Čím vám ide partner na nervy?
V teleráne je rozhovor s psychologickou o ponorke vo vzťahu tak sa rozpiste🙂
Mne tým, že nemá rád nič nové, používa roky ten istý šampón, je stále tie isté potraviny, keď jogurt tak len Zvolenský...keď dovolenka vždy to isté miesto, že dokáže rozprávať stále o tom istom príbehy, zážitky, ktoré som počula v spoločnosti sto x.Nepotrebuje žiadne nové zážitky je strašné spokojný a pokorný🙂)a ja presný opak a tým má najviac vytáča.Tak máte slovo...
to si váž že máš spokojného a pokorného muža... malo je už takých ludí
Ze nevie trafit oblecenie do kosa na pradlo :D
Ze vsetko musi mat naplanovane a z kazdej improvizacie je nervny ako pes.
Ked luska jadierka. Vrazdila by som za ten zvuk. Pripada mi ako bombardovanie, počujem to aj do druhej izby 🤣🤣
A tiez je najradsej doma?
Nepisala si tu raz o muzovi s aspergerom? K teme - ked mam svoje dni, tak aj tym ze nahlas dycha🤣
Mne lezie na nervy, keď sa nevie na veci pozerať z neutrálu, alebo keď sa zatne a ani za boha neprizná chybu/že niečo nevie..
Mňa jediné, čo vytáča je, že keď začneme riešiť nejaký problém, tak mám vždy pocit, že ja hovorím o voze a on o koze. Úplne rozličné pohľady na veci máme a nedokážeme sa pochopiť, čo chce povedať ten druhý🤦♀️🙈
Vieš čo normálne sedím v poradni, a rozmýšľam čím má vytáča....a neviem 😀😀
Ale tiež používa stále len šampón Old spice, ale nevytaca ma to 😄😄😄
Aaaaa už viem vždy skoro zaspí, zapnem film a on už chrape potom keď náhodou nejaký thiler tak sa musím báť sama.
Naloží umývačku ale nezapne dokonca nechá otvorené dvierka a ide preč robiť niečo úplne iné.
Keď ideme niekam preč oblečie sa, obuje a už len komanduje od dverí "poďme už, poďme už" zatiaľ čo ja beham po dome a sama musím balit veci co si potrebujeme vziať.
Pripadne sa oblečie, obuje a od dverí už len kričí "podaj mi prosimta penazenku/kluce/rukavice..." proste vždy niečo zabudne a samozrejme ani nevie kde to presne ma...častokrát hľadám na tých par miestach kde by to mohlo byt a nakoniec zisti ze to ma u seba vo vacku
Ale tak nelezie mi na nervy, skôr sa z toho smejem, ved to sú len také detaily
Moj muz rad vari, nikdy si po sebe neutrie pracovnu dosku a mna to neskutocne vytaca lebo mam pocit ze nerobim nic ine len utieram linku
A este ma vytaca ked jedava na kuchynkou linkou na stojaka. Vtedy by som explodovala. Mame velky stol so styrmi stolickami.
U nas zas naopak. Nestalostou. Idealmi. Napady do 5minut,ktore chce hned zrealizovat.
Mna vytáča, keď pozerám večer obľúbený seriál, a on si vtedy donesie nejaký keks, alebo čipsy a šuští mi tam donemoty ako si to vyberá zo sáčika, alebo chrúme jablko... Alebo keď ustelie posteľ, ale vankúše nechá take pokrčené, len teda perinu /máme takú veľkú spoločnú/ cez to prehodí. To mi taaak lezie na nervy, že tie vankúše nenapraví. 🙉 Ale ja som tak troška Monk, tak má to so mnou ťažké aj on a určite aj jemu leziem s niečím na nervy 😂
@maggie1978 ja som presný opak bud neustielam alebo vetrám postel.. nemam rada ked je zakryta postel sa ma vetrať ked sa v nej spí.
@jani727 no ja ráno než vychystám deti do školy, vždy poriadne vetrám ešte neustlanú posteľ a potom usteliem. Neviem si predstaviť odísť a nechať neustlané .....Ale tak každý máme svoje zvyky, nie?🙂
Mne tym ze sa nevie najest v kuchyni ale v izbe pri tv a najradsej v posteli. Veci na pranie tiez len tak pohodi lebo vraj ked ich da do kosa na pradlo tak mu zmiznu 😂 ja nenavidim leto on zimu. Ked ideme do Tatier len pocuvam ze mu je zima a ze poslednykrat sme boli v zime v Tatrach a ze bez auta sa ani nepohne.
Mne strašné vadí, ako srka čaj.. vadí mi keď si robí srandu keď som naštvaná (no dobre síce mi to vadí, ale vďaka tomu sa potom niekedy na sebe zasmejem) vadí mi že občas mu vobec nedochádza a je spomalený.. ale čo mi vadí asi najviac je, že občas ma infantilnu náladu.. má to po svojej mame a ja infantilnost u dospelých fakt neznášam, neviem si pomôcť.. našťastie to nebýva časté.. má omnoho viac dobrých vlastností, takže jeho nedostatky preskakujem, ale je pravda že odkedy je korona, sme spolu omnoho viac (robí iba z domu) a vnímam to výraznejšie..
Myslím však že keby sem napísal môj muž, tak napíše dlhši zoznam ako ja 😅
Ničím...som rada keď sme spolu a za dvadsať rokov čo sme spolu a v desaťročnom manželstve sme ešte ponorku nemali...nie je dôvod... výborne sa dopĺňame a asi aj preto je nám spolu veľmi dobre aj po toľkých rokoch 🙂
keď kecá počas filmu a počujem každé druhé slovo. a uniká mi pointa
Ked sa o niečom začneme rozprávať v obývačke a v polovici ide niečo robiť do kuchyne. Vraj ma počúva, ale väčšina informácií mu unikne a musím mu to zopakovať, lebo nepočul 🤦♀️ vtedy by som ho vystrelila na mars
@maggie1978 u nas vetra muž lebo ide po mne do prace ale už sa stalo že nechal cely den otvorený balkon .. skoro ma porazilo :D .. ano každý to ma tak ako mu to vyhovuje.
...že neprestrihol pupočnú šnúru od svojej mamičky a skrýva to za jeho dobré srdce a šľachetnosť... Že má milión dôvodov prečo nie, namiesto toho, aby hľadal aj dôvod prečo áno... ✌️ Inak je super otec... 🙂
Keď ho pošlem uložiť škriatka (dieťa, si vyberá, kto mu má pred spaním čítať. Tatko je doma menej, takže ak je prítomný, obvykle je ten vyvolený) a môj muž nejakým záhadným zvukovým efektom pocuje: "Ukaz mi 896 videí na YouTube, ktoré ťa za posledných 15 rokov zaujali" a hneď sa prilepi na gauč aj s diaľkovým v ruke (nepozerá, ukazuje mne, čo objavil)
@lujza123 boze, toto robil aj moj. Hlavne, ked ideme niekam na vylet. Dohodneme sa, ze o 8:30 budeme v aute. Ja s drobcom vstavame okolo 6. Prebalim, nakrmim, prezlieciem, prichystam jedlo na vylet, zbalim nahradne oblecenie,..okolo 7. vstane dcera, ranajky, prezliect, hygiena. O 7:45 budim muza, aby som sa aj ja v klude obliekla, upravila..on vstane, umyje zuby a kym si vsimnem, krici mi z dveri, ze ide po auto, ze ci uz som. Ja este v pyzame opat prebalujuc prcka. Uz som mu povedala, ze este raz, pojde s nimi sam a ja si doma uzijem pokoj. Ale uz ho budim, ked vstava dcera, jedlo chysta on, ale aj tak zazrakom koncim posledna.
Keď prinesie domov z práce prázdne dózy od jedla a položí ich na linku. To už je taký strašný problém to odložiť do linky? 😨
Alebo chce, aby som videla, že všetko pojedol ? 😕

Mňa vytáča keď si na druhý deň nepamätá čo som mu vravela a čuduje sa tomu ....to ma dokáže neskutočne vytočiť