Mam pocit ze partner mi velmi malo pomaha a som vycerpana zo vsetkeho. Najradsej by som odisla na par dni prec sama ale to by mi urobil doma peklo. Partner momentalne nepracuje. Ja pracujem okrem toho sa so synom ucim, domacnost a varenie a vsetko spojene s domacimi pracami je na mne. On je so synom ked ja som v praci. Odnesie ho do skoly a iba vtedy sa s nim nauci. Syn ma ADHD. Uz druhy tyzden ma chripkove prazdniny a nenechaju ma pospat si poriadne. Bud sa o mna opiera syn alebo sa na mna nalepi partner. Nemame auto a tak teraz musim ist so synom ku specialnej pedagogicke a potom ho doniest domov a tak hned ist do prace na nocnu pretoze auto nemame a partner vlakom, autobusom nepojde. Mam sto chuti zajtra neprist z roboty ale si zabookovat hotel aspon na tie dva dni volna a partnerovi len smskou oznamit ze som v poriadku ale ze pridem vtedy a vtedy.
@oceanahory akurát som to chcela napísať
Kým si nespravíš poriadky s partnerom, tak si neoddýchneš. Ako si si ho naučila, tak máš. Ale takto sa fungovať nedá. Nemôže jeden ťahať celú domácnosť a druhý nič, alebo ako sa mu to hodí.
mna by nazoaj zaujimalo, ako moze byt jeden chlap - partner a otec, bez prace...ale ze fakt.
Baby ja naozaj nad tym velmi vazne uvazujem ze zajtra nepridem domov z nocnej ale pojdem niekam na hotel. Teraz idem 12:30 do mesta a domov by som sa vratila az 6:45 rano kedze mi treba doniest syna domov a hned ist do prace
Fuu, strasne tela mas doma. Co z neho mas ? Zivis ho, nepomoze a len robota navyse
Prečo on nezamestnaný nepôjde so synom na vyšetrenie autobusom ani vlakom??? A ty musíš ísť a ešte rovno odtiaľ utekať na nočnú??? Neexistuje. Nechala by som to na ňom
Tvoj problém vlastne nie je vyčerpanie versus oddych, ale to, že máš doma blbca. :(
@nyusika to ja mam este nieco lepsie, comu nerozumie vobec nikto. Moja kolegyna mala pred par rokmi partnera, ktory tiez bol taky nemakacenko a ked ho "donutila" ist do prace, tak jej povedal, ze najprv mu MUSI kupit auto, lebo on nebude chodit do roboty MHD. Podotykam, ze by isiel 1 autobusom asi pol hodinu. Tak ona si zobrala na lizing auto /nie lacne/ aby sa on na nom prevazal do prace.....toto pochopis???
Ja si myslim, ze pana treba zapriahnut do prace doma, rozdelenie povinnosti, nemusi robit vsetko, ked je doma. Ale bezne sa podielat na chode domacnosti to by snad zvladol. A nie ,ze ty otrocis doma, v robote, este mas stresy a nedivim sa tomu, ez si unavena.Keby on doma pomohol, mozno by aj tebe bolo lepsie.
Prečo ten partner nejde s tebou do mesta a neprinesie dieťa domov? Resp prečo to nejde sám vybaviť? Je to otec dieťaťa?
Toto je na vraždu, také lenivé hov.o mať doma
@muchotrafka298 Ved on to iste preto ani neide so synom
@muchotrafka298 no....ja nie. ale su zeny co radsej hocijakeho niemanda si k sebe nastahuju, len aby neboli single.
jedna noc v hoteli ti nepomôže, tuto treba urobiť poriadky s chlapom. A môžeš nám vysvetliť, prečo pán veľkomožný nevkročí do busu či vlaku? Je to pod jeho úroveň? A nie je pod jeho úroveň si gule válať doma a nechať ženu nech ho živí? Toto mu treba otrieskať o gebuľu
Ach, len pred chvíľou som tu čítala príspevok o chlapovi, ktorý doma nič nerobí. Ale ten chodil aspoň do práce! Tento tu je doma, ty pracuješ a aj tak je doma všetko na tebe?! Ja už nemám slov. Keď toto dopustíš, tak ti to patrí! 🙄
este taka otazka - to dieta je vase spolocne ?
A prečo ťa doma nečaká navarené a vypulírovaný byt, keď je chlap doma? Môj chlap bol raz chvíľu bez práce a to som doma ani prstom nemusela hnúť.
Porieš si to s chlapom, lebo si vyčerpaná, ale dieťa je určite rado, keď si s ním. Odbremeniť by ťa mal muž, dieťa ťa ešte odbremeniť nevie.
Ale to všetko je tvoja chyba. Keď je doma má sa starať o domácnosť, syna a ešte aj o teba keby bolo potrebné. Prečo toto čudo necháš u seba hlivieť?
Čiže co vlastne robí tvoj partner? Nič. Je to povalac a je ti len na obtiaž. Napíš mi prosím ta co z neho máš, prečo si s ním? Lebo mne takéto vzťahy hlava neberie. A dúfam, že ešte každý večer od teba žiada sex lebo veď on je oddýchnuty a ma určite chuť... Vtedy by som na tvojom mieste oddychovala ja, keďže inokedy na to nemáš priestor.
@nyusika toto bol niemand na druhu, dosla do bytu, kde byval s matkou, mali dlhy, tak ona si vzala uver na to, aby vyplatila niekolko tisic EUR dlzoby co mali, vzala na leasing nie lacne auto, aby on mal (ona chodila do prace peso), o decko sa nestral, v ziadnej robote nevydrzal, lebo jemu nebude nikto rozkazovat....long story short. Potom ako otehotnela si doviedol domov frajerku a ona musela ist prec.
@muchotrafka298 ona ale asi tiež nemala všetkých pohromade, keď toto robila ...
Ty si sadni a porozmyslaj nad tym, ci ti treba takeho chlapa? Pomoc ziadna, ani peniaze, o dieta sa nestara, len ta vyziera a zavadzia. Naozaj by si bez neho neporadila lepsie?
@jesenzima ona bola dovtedy pricetna zena, fakt, v praci sme nechapali, viackrat sme jej dohovarali, ale ona is nedala povedat. Nakoniec je ostali jeho dlhy a dieta o ktore ani nezakopne. Ona bola zufala, lebo mala po 30tke a nemala rodinu. Tak dopadla takto.
Píšeš že chlap nepracuje a ešte je dieťa i celá domácnosť na tebe? Fúúú, tak toto vari nie. Buď nech porobí doma, postará sa o syna, učí sa s ním, ide k lekárovi, alebo ihneď do práce. Netuším ako dlho je doma bez zamestnania, no ak si zvykne na takýto záhaľčivý život, už ho k činnosti asi nedokopeš .Vytrestať ho tým že pôjdeš na 1 noc do hotela môže byť síce fajn, ale to je málo na to, aby si sa zrelaxovala. K tomu neviem či budeš kľudná a či nebudeš mať strach o syna, že ako sa pán tvorstva o neho postará. Skôr by som si ho doma posadila a dala mu na výber, buď, alebo....
Toto pre mňa nie je chlap. Nebola by som s nim. Rozchod by ti mohol pomôcť.
Nepísala si sem už zopar krát ? Vkuse to iste, ty zdravotná sestra ťaháš 12 tky denne, nočné, lenivý chlap sa iba váľa doma a využíva ta .
Niesi schopná sa s ním rozísť a vyhováras sa ze s ním musíš byt lebo by nemal kto občas ist po dieťa do skoly
Hmmm písanie na koňa ti nepomôže a očividne ani neuľaví keďže je to každý mesiac dookola
By som mu nakopala rit a hajde so synom k lekarke. To co je, ze on bez auta neide. Co je on princatko? Nech si zarobi, kupi auto a moze ist. Prepac, ale ja by som na to vysetrenie tiez neisla. Ked moze on povedat, ze neide, tak mozem aj ja. On to robi, lebo vie, ze ty pojdes. Samozrejme ti ide o dobro syna, ale nemozes sa znicit, lebo on je hnily.
Čo robí celé dni tvoj muž?pozerá seriály?
Keď nepracuje nech vari, nakupuje, vyberá syna.Hlada si prácu?
Ty by si si najlepsie oddychla, ak by si vymenila partnera, ktory je ti podla vsetkeho iba na obtiaz 🫣.
Inac, s tym hotelom...dobry napad, ja by som nevahala, ak by som to potrebovala. Takze smelo do toho!