Mam pocit ze partner mi velmi malo pomaha a som vycerpana zo vsetkeho. Najradsej by som odisla na par dni prec sama ale to by mi urobil doma peklo. Partner momentalne nepracuje. Ja pracujem okrem toho sa so synom ucim, domacnost a varenie a vsetko spojene s domacimi pracami je na mne. On je so synom ked ja som v praci. Odnesie ho do skoly a iba vtedy sa s nim nauci. Syn ma ADHD. Uz druhy tyzden ma chripkove prazdniny a nenechaju ma pospat si poriadne. Bud sa o mna opiera syn alebo sa na mna nalepi partner. Nemame auto a tak teraz musim ist so synom ku specialnej pedagogicke a potom ho doniest domov a tak hned ist do prace na nocnu pretoze auto nemame a partner vlakom, autobusom nepojde. Mam sto chuti zajtra neprist z roboty ale si zabookovat hotel aspon na tie dva dni volna a partnerovi len smskou oznamit ze som v poriadku ale ze pridem vtedy a vtedy.
Ty si sem kedysi písala, že dom je tvoj, že?
A jeho tam držis, aby vyzdvihol dieťa zo školy či čo, kým ty si v práci?
Predaj dom, kúp byt blizko školy, kopni hento do riti, už ti to píšem druhý krát.
Keď treba, tak si zaplať nejakú študentku, alebo tetu, čo vyzdvihne dieťa a chvíľu s ním bude doma, len sa už zbav tej príživy
Keby som nemala kolegyňu s podobným "stavom" v jej domácnosti, tak by som neverila. On bez práce (už minimálne rok), ona po práci ide na nákup a varí im teplú večeru. Samozrejme všetky domáce práce sú na nej. Doma ešte dospelá študujúca dcéra vš. Majú 2 autá, šoférovať vie aj dcéra, aj chlap, ale ani nákup, ani uvarenie cestovín, či polotovary nezvládnu.
Aj odpovieš prečo si s ním? Schopna si aj bez neho. A prosím nezacčni o tom, aký je to úžasný otec, lebo sa zgrcám.
@zltalienka Des! 😠
Zúfalé ženy robia zúfalé veci zbav sa ho je ti na nič,chceš povedať že ani nevarí ani neupratuje úplne nič hanba by ma fackovala že mám takého
priživnika doma
@enmery S tým môžem jedine súhlasiť. Ideálny rozchod by bol, aby vypadol on. Autorka neodpovedá, koho je byt, či jeho, jej, alebo spoločný.