Mám 25 rokov a neviem variť. Som lenivá
Mam 25 rokov a neviem varit, neviem nic, moj frajer planujem mat 3 deti a ja sa neviem ani len o seba postarat :( cely den len lezim a serialy pozeram nic ma nebavi, nic neviem, niekedy ho chcem opustit pretoze si zasluzi lepsiu zenu ako som ja.
Ked nevies nic, nauc sa. Nic sa neurobi samo, len treba zdvihnut zadok a donutit sa. Jasne, ze ked si zvyknuta inak, tak to bude zo zaciatku tazke, ale tak neda sa zit tak, ze nic nevies. Kto sa bude o teba starat, ked budes sama a nebudes si vediet ani navarit ani nijak sa o seba postarat? Dnes je vela zien, ktore nevedia v takom veku ani varit, ani nic, lebo ich matky k tomu neviedli zial. Ale naucia sa. Len treba chciet. Ked nechces, to je horsie, to ti potom nic nepomoze.
Nebola tu takato stupidna tema na rozvirenie debaty uz vcera?😂😂
Aku radu ocakavas? Ak je naozaj pravda, ze cele dni len lezis a cumis na serialy, tak si uz mozno pripad pre psychiatra, lebo normalny, zdravy clovek inak funguje. Ak vies citat, tak sa naucis aj varit, aj piect, aj vsetko co potrebujes, ale musis zacat. Teda vstat z postele a fungovat.
a čo takto zobrať so sebou do manželstva aj toho kto za teba všetko robí? Však môže pokračovať v tvojom obsluhovaní , popr. môže obsluhovať rovno vás dvoch s manž.
Keby som nemusela tiež nič nerobím iba sa venujem tomu, čo ma baví to asi každý nie?😀máš najvyšší čas sa to naučiť, lebo, keď už bude dieťa bude to ťažké.To Ti cez vikend vari frajer, rodičia?
V 24 r som odišla z domu a začala varit.V dnešnej dobe receptov, YouTube kuchárskych kníh je milión možnosti.Si znudena, lebo nič nemusíš
Depresia ako vyšitá
@janinah preboha prečo až takto na ňu vystupuješ? Nenapadlo ťa že môže byť "len" chorá ? Nezažila si tak nevieš. Bola som na Tom presne ako autorka akurát ja som už mala aj muža aj dieťa. Domácnosť ako po výbuchu nedarilo sa mi pripraviť ani základné jedlo a nezajimalo ma absolútne nič. Bola som ako vypnutá. To sa bežne stáva keď ma človek derpesie
To vážne toto sa pýtaš? A co chceš poradiť? Frajer plánuje tri deti a ty pozeráš seriály, nevieš sa ani o seba postarať, nevieš variť, nič ta nebaví... Do roboty chodíš? Máš nejakú zdravotnú diagnózu?Žiješ s frajerom ci rodičmi? Co oni na to? Lebo inak mi, bez urážky toto príde ako volanie rozmaznaného decka. Inak význam diskusie absolútne nevidím. Co s tým mame ti poradiť? Ze odlep sa od telky, a začni sa učiť variť? 🙈🙈🙈
🤦🏻♀️
ty si sa uz opustila, je cas opustit jeho..
Nechodíš do práce? Začni cvičiť, chodiť na prechádzky. Žiješ s priateľom? Čo jedovaté, keď nevaris?
Ani ja a ani môj manžel sme nevedeli variť do vysokého veku (40) a predstav si, máme dve deti a ešte ani jeden z nás 4 neumrel od hladu 🤣🤣🤣
Je rozdiel nevedieť a nechcieť, dokedy chceš byť lenivá? Navyše frajer chce tri deti? To je pekné, akú máš predstavu dobudúcna ty, okrem toho že frajer chce... Keď si lenivá a cely den pozeráš seriály dávam ti jednu ale zato veľmi dobrú radu, nerob si žiadne deti... A s frajerom si pohovor, lebo ak on je rodinne založený stráca s tebou iba čas
Ja mám 21, od 19 varím pravidelne a od 20 bývam s partnerom takze by sme asi zomreli hladom keby nevarim. Nehovorím že doslova to robím rada alebo že má to super baví ale čakáme dieťa a niekto musí tieto veci robiť. Ak si fakt taká lenivá musis si nájsť niekoho ako si ty. 🤷♀️ Každý je nejaký preto tá neodsudzujem. Každý má inú predstavu o živote no ak on plánuje rodinu a ty máš 24 rokov a nevieš nič robiť tak ho nebrzdi aspoň alebo sa trochu nakopni. Muži nemajú radi lenivé ženské.
@stanulienkat
Bola 😂
@stanulienkat posledné dni sa tu nejak množia takéto témy, na záver každého výlevy že som lenivá
No... buď je to výmysel....
Ak je to pravda ,tak prvý krok k zlepšeniu je,že si to priznáš
Tak vstávaj z gauča a rob s tým niečo....
Variť sa naučíš len treba skúšať skúšať skúšať skúšať aj za cenu neúspechu.... prihorenych jedál.. atď.....nikto učeny z neba nespadol a neúspechom sa nenechaj odradiť....
Ja som mala po 35ke keď som si zakladala vlastnú domácnosť, netvrdím že som úplne nevedela variť ,ale varila som sporadicky...
A bola som 2 mesiace pred narodením svojho prvého dieťaťa ,takže som sa musela rýchlo a učila som sa aj "za pochodu" už s drobcom.... všetko sa dá len treba chcieť....a pomôcť môže aj partner učiť sa môžte spolu.... napríklad....
Základ je niečo s tým chcieť urobiť a zdvihnúť sa a začať robiť.
Ak to teda nie je výmysel držím palce..
ked ta bavi tv, zacni pozerat aspon varenie, pecenie nieco sa na teba nalepi a mozno dostaneschut nieco predviest.
Keď ťa to nebavi,tak to nerob,prečo si máš robiť násilie? Chlap ma ruky,nech si spraví,alebo nech ide ta.😁či je decko o ktoré sa musíš starať?
Vsetko sa da...,len treba chciet 🙂
Joj tak to nech uteka chlap potrebuje mat plne brucho !!! Prazdne gule !!

už včera bolo neskoro opustiť ho.....nik si nezaslúži takú lemru lenivú....čo s tým plánuješ urobiť?