Je žena, ktorá sa vyspí so ženatým mužom v kúpeľoch normálna?

karolina77
17. aug 2015

Ešte mám na Vás jednu otázku dobré žienky. Je podľa Vás žena, ktorá sa vyspí v kúpeľoch /3 týždne s ním sexuje/ so ženatým mužom, vie o ňom že má doma tehotnú ženu a dve maličké deti normálna?? Sama má doma manžela a dvoch chlapcov 13 a 14 ročného. Zaľúbi sa do môjho manžela, tak ho oblázni že ten môj od nás odíde. Odíde od tehotnej ženy a dvoch malých detí. Lebo ona mala zlé manželstvo a podľa jej slov aj ona chce byť už konečne šťastná. Inak s jej mužom je už rozvedená.

pribinak
17. aug 2015

Uz tých dvoch nerieš, ži si svoj život a minulosť nechaj uz tak, stalo sa, uz to nezmeníš, ty sa pozeraj dopredu na budúcnosť a hotovo

prego81
17. aug 2015

Tu sa asi s vascinou nezhodnem: ja by som nesudila tu zenu. Ona nikoho nepodviedla.
A mimochodom, stastna s tym tvojim ch*jom urcite nebude

jonas17
17. aug 2015

je to hrozné, čo prežívaš...ale tvoj muž je akože normálny? on je v celom tom príbehu nesvojprávny? čo ho znásilnila? pripútala k posteli? zbytočne svoju zlosť obraciaš na ženu...chybu urobil hlavne tvoj manžel...nie tá cudzia žena ťa podviedla, ale tvoj muž...rozmýšľaj, prečo...

mlil77
17. aug 2015

ako som uz uviedla, ide len o vasen nie o lasku, ked opadne tvoj muz sa spamata a pride ta odprosit, neverim ze sa bude chciet starat o dve cudzie deti ked doma ma tri male vlastne, on teraz nerozmysla iba mu stoji. Vobec by som jeho ani ju teraz neriesila, nekomunikovala s nim vobec ale o to viac sa zamerala na deticky, urcite ta velmi teraz potrebuju. Moj nazor je ten ze o niekolko mesiacov ked uz bude "presexovany" sa mu zrazu zacnu hybat mozgove zavity a zacne to lutovat aj to olutuje. Ty mas svedomie ciste, on sa este vytrapi.

sue
17. aug 2015

Je úplne jedno aká je ona, tvoj muž by ma na tvojom mieste nas.al viac 😒 a asi by som ho po opadnutí jeho poblúznenia prijímala veľmi ťažko 😔

Snaž sa to neanalyzovať a pozeraj dopredu...

borkavan
17. aug 2015

hm, tá žena s tým nemá nič spoločné podľa. Riadne sa pozri na charakter svojho muža a zamysli sa. NO na čo si prišla? Že je to riadny chuj predsa.

miriam11
17. aug 2015

Kazdemu sa raz vrati ako bumerang zlo, skor, ci neskor.

martinka13
17. aug 2015

Poblaznenie rýchlo prejde a vráti sa kolenačky k Tebe. Príprav sa, ako budeš potom reagovať. Ibak musí to byť riadny debil, keď toti vyvedie žene v Tvojom stave a ešte s 2 deťmi.

mariahpd
17. aug 2015

Zasadne nesúhlasím s názormi, ze ona je v tom nevinne, ze ona nikoho nepodvádzala - a to uz nieco ako morálka v tomto svete nefunguje? Nerob to, co nechceš, aby robili tebe? Nebuď bezohľadný sebec? To tu uz nikomu nič nehovorí? Vsak spravím, aby mne bolo dobre a je mi jedno, aký to bude mat dopad na iných? Ak nie je nesvojprávna, plne za svoje činy zodpovedá a dobre vie, co robí. Hnusná, zákerná, zlá zena. Ale karma je sviňaaaa!

zuzka_puska
17. aug 2015

Povedala by som, že ta žena neurobila nič zlé....vieš, ona je rozvedená, deti ma veľké, nemá v podstate žiadne záväzky, ktoré by musela riešiť..... Akože, zamilovala sa, do tvojho manžela.... Je to smutné, ale skor by som povedala, že tvoj manžel nie je normálny!!!!! Šiel si do kúpeľov užiť?? Ako ťa mohol podviesť, ked máte spolu 2 deti a si tehotná????? Ja by som povedala, že tvoj muž je debil, keď dokázal vôbec zakopnuť o inu zensku, ked ma doma rodinu!!!!!! Určite sa s nim rozved, poriadne ho ošklb o vsetko co sa len da, a nech plati poriadnu sumu vyzivne!!!!! Tak co s nim, ja by som svojmu keby toto spravil, pobalila kufrik a vysmarila kdesi na chodbu, takeho parchanta by som doma viac nezniesla. Ak mate spolocny byt, je dufam natolko normalny ze teba aj deti necha tam byvat. VSak nech on si zacne nanovo s milenkou, ak sa tak miluju.

janickacrazy
17. aug 2015

Vieš čo je zvláštne? Že riešiš, či je ona normálna, tak asi veľmi normálna nebude, to je každému jasné. Skor by si mala riešiť, či je normálny tvoj manžel, ked tak ľahko podľahne nejakej ženskej, pričom má doma dve deti a tehotnú manželku. To sa fakt nedá ničím ospravedlniť. Pre mna muž, ktorý podvedie tehotnú ženu je obyčajný .... ani nechcem povedať čo. Kašli nanho, nezaslúži si ťa.

bonaqa2013
17. aug 2015

Tí dvaja sú asi veľmi podobní. Ako tvoj manžel tak aj tá jeho nová známosť. Aký išiel takého stretol. A čím viac budeš manž. brániť tým to bude horšie.... U mňa by už načisto skončil.

crystal333
17. aug 2015

Podla mna nenormalny je akurát on,ked narobi zene tri decka a nevie si dat rady so svojim vtakom...

charlie1980
17. aug 2015

Uffff, musela som si riadne pretriet oci, Este raz si precitat prispevok, lebo som stratila prehlad, kto, s kym, kde, Co robili...ta zenska nemala o co prist. To je skor o charaktere resp.necharaktere tvojho muza a jej, ak o tom aj vobec vedela, ze je zenaty a ma 3.dieta na ceste. Ale ja som si viac nez ista, ze este docupita. Bude len na tebe, ci tuto aferu budes schopna hodit za hlavu. Ked vychadzam z toho, ze nedocupita, tak je to najvacsi chrapun.

kliara
17. aug 2015

Ona už nemá manžela, keďže je rozvedená. Akože normálna nie je, ale normálny nie je, žiaľ, ani tvoj manžel. Boli na to dvaja.

zita19
17. aug 2015

Zena bez zavazkov v kupeloch. No preco by si neuzila ak sa da? Tvoj nadrzany chlap, ktory si musel okamzite riesit svoju akutnu sexualnu podvyzivu je pridrbany.
Ale vratme s k tomu ci je normalna. Nie, nie je normalna. Zavesit si na krk takeho proutnika, este s dvoma detmi a dalsim na ceste!? Toto by normalna zena nespravila.
Pre teba mam len jednu radu. Cim skor sa ho zbav, vymen zamky vo dverach a jeho paksamenty mu posli kurierom k jeho novej laske. A zariad si zivot bez neho. S takym pridrbancom by si nikdy nemala istotu, ze sa zas nezdvihne a nepojde za dalsim "slnkom jeho zivota".

kiki68
17. aug 2015

no je to dobra slapka ta zenka, ale ber to tak,ze karma dobehne kazdeho...takze sa jej to vrati casom.
No nech si ho berie, ved on si po case najde nejaku dalsiu ako matrac.

sardinka32
17. aug 2015

Ked suka neda, tak ani pes neskoci!
Ano, ona je sice rozvedena, ale to jej nedava pravo sa spravat tak, ako by aj on bol - nie je a o ona to velmi dobre vedela, ked s nim spala. Sebecka zenska, ktora si chce vybudovat svoje stastie na nestasti niekoho ineho. Ostava Ti len dufat, ze karma je svina. Niekde som raz citala, ze muž môže byť neverný a stále milovať svoju ženu a rodinu. Tvoj chlap ale chce od Vas odist, takze sa jej podarilo ho dokonale opantat...ci len super sexom, ktovie? Je to sviniar a nic ho neospravedlnuje!

sissy27
17. aug 2015

ju by som neriešila nijako, pretože ak by to nebola ona, tak by to bola iná... to tvoj muž si mal spraviť uzol na vtáka, tehotná manželka / deti / rodina - to bola jeho zodpovednosť, jeho záväzky, nie jej...

l3yla
17. aug 2015

Kazdemu sa raz vsetko vrati ,od takeho chlapa cim skor. Postav sa na nohy a zi svoj zivot! 😉 Bude to tazke zo zaciatku ,ale ver mi ze s odstupom casu budes za to vdacna! 😉

cackaa
17. aug 2015

V prvom rade nie je normálny tvoj muž. A keď začne platiť výživné na 3 deti a teba, tak už ani madam nebude taká šťastná a zaľúbená. Inak o kúpeľoch sa všeobecne vie,že sa to tam pári piate cez deviate. Hlavne ženy tam chodia za účelom niekoho uloviť.

tanickaskorokubikova
17. aug 2015

Neviem či je normálna asi skor nie, no chyba je určite v oboch, ak by nechcel tak sa to nestane... A čo sa týka toho že chce byť šťastná... tak ťa upokojím, nebude!!
"Štastie sa nedá stavať na nešťastí druhého"

samara1609
17. aug 2015

tak v prvom rade ti drzim silno palce nech to zvladnes..urcite sa momentalne moc dobre necitis..ci je normalna..no kazdopadne asi jej chyba velky kus charakteru..a ten tvoj je ocividne blbec..takze suma sumarum..mozno si teraz myslis ze je to koniec vsetkemu mozno prave naopak ti otvoril dvere k comusi dalsiemu..drzim pevne palce a ver mi este nieje koniec..je to len zaciatok tahanic trablov a mozno aj jeho chuti sa vratit..tazko povedat co je spravne ak si tehotna a mate dve male deti...je to smutne..☹((

gabrielkaa
18. aug 2015

Ako tu uz dievcata spominali v prvom rade neni normalny ON. Ona je rozvedena, nemusi a evidentne ani neriesi okolie. Asi mu nieco chybalo ked po 3 tyzdnovej znamosti vymeni dlhorocny vztah.

beatrixka77
18. aug 2015

Žienky a prečo by to neriešila? ako sa može pozerat dopredu, ved ju opustil muž, ktorému doverovala, milovala ho a spoliehala sa nanho. Doma maju tri detičky, male deti, ktoré potrebuju kompletnu rodinu. Ved to je neuveritelná bolest. Nezažila som to ale už len ked si to predstavím tak mi je zle. Co si može tato mamina planovat dopredu, ako si može predstavovat svoju buducnost? sama na tri deti? veru nie pekná predstava. A to len preto, že sa milý panko akože zalubil? počas toho že nechal doma tehotnu ženu?
a ano myslím si že nie je normalna, minimalne teda je bezcharakterná osoba, bez kuska svedomia, ja teda by som to nedokazala urobit, aj keby som sa neviem ako zalubila do chlapa, ktorý ma deti, tak by mi to nenapadlo ho zobrat z rodiny s tromi malými detmi. Ale suhlasím s tým, že prvom rade je na vine on, on sa nechal zviest a zlakat a keby len to, pošmyknutie sa da prežit a ist dalej ale ešte sa aj rozhodol odíst, dobrovolne, za laskou....ako keby mal 18... a nemal žiadnu zodpovednost....to ho vobec netrapi, že bude so synom raz za dva týždne na víkend? že ho možno raz znenavidi, že opustil rodinu? a že nebude doma aby dohovoril dcére, že tak neskoro sa z diskoteky nechodi? toto vsetko zahodi len kvoli dobrému sexu? neuveritelné,...daj mi jeho číslo a porozpravam mu aké je to vyrastat v nefunčnej rodine, aké to ma dosledky na človeka až do dospelosti.

bejusicek
18. aug 2015

Ani jeden z nich nieje normalny... Ktory normalny clovek urobi nieco tak odporne???drzim ti palce aby si to zvladla...ona je pizda a on je chumaj...

nelendelina
18. aug 2015

Na vsetko su dvaja ale ona by dostala facku aje mu by som naplula a deti dala by som mu na starost na jeden dva dni aby vedel a ty ukaz ze mas na viac

maslenka47
18. aug 2015

A co tato otazka: Je normalna manzelka, ktora sa k svojmu manzelovi sprava tak, ze ho vobec napadne myslienka sukat inu?

Mne osobne pride zvlastne, ze v tom case vobec do kupelov isiel. Ale asi mal na to dobry dovod. Napriklad, ze to uz doma nemohol vydrzat 😨

peneloppe
18. aug 2015

Nesuhlasim ze v prvom rade je na vine on, ze ona bola v tom case bez zavazkoch, slobodna, atd. Ked viem ze chlap je zenaty, ma doma rodinu, ani po nom nesteknem. Samozrejme su chlapi ktori zavadzaju a nataraju hluposti ze im to doma neklape, ze su pred rozvodom, co zjavne nebol tento pripad.
Je to od tej zeny velmi sebecke ked vedela ze chlap ma rodinu a dokonca manzelku vo vysokom stadiu tehotenstva a ona si s nim zacne. Odporne.
Obidvaja na tom maju rovnaky podiel viny.

majorosovalucia
18. aug 2015

Vzdy su vinni dvaja,takze asi tvojmu muzovi nieco chybalo a na kupelnej liecbe dostal prilezitost.Viem ako ta to boli.Mna moj exmanzel vymenil za 20rocnu,vtedy sa mi zrutil svet aj modre z neba by som mu dala ,skoro som skoncila na psychiatrii.Chvalabohu pomohla mi jedna pani doktorka psychlovicka.Je to za mnou a dnes mam uzasneho chlapa s ktorym cakame babatko,nosil by ma na rukach.Bozie mlyny melu pomaly a isto na kazdeho dojde,moj ex je dnes nestastny chudak zijuci s rodicmi(ma 40).Opatruj sa,mas dve deticky mas pre koho zit.Jeden chlap nestoji zato.