Prosim dokazte mi ze nie je vsetko len o hviezdach ale vztah je o kompromisoch a vztah zena skorpion a muz blizenec ma nadej na pokojny laskyplny zivot 🙂
Aj ja a nestazujem sa...
Ja som tiez skorpion a muz blizenec.sme spolu takmer 10 rokov a stastnych.mala som predtym aj rybu co podla znamenia sa k sebe hodia najviac a vobec to nevydrzalo.
ľudia spamätajte sa 😀 😀 😀 píšete "ja som lev, ja som škorpión" atď .. neviem ako vy, ale ja mám pocit, že JA som ČLOVEK a muža si hľadám ČLOVEKA a nie rybu či vodnára 😀 omg
Vztah je o dvoch ludoch, laske, pochopeni a kompromisoch. Ale musi to byt vzajomne a musi sa to diat stale. Pokial vas vztah funguje tak o znamenia vobec nejde. Najhorsie vsak je ked vztah nefunguje a zena (niekedy ale muz) dufa ze sa to zmeni zlepsi ze proste bude dobre. Nebude, bud je dobry vztah teraz alebo to nie je a nebude dobry vztah.
ja škorpionka,muž vodnár.absolutna nezhoda podla znamenia..ale vzťah máme krásny..vzťah nie je o horoskope,ale o komrpomisoch...vedieť spolu komunikovať a pod..
ja som tu hľadala radu - lebo som si dala vyložiť karty - nie priamo, ale cez mail - môžeš si pozrieť môj problém - "stará známa nevera muža" - a povedala som nikdy viac !!!!!!!!!!!!!!!! odpovede ma vrátili na zem, takže tvoj problém bude asi niečo v tom zmysle - žiadne karty, žiadne hviezdy, žiadne kamene, žiadne gule a podobné hovadiny - človek potom tým blbinám prispôsobuije svoje a partnerovo konanie, správanie, situácie, ...
@horana ale dve slnka v squari je v blizkych vztahoch ozaj tazko prekryt 😅
Ja som skorpion a moj muz blizenec 🙂 sme spolu 10 rokov bez vacsich turbulencii....ak aj su tak s mojho podnetu, som velmi impulzivna, prudko reagujem....plne reprezentujem svoje znamenie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂