Ahojte, neviem komu sa zdôveriť tak sa rozpisem tu a bola by som rada za nestranný nazor. S manželom sme spolu 7 rokov z toho 3 roky manželia. Mame 1,5 ročného synčeka. V lete minulého roka sa rozhodol manžel odísť z dobre platenej prace nakoľko mu boli kamaráti prednejší a spadol do drôg (už v minulosti mal s nimi problém ale dostal sa z toho). Sedel doma bez prace do decembra minulého roka a všetko ostalo na mne a mojom rodičovskom príspevku alebo si začal požičiavať peniaze od rodiny. Deň po Vianociach som zistila že cakam ďalšie dieťa no manžel sa rozhodol po novom roku od nás odísť. Boli sme od seba 3 mesiace. Zatiaľ čo sme boli od seba on holdoval alkoholu, drogám a čo je najlepšie už 5 mesiacov sa ťahal s mojou “najlepšou kamarátkou”. Dieťa som sa po zverení situácie rodičom rozhodla nechať s tým že mi rodičia pomôžu a môžem sa nasťahovať k nim do domu. Nakoniec sme sa v máji k sebe s manželom vrátili no stále bol bez prace. Pár krát počas leta boli u nás doma cirkusy keď opitý vykrical aby som zdochla aj s deckom čo mám v bruchu. Napokon si koncom augusta našiel prácu snaží sa no peniaze nám nevychádzajú, často veľké množstvo prepije a pýta peniaze odo mňa z rodičovského príspevku. Mám ho stále rada ale v mojich očiach hlboko klesol a asi s ním ostávam iba preto lebo sa bojím že nikto nebude chcieť ženu s dvoma deťmi.
Preboha niektore zeny su take hlupe!Na facku!Mas dieta do certa,staraj sa on nie o nepodareneho chlapa.Toho kopni konecne do zadku a rozved sa.
Samozrejme, načo si sa k nemu vtedy v majú vracala vôbec? Takýto vzor chceš pre svoje deti? V takomto prostredí s takouto osobou majú vyrastať? Čo komu urobili?
A čo to tu mažeš všetko? To je trapas. On ťa neľúbi, využíva na prachy. Si naivná. Maj trochu úcty k sebe a svojim deťom. Rodičia ti punukli bývať u nich, tak vás nenechajú hladovať
Mame 2 dcery a pre mna a mojho muza je toto priam nocna mora...ze si niektora z nich z lasky zavesi na krk takeho chuja, z lasky sa necha tyrat fyzicky, psychicky ci ekonomicky a my dvaja, nebudeme na dochodku lezat hore pupkami v klude vo svojom primorskom apartmane, ale budeme dceru a vnucata tahat zo sraciek a starat sa o nich. hrozne.
Kedze HAK neberies, kup si aspon kondomy, lebo ked sa najblizsie z toho zahranicia vrati a budete sa udobrovat, on ti urobi dalsie dieta. uz ked si svoj zivot nevazis, ber ohladat na zivoty svojich deti a utekaj z takeho prostredia. hned!
Okamžite by som sa rozviedla. Radšej byť šťastná a sama s deťmi, ako byť nešťastná s chlapom. Z vlastnej skúsenosti. Ja som si pri rozhodnutí rozviesť sa, úplne nastavila v hlave, že už nikdy nikoho nechcem. A naozaj som bola šťastná, pretože som mala o jednu starosť menej-žiť s chlapom, ktorý je horší, ako malé dieťa. A po 5-tich rokoch som úplnou náhodou stretla človeka, ktorý sa do mňa zaľúbil a ľúbi ma dodnes aj s mojími dvomi deťmi. Takže ak sa budeš sústrediť hlavne na seba a na deti, je väčšia pravdepodobnosť, že sa niekto v Tvojom živote objaví, ako keď ho budeš zúfalo hľadať, alebo zúfalo na neho čakať.
Kks ako čo k tomu napísať.. robotu nemá, droguje, chlasce, uráža tá, podvádzal ťa a ešte si sa k nemu vrátila.
S ním nikdy nebudeš mať dosť peňazí, lebo všetko minie a bude pýtať ešte od teba. Určite rozvod. Využíva ťa, lepšie ti bude samej s deťmi.
Ale zožeň si dôkazy o tých drogách najskôr. Nenápadne, cez sms mu napíš niečo tak, aby to priznal a správy si vytlač a odlož. Budeš potrebovať dôkaz pre súd, aby nedostal deti ak ich bude pýtať do starostlivosti.
Ty sa fakt pytas??
Ahoj, jednoznačne utekaj. Keby mu na vás záležalo, tak by nerobil sprostosti. A ak vás ešte k tomu podviedol, tak chyby bude opakovat a takému človekovi by som už viac neverila. Je to ťažké ale toto je len príťaž. Deti sú prvoradé si myslím.
A to sa ešte hlúpo pýtaš? Sa zober a choď k rodičom
V prvom rade ti ďakujem, že si sa rozhodla darovať život druhému bábätku. Raz ti to vráti. Viem celkom presne ako sa cítiš. Chcela by si krásnu rodinu s mužom, s ktorým si plánovala zostarnúť. Sú tri možnosti. Jedna sa volá Cenacolo. Vygugli si to. Druhá možnosť je rozvod bez možnosti návratu. Tretia možnosť je, že on zničí teba, vaše deti a poznačené budú aj ďalšie generácie. Odvahu, dievča. Chvála Bohu za tvojich rodičov.
ty budes mater roka ked dobrovolne zostavas aj s dvoma detmi s ozranom a narkomanom .... 👏👏👏👏👏zostan s nim dobre ti s nim bude
@anjelicek26 alebo nechaj deti svojim rodicom a zi s ozranom... uz davno si mala byt od neho prec
Jednoznačne rozvod, lebo budeš splácať dlhy a ešte ti ďalšie dieťa urobi. Chudák deti v takej atmosfére. Toto je neriešiteľné. Tebe nevadí , že presťahoval tvoju kamošku a potom teba? ....toto by som neprekusla.... nerozumiem tomu. Každý ďalší bude lepší....keď si dáš pozor na alkohol a drogy.
Od tehotnej odišiel, pretahoval tvoju kamarátku, keď sa nabazil, vrátil sa domov, spokojne si ho prijala.
Ty co máš v hlave?
Mne by raz povedal ze mam zdochnut s deckom bruchu.. V živote by ma nevidel..
Daj deti rodičom, tie si zaslúžia kľudne detstvo.. Ty sa drz ozrana a narkomana..
Dievcata, klud. Toto je romka, u nich je to bezny folklor ze muz zenu podvadza na kazdom kroku a zena je napokon rada ze sa k nej vracia. Fetak, ozran, nezamestnany, autorka jednoducha, nevzdelana, deti rodiaca, zrejme nikdy zamestnana a my jej tu piseme mudre rady ako ho ma opustit a oni uz mozno zamiesili tretie dieta medzicasom, tu su vsetky rady zbytocne....
Už keď začal s drogami by som sa s ním rozviedla a už duplom keď máš oporu v rodičoch... Ani neváhaj a vypisuj papiere na rozvod !
Akože, až má horúčava zaliala, keď som ťa čítala. Radiť nejdem nič, baby predomnou už všetko napísali. Za mňa, byť na tvojomieste, si to druhé nenechám. To aké gény budú mať tvoje deti?!! Aby ťa na starobu aj tvoje deti nevyciviavali, lebo príklad majú v tatovi akurátny. Drž sa.
Nechces ešte 3 dieťa?
@faasx z jej hlasky "pani zlata" v ktorejsi odpovedi. A celkovo popis jej situacie sedi....fetak, alkoholik, bez prace, ona na rodicaku, nikde nespomenula ze by dakedy pracovala a bola sa schopna postarat o seba a dieta....ak to nie je fejk tema na rozprudenie vasni a zbierania vela komentov tak je to smutna relita nevzdelanej romky
Stokrat radšej budem sama s dvoma deťmi ako s takým debilom.
rozvod a hneď 😱