Asi nie som normálna. Napíšte svoj názor

maminuska
11. feb 2009

Bývalému manželovi som asi pred 3 rokmi povedala že sa chcem rozviesť a vtedy mi nastalo peklo-kontroly , upodozrievanie z nevery a mnoho iných vecí. S tým že manžela neľubim som sa vysporiadavala citovo dva roky, napokon som sa rozhodla podať žiadosť o rozvod.Počas týchto dvoch rokov som mala doma peklo , neustále kontroly, vyznávanie lásky , kvety do práce ktoré mi nikdy predtým neposielal atď. Naše manželstvo sa rozpadlo kvôli mojej svokre.
Nakoniec manžel v roku 2007 odišiel z domu k rodičom a do 1 mesiaca si našiel priateľku s ktorou je dodnes. Počas tohto ťažkého obdobia som sa zblížila s kolegom s ktorým som sa poznala 5 rokov a dnes je mojím manželom. Lepšieho človeka nepoznám , príkladne sa stará aj o moje deti z predchádzajúceho manželstva.
Bohužiaľ s čím sa ja neviem vysporiadať je to to že na jednej strane mi bývalý manžel vypisoval že som pre neho jediná na svete a do mesiaca si našiel inú, kým mne to trvalo dva roky.
Dodnes keď ho vidím ma chýtá neskutočná zlosť a niekedy na neho aj myslím. Zrejme nie som normálna. Skúste mi napísať svoj názor.

jaduska
11. feb 2009

maminuska - podľa mňa je tvoja reakcia normálna. Jednoducho máš zlosť, že ťa niekto takto oklamal. Nie je to ani prejav lásky, žiarlivosti, citov...jednoducho klamstvo dokáže niektorým ľuďom ublížiť viac ako niečo iné....A to je zrejme aj tvoj prípad....

dadulka19
11. feb 2009

maminuska,tvoja zlosť je normálna,ale už máš iného muža,rodinu...si šťastná,tak sa bývalým už nezaoberaj,skús to ignorovať 😉 ,nebol ťa hoden 😉

lucinda251
11. feb 2009

maminuska, toto je fakt zrada, poviem ti ze viem ta pochopit.. Na jednej strane, sa ta snazi presvedcit o tom, ze ta lubi, a na druhej strane si hned najde frajerku, no poviem ti, toto je vec ktora ta bude trapit roky.. Chlapi su svine, a mozno to chcel spravit aj preto, lebo sa nevedel vyrovnat s tym, ze nie uz s tebou..Chlapi su slabosi, nevydrzia nic.. A ked ublizuju, myslia ze su naj..
Drzim palce, nech to je kazdym dnom lahsie a lahsie..

krasuliak
11. feb 2009

len zasnem nad tym co tu poniketore pisete 😉

blesq
11. feb 2009

maminuska, tuto by si nemala co riesit!!!! mas manzela ktory ta miluje a aj deti. EX by uz nemal existovat !!!!

lucinda251
11. feb 2009

krasuliak:
prezila si? Poznas ten pocit?

blesq
11. feb 2009

krasuliak je chlap

lucinda251
11. feb 2009

sorry 😀
som tu nova

jenna7082
11. feb 2009

maminuska ja to tiež nechapem. ak si šťastná s tvojím novým manželom, prečo nedopraješ tvojmu ex? veď si ho koniec koncov opustila a to v čase, keď si bola vysporiadaná s tým, že ho už neľúbiš. o čo tu ide???

krasuliak
11. feb 2009

lucinda oukej 😉 nepoznam a ani nechcem

sirinka
11. feb 2009

ja tiez nechapem, preco ti to vadi...ved konecne mas zivot, aky si chcela...skus sa viac pozerat dopredu a nie rozmyslat nad tym, co uz len bolo....a skoncilo sa to tvojho rozhodnutia

lucinda251
11. feb 2009

krasuliak: my zeny zvykneme riesit aj veci, ktore su absolutne blbosti, a aj ked to vieme, srdiecko niekedy zradi.. ☹

krasuliak
11. feb 2009

ale potom sa stazujete ze sme zly a necitlivy a slabosi ..... ked riesite zbytocnosti 😀 😀

maminuska
autor
11. feb 2009

veď práve , ja sama sebe nerozumiem. Nikdy by som sa nechela vrátiť k bývalému manželovi, len ta zlosť.EX doprajem čo len chcem ale ke´d ho vidím tak sa mi rozbúcha srdce a celá sa spotím, mám sucho v ústach a keby som mala asi krompáč tak ho aj na záhrade u seba zakopem.
Možno je to preto že mi urobil posledné dva roky také peklo zo života a nenechal ma v kľude odísť. Že ma klamal že ma miluje a hneď na to si našiel niekoho iného.
Veď ja som som potrebovala 2 roky sa s tým vysporiadať a on iba necelý mesiac. Bola to vôbec láska z jeho strany ?

lucinda251
11. feb 2009

krausliak: Ale niekedy je to naozaj tak.. 😉

jenna7082
11. feb 2009

lucinda, v pohode, ze niekedy ked sa clovek fakt nudi abo neviem co, sedi doma a nema co robit, tak napadaju vselijake veci ... to nie je len o zenach. ale ked nieco funguje, maminuska ma totiz teraz super manzela, s ktorym si jej deti super rozumeju, chodia na lyzovacky, na vylety, skratka ma vsetko, je stastna a popri tom riesi, ze jej trvalo 2 roky nez sa vysporiadala a jej exmanželovi IBA mesiac...tak to je potom len obyčajná prachsprostá ješitnosť ... alebo mozno potom to s novym manzelikom nefunguje az tak, ako ma ... neviem no. maminuška, veď tvoj ex sa dva roky s tym snazil vysporiadat po svojom, posielal ti kvety, zaujimal sa o teba, nechcel ta stratit...ze potom pochopil, ze to nema vyznam...co by si chcela? aby sa este dalsie dva roky umaral zialom, aby sa opijal, trapil...? tak si nasiel druhu, usporiadal si svoj zivot....co ti vadi ??? konkretna bud, aby sme to pochopili. chces sa k nemu vratit ci co?

krasuliak
11. feb 2009

kokos fakt ja ta nechapem hlavne poslednu vetu!!!! cotu riesis ved si sama pisala ze ho nemilujes a teraz te serie ze si tak rychlo nasuel niekoho, no sorry ale ja to fakt nepochopim

lucinda251
11. feb 2009

maminuska:
mozno mu islo len o to, ze ked si sa s nim rozisla, ze ti chcel "vratit" tu bolest..
Ranene zviera kope okolo seba..

krasuliak
11. feb 2009

no ale ved s tou priatelkou zije dodnes tak keby to bolo len tak tak s npou asi nie je 2 roky 😉

dioliana1
11. feb 2009

v bolesti robí človek neskutočné blbosti.... 😀

jabera
11. feb 2009

maminuska uplne ta chapem. su to tie pocity, ktorym clovek celkom nerozumie, ale citi ich... ja osobne som presvedcena, ze ta manzel lubil aj o teba skutocne stal. len vo chvili, ked sa zmieril z rozchodom mozno zrazu pochopil, ze sa mu ulavilo. taku ulavu z rozchodu poznaju mnohi z nas. a zrazu stretol nejaku, ktora mu sadla. ved sama vies, ze sa kolkokrat rozidu dvaja po dlhom vztahu a jeden z nich ma ihned noveho partnera. je to asi akymsi uvolnenim sa a po cesky sa to povie prokouknutim. a pritom este pred tyzdnom mal pocit, ze rozchod nemoze prezit.neber to, ze sa zastavam tvojho ex, len tak dumam...
je ale blbe pre teba, ze toto pocitujes, ale ber to tak, ze raz to prejde. asi sa to nasilu neda, nemas s tym co urobit... pokial teda si v tomto vztahu skutocne spokojna. mozno ti chyba nieco, co si pri manzelovi mala. nemyslim materialno... to uz vies ty. ale mozno je to fakt len pocitom, ze ta niekto natahoval a nicil len tak zo sportu...aj ked to mozno on tak nemyslel.

lucinda251
11. feb 2009

dioliana1: suhlas 🙂

jenna7082
11. feb 2009

maminuska niektori ludia nie su schopni takej lasky, aku ocakavame. poznam jeden podareny citát, len ci si nan spomeniem.... 😕 😕 😕 ...to, ze ta niekto nemiluje podla tvojich predstav neznamená, že ta nemiluje najviac, ako vie. a je to pravda.

maminuska
autor
11. feb 2009

krasuliak keby som chápala sama seba tak tu nepíšem. nemyslím že je to ješitnosť a vrátuť sa k nemu nechcem a nevadí mi ani to že si niekoho našiel, len ten čas ma prekvapil, ja som sa citovo odviazala dávno - teda aspoň si to myslím.
A nezaujímal sa o mňa, posielal mi kvety len vtedy keď boli kolegyne v práci, doma mi nadával a kontroloval telefón, nabúraval sa mi do emailovej schránky....... jednoducho majetnícke sklony.

sirinka
11. feb 2009

maminuska a preco si myslis, ze ta klamal...mozno ta naozaj lubil a veril, ze sa da vsetko doporiadku...ved ste nemali ine problemy v manzelstve ako ten, ze ty si ho prestala z nejakeho dovodu lubit...

a sa necuduj, ked ste to riesili dva roky, ze aj on bol unaveny zo zivota bez opatovanej lasky a ked sa nasiel niekto, kto mu ponukol viac ako kamaratsvo, tak jeho city sa zamerali tym smerom...ja ho napr uplne chapem...a tie pocity co popisujes...podla mna nie si vonkoncom vyrovnana s vasim vztahom a najme nie z rozchodom...

krasuliak
11. feb 2009

dobre dobre ved som len chlap 😀 😀

dadulka19
11. feb 2009

veď práve,krasuliak 😀 ...nesnaž sa pochopiť 😉

sirinka
11. feb 2009

viete co sa hovori...ze chlapi ziarlia na byvalych milencov svojej partnerky a zeny zase na buduce milenky svojho partnera... 🙂 tak tu sa to potvrdilo...

maminuska
autor
11. feb 2009

sirinka no možno máš pravdu, že nie som úplne vyrovnaná - ale nie zo vzťahom a z rozchodom- tam myslím že som vyrovnaná, skôr s tým že mu neviem možno aj odpustiť čo všetko som si musela preskákať s ním, možno že práve to je príčina toho môjho hnevu .
Prepáč ale ja ho nechápem, chovala by som sa inak ale to som zasa iba ja . mňa keď priateľ opustil, tak som si celý rok nemohla nikoho nájsť pretože som nikoho nechcela.

jenna7082
11. feb 2009

no tak to je mi potom jasné. proste ta se..e že ty si si musela svoje šťastie ťažko vytrpieť a vybojovať a on nie. no, možno to trošku už začínam chápať. ale na to sa dá povedať jediné -- kašli na to. prestaň to riešiť. nevšímaj si ho, nerieš ho, nechaj tak. nič iné. a žiadne ALE !!! 😎