rodicak. asi som ta urazila, chod sa schovat do perinky.
@lienka.7 uz som ti pisala v inej diskusii, ze ja nonstop 15 rokov pracujem, PN som mala 1x a tu mi platil zamestnavatel lebo trvala len 8 dni. Mozme si porovnat vyplatne pasky, garantujem ti ze platim viac ako ty + tebe prispievam na zvysenu hypoteku. Tak uz mlc a nestrapnuj sa s tvojimi chabymi odvodmi.
@iv007 ja som bola za 12 rokov dva krat na PN , kurna si lepsia ako ja. uz asi nezapsim. to sa akoze cim ides obhajovat? ideme si robit excely?
@bublinka1426 na teba nereagujem ale na tvoju zavistlivu kamosku lienku, tak ma neoznacuj laskavo
Baby dosť, uz to nechajte tak. 100 ludi 100 nazorov, nesirme nenavist este viac....
@marfa333 hlave riadne fukajte nos nech mu sople nezatecu na priedusky. takze ak viete smrkat, to je velka vyhra. neiktore deti este nevedia take male.
@marfa333 nechcela som sirit nenavist ospravedlnujem sa
@marfa333 otukas sa ...nabudúce budeš vedieť, že pokým nemá teplotu a zelený sopel a nevyzerá byť chorý, tak pôjde ..len zase je rozdiel či mu sopel tečie utiera si ho do rukáva atď ..veď toto je to prečo sú deti v škôlke nonstop choré.Ja som po rokoch zmenila prácu vždy ma to ťahalo k deťom a po 2 r všetkých chorôb čo som nosila domov som to vzdala🙂)so záznamom u imunológia, orl s chronickým zápalom dutin a zbierkou všetkých moraxella, streptokoky atď...či v nose, ustach
@bublinka1426 snaží sa aj smrkat a aj odsavam este. Hlavne mu casto striekam morsku vodu a nasivin len pred spanim.
@veronikaszabova ved ale nema. Bezne choroby co ich cakaju v skolke nie su zavazne diagnozy
@marfa333 hej treba totok nech nezateka. lebo ked uz su priedkusky je kasel a to vas budu otacat domov mozno. ( u nas sice kaslu ako tuberaci a deti v skolke) ale niekde su na to haklivi
@marfa333 vsade v zahranici je bezne ze deti so soplom v skolke su a aj s teplotou.
Nechodia do skolky s horuckou nad 38 alebo napr. s crevnymi chorobami
Vsetci sme si tym presli…🙏
@samkolea ved toto ale zaroven vidim ze nam to posilnilo imunitu. takze na nieco to bolo.
@bublinka1426 suhlasim, a radsej sa zdrzim komentara, lebo budem za neoblubeneho clena kona.
@samkolea ja uz som davno ale tu vacsinou proste pytaju radu ako ohrabat system. ale MK na tom aspon zaraba kedze tu ma platene reklamy.
@lienka.7 este ze mame take mierumilovne prezyvky ( just kiddin)