Manžel vyvoláva doma hádky

9. jún 2024

Poslednú dobu manžel vyvoláva doma hádky, do každého rýpe a keď niekto mu niečo povie tak hneď je ustipacny a útočný. Príklad deti niečo vylejú tak hneď na nich kričí či sú gramblavy a či netrafia do pohára. Alebo dcéra mu povedala že nechal v kúpeľke po sebe bordel opadane chlpy čo si holil tvár. A on hneď na ňu vybehol keď sa jej nepáči nech to uprace. Ale on keď komentuje mňa alebo deti že našiel po nás vlas tak sme už lenivé a neschopné upratať po sebe. Keď povieme to isté jemu tak hneď urazí sa a háda sa s nami. Alebo záchod po sebe neumyje, to som mu ja povedala a zas že keď sa mi nepáči nech to umyjem ja, že on je doma a môže si robiť čo len chce a že nebude umývať špinavý záchod. Aj keď on sám to zašpinil po veľkej potrebe. Alebo na zemi keď sú omrvinky tak začína že čo to nepovysavame. Ale keď on nechá po sebe na stole omrvinky z chleba to je dobré. Proste ja s deťmi nemôžme nič musíme mať tip-top upratané po sebe, ale keď jeho konfrontujeme s tým istým nech si po sebe aj on upratuje tak sa hneď urazí a háda sa s nami. Alebo mi povie že deti som nič nenaučila že sú sprosté a neposlušné po mne. Že on keď niečo nespraví tak ja sama od seba to nespravim. Lenže on doma nič neupratuje ani po sebe, len reči má blbé. Neviem čo s ním?

lenka567899
9. jún 2024

Tak ja by som nemala chuť na sex s chlapom ktorý po sebe nechá osraty záchod 🤢 fuuuuj. Ženy vy ste úplne ale úplne mimo

autor
10. jún 2024

Čo sa týka toho sexu, neviem možno som ja vadna ale jednoducho nedokážem mať s ním keď vidím ako sa správa, to jeho správanie ma od neho ako to povedať odtlaca.
Mám kamarátku čo majú domácnosť že chlap jej vynada každý deň a ona večer aj tak si rozťahuje nohy, lebo veď sú manželia tak musí splniť povinnosti. No ja nemám na to ani žalúdok. Keď je ku mne niekto hnusný tak nedokážem sa s ním vliezť do postele.

lenkakravcova
10. jún 2024

@reela aleee.. zase tie dristy. 🙂 Je vtipné ako neveriaci neveria v autenticitu Koránu, ale veria v autenticitu 300r tradovaneho prikrasleneho výroku /ktorý neuznáva viac než polovica muslimov na svete ani ako za zmienku vhodný/, a u ktorého existujú ešte tri ďalšie varianty (16 a 26r) - ale toto už nevieš, či ? 😅😂

reela
10. jún 2024

@lenkakravcova Čo hovorí tvoj imám na to, že neuznávaš Sahih al-Bukhari? Alebo uznávaš a len tu teraz klameš? Takiya?

lenkakravcova
10. jún 2024

@reela imám? 😄 Ty skutočne netusiš čo je imám v islame. Mojím imamom je pri modlitbe manžel, syn, alebo hocikto - imám je len ten, kto vedie modlitbu. 🙂 Inak ja som koranska muslimka (teda pre mňa a pre celý tento smer sú hadisy len tradičná záležitosť, ktorej autenticita je taká ako autenticita slovenských povestí..).

Taktika Takyja je vojenská taktika šítov. Podľa toho , čo píšeš, máš v Tom pekný guláš. 🤣 Tak ako keby si miešala pravoslávnych kresťanov s evanjelikmi a navzájom im niečo vyčítala.

Ak chceš niečo písať, skús si to najprv naštudovať. Možno je fajn začať od základov. Čo znamená slovo imam, čo znamená slovo islam. Aké vetvy (okolo 70) islam má a ako sa odlišujú.. začni zľahka lebo s tým mixérom čo tu píšeš, nezískaš veľa podpory. Keď už chces niečo kritizovať, tak aby to nebolo koniec koncov na smiech.

reela
10. jún 2024

@lenkakravcova Vedome zavádzaš. Vieš mi ako koránistka vysvetliť ako má byť islám náboženstvom mieru?

Surah 3:151: "We shall cast terror into the hearts of those who disbelieve (all non-Muslims) …"

Surah 2:191: "And kill them (non-Muslims) wherever you find them … kill them. Such is the recompense of the disbelievers (non-Muslims)."

Surah 9:5: "Then kill the disbelievers (non-Muslims) wherever you find them, capture them and besiege them, and lie in wait for them in each and every ambush …"

Každopádne, vážne by si sa vyspala s mužom po tom ako by odmietol vyčistiť záchod, ktorý si sám osral, ako to má autorka?

gwendolyn
10. jún 2024

Nie, nie si divná, že nemáš chuť na intímnosti, keď sa správa ako hulvát z 5. cenovej, mne je z neho zle len z tvojho opisu. Neviem ale, čo vlastne očakávaš od tejto diskusie, či sa chceš len vyrozprávať a doma budeš fungovať tak ako doteraz, alebo už pretiekol pohár a pozbieraš odvahu a pošleš ho do teplých krajín. Lebo on sa chce rozviesť, len nechce byť za toho "zlého", kto to podá návrh na súd.

lenkakravcova
10. jún 2024

@reela och.. už zase vytrhávanie v kontexte. Nepochopenie toho, že korán obsahuje viacero pojmov, ktoré sa prekladajú ako neveriaci (nevzťahuje sa to na Ľudí knihy - židov a muslimov). To sa vzťahuje celé na tých, ktorí poznali vieru a odmietli ju. Teda boli presne v čase zjavenia na mieste kde bolo zjavenie dane, odmietli ho a následne išli bojovať proti muslimom. Tam sa mali možnosť muslimovia brániť aj zbraňami. O Tom sú tie verše. Volá sa to bitka pri Badr.

Každopádne nemiesaj hrušky s jablkami 🙂

reela
10. jún 2024

@lenkakravcova Hovoríš uplné kraviny. Si si išla po notičky ako máš klamať a zavádzať? Každopádne si neodpovedala - vážne by si sa vyspala s mužom po tom ako by odmietol vyčistiť záchod, ktorý si sám osral, ako to má autorka?

lenkakravcova
10. jún 2024

@reela boli ťa viac, keď neodpoviem, takže už len pššt..🙃

rozculena
10. jún 2024

@reela jasné.,ale neprizná to.

katkabg
10. jún 2024

@lenkakravcova ty s tym tvojim Islamom si tusim vsade v kazdej diskusii

reela
10. jún 2024
cacianka
10. jún 2024

@reela tak trošken si mimo, nie je dôvod na znechutenie kvôli neumytému wc, ale to ako hnusne sa spáva k deťom, žene, ako vyvoláva dusno, vynadá, poníži celú rodinu - to je dôvod na nechuť k sexu.
osratý porcelán je úplne podružný problém

sidicek
11. jún 2024

@cacianka tak zas ak to odmieta on urobiť, kto asi v tej rodine to potom musí spraviť?Zas len žena, takže po drhnuti hajzlika po ňom, by ju ta chuť prešla,aj keby po nich nehucal.Ale áno, záchod tu je ozaj podruzny problém.

reela
11. jún 2024

@lenkakravcova @lenkakravcova inak k tomu, že si koránistka, a že neberieš do úvahu Sahih Al-Bukhari, kde je napísané ako Mohamed zneužíval 9 ročnú Aishu, tak rada Sahih Al-Bukhari inde cituješ... klameš a klameš. Takiya.