Má moje dieťa úpal alebo problémy so zúbkami?

monika1302
28. apr 2014

prosim vas rychlo mi poradte mojej malej ide stolicka o tom viem ale horucku nemaala vobec ani hnacky.....dnes sme boli vonku po tom teple prisli sme domov mala celu tvaricku cervenu cela horuca bola po chvili doma sa schladila.....a dobre bolo ....teras sme stale doma a mame uz horucku 39 sme iba doma....pije normalne vodu aj papka neviete poradit je to upal alebo ten zub estastny????dakujem

barbora59
28. apr 2014

podla mna ak sa jej tlaci zub tak to bude ztoho... u nas boli tiez teploty pri zuboch a stolicky boli najhorsie, podla mna vonku ked je , kolko bolo dnes 24 stupnov nemoze mat upal.ak bola horuca mozno bola spotena , mala uz teplotu, mozno bude chora ale upal podla mna nie.

kiwi82
28. apr 2014

ahoj, ja si tiež myslím, že úpal to nebude, to by musela byť vystavená priamemu slnku a to v lete. možno bola príliš oblečená a sa prehriala alebo proste nejaká viroza, sleduj ju, hlavne nech veľa pije, dajte panadol, znižujte teplotu a ak by neustúpilo tak zajtra k doktorke. môže to byť aj zubkom, deti zyknú mať horúčky pri prerezávaní.