icon

Mohol mi ten chlap nejako ublížiť?

6. júl 2021

Ahojte..
Stala sa mi taka zvlastna vec. Bola som na vecer behat, na danom mieste takmer nikdy nikto nie je, no tentokrat za mnou slo auto. Zastavilo kusok predo mnou a chlap v nom sa ma zacal pytat otazky typu, ci som tu sama, ktorym smerom idem a ci pojdem naspat tym istym smerom. Ani nechapem ako tato konverzacia vznikla, odpovedala som mu za radom na vsetky otazky, ze „Ano, preco?”, odpovedal len na tu poslednu, ze vraj „Uvidis.”. Dost som sa zlakla. Potom sa uz nepytal nic, ja som sla svojim smerom, on vystupil z auta a cely cas na mna pozeral, az pokym ma bolo mozne vidiet. Naspat som sla radsej inou cestou, ale ked som sa vratila, z dialky som videla, ze tam stale je (uz bola takmer tma a svietili tam svetla z auta)… Dost ma tato skusenost vylakala, neviem, co podla vas mohol ten chlap chciet? Myslite si, ze sa mam bat a chodit behavat inou trasou alebo si len domyslam?

Strana
z2
h2
6. júl 2021

Tak mňa osobne by už na tie miesta nikto nedostal. 😲

syslik81
6. júl 2021

mozno tajny ctitel a nachystal ti tam romanticke prekvapenie ... a mozno daky uchylak co by asi na teba necakal ale ublizil ti hned..kazdopadne ja by som zmenila trasu behu a nechodila tam sama

lvula
6. júl 2021

No po tomto stretnutí by som domov zabehla sprint a nasla si trasu kde sa pohybuje viac ludi a za svetla 🙈

kitty123321
6. júl 2021

Sama by som teda už nešla určite 😀

luccija
6. júl 2021

Určite si nemala odpovedať, že si sama mala si povedať, že frajer ide za tebou na bicykli či inú omáčku, ale bol to moment prekvapenia.Bol to nejaký blázon, keby chcel ublíži Ti hneď, ale nechodievaj behať na opustené miesta a tam by som už nesla

liljana
6. júl 2021

Mala si si odfotit spz a nahlasit ho.

ananas28
Odpoveď bola odstránená
autor
6. júl 2021

@syslik81 No praveze toho chlapa vobec nepoznam, videla som ho tam prvykrat.. A az teraz si spominam, ze este v dialke som obisla dve zeny, ktore uz sli nazad. Dost sa bojim, ze to bol fakt nejaky uchylak a „zachranili” ma tie dve zeny v dialke, lebo inak tam byva tamer ludoprazdno..

lvula
6. júl 2021

@ananas28 občas ani mierna paranoja nie je na skodu.. 😃

autor
6. júl 2021

Asi mate pravdu, ze je zbytocne to analyzovat, ale neviem, co si o tom mysliet. A ano, bavit som sa s nim ani nemala, ale presne, bol to moment prekvapenia a odpovedala som mu akosi automaticky. Az potom som si v duchu vynadala za to..

tncka
6. júl 2021

Asi by si si mala zopakovat zakladne pravidlo co som ucila moju malu ked zacala sama chodit na dvor. S NIKYM SA NEBAVIT! Mala si kus stastia ze ta neovalil niecim hned a prisla si v poriadku. Zmen trasu a nechodievaj sama alebo aspon niekam kde je viac ludi a uz vobec nevrav kam ides, ci ides sama a ci tade pojdes aj naspat,preboha,zena,ved to vie aj 5r.decko. Moment prekvapenia🤣🤣🙈Ja tomu vravim viac stastia ako rozumu😬🙈

ananas28
Odpoveď bola odstránená
katkamatka7
6. júl 2021

You trasou by som už nešla. V hlave by som mala ani nie tak útok na mňa ako skôr varovanie, že na tej trase sa deje niečo nekalé. Či úschovňa pre utečencov, či drogový sklad, väznenej ženy bez dokladov. Hlodal by vo mne červík, či nahlásiť anonymne tu trasu na prehliadku polícii alebo sa v Tom absolútne nešprtať a na beh zvoliť úplne iné trasy za svetla medzi ľuďmi.

autor
6. júl 2021

@tncka velmi si vtipna 🙂)

liljana
6. júl 2021

Na buduce vytiahni mobil, cvakni ho aj s autom, posli whatsupom rodicom a povedz, prepacte, bojim sa cudzich ludi, poslala som vasu fotku mame, dufam, ze sa nehnevate. Dovi. A na par mesiacov zmen trasu behu.

tncka
6. júl 2021

No snad ti to trosku otvorilo oci a budes opatrnejsia😅

staniica
6. júl 2021

Uff, ja by som taky šprint hodila a asi by som dobrovoľne skončila s behanim 👀 každopádne veľké šťastie, mohol to byť ktokoľvek, veľmi zvláštne otázky 🤔

rivini
6. júl 2021

Tiez chodim pravidelne behavat, ale v zivote by mi nenapadlo ist behat sama vecer po trase, na ktorej sa nepohybuju bezne ludia. Vyberam si vzdy trasy, kde sice nie je hluk, ale vyskytuju na na nich pravidelne aj dalsi ludia. Ak behavam vecer, tak vzdy s minimalne jednou dospelou osobou po frekventovanych trasach. Moj muz navyse vzdy vie, ktoru trasu bezim, kolko trva (kedy by som mala byt cca doma). Cize ak by sa nieco stalo, vie, ze a kde ma ma hladat. Navyse moze sledovat cez gps kde sa aktualne nachadzam pocas behu. K tvojej otazke: no mohol, mohol ti ublizit, ak to bol nejaky cvok, ked ta vystihol samu vecer na prazdnej ceste...!!! Dostala si tu uz zopar fakt dobrych tipov, tak aspon niektore v ramci vlastnej bezpecnosti zacni uplatnovat.

lija22
6. júl 2021

velmi neprijemne. nechodievaj na taketo trasy sama uz nikdy!

savanna
6. júl 2021

Prepana, asi by mi zamrzla krv v zilach. Taketo situacie nie su sranda, uz tam viac nechod. Mohol by si ta tam odsledovat a cakat aj nabuduce. Ocividne nebol normalny. Zakladom je do takejto situacie sa nedostat, nechodit sama na opustene miesta. Ked sa raz na teba vrhne, uz je neskoro. Ber to ako vystrahu osudu.

3vita
6. júl 2021

Ako neviem behať tak po tomto by som hodila taký beh ako nikdy 😀😳 srdce by som mala asi v gatiach 🙄 bolo by dobré na to upozorniť aj v nejakej skupine daného mesta nech si dávajú ženy pozor.

dominikac321
6. júl 2021

kolko mas rokov?

euie
6. júl 2021

Moja babka mi raz rozpravala, ze ked bola mlada, v dedine mali nejakeho nedolapeneho psychosa co ublizoval mladym dievcatam. V kostole im farar ale preventivne hovoril, ze keby sa dostali do zlej situacie, maju na to ist s rozumom... Jedneho dna sa babka vracala podvecer od priatelky, tesne pred domom ju zastavil nejaky cudak a zacal vyzvedat kam ide, kde byva, atd. Babka si spomenula ze musi byt ostrazita, mysliet ako predator... tak mu nahovorila, ze sa musi zastavit nieco odniest do blizkeho domu, ze o nej vedia ze uz kazdu chvilu ma dojst, ale ze potom musi ist tou a tou cestou cez horu dalej (samozrejme idealna cesta kde by sla sama, nik iny takmer nechodil, taka idealna na prepad, az mu ocka ziarili). Potom dosla rychlo domov, sledovana tym chlapikom a kedze mala viacero starsich bratov, ti ho uz poriesili.

sszuzu8
6. júl 2021

Je to o nastavení v hlave. Ja chodím sama meditovať večer po tme a nikdy sa mi nič také nestalo. Asi máš v sebe veľa podvedomeho strachu a to priláka takýchto cudakov

patus_2
6. júl 2021

Kúp si poprovy sprej, čo sa predáva na medvede, ale iné zvieratá a keď budeš behať vezmi ho so sebou. Ja osobne by som sa po takom zážitku bála vyst aj vonku z domu

dollyzv
6. júl 2021

@sszuzu8 🤔🤔🤔takže si vlastné za to sama môže 😂😂🤦🤦🤦

blankaj
6. júl 2021

@sszuzu8 och, žena, ani nevieš ako sa mýliš... Nastavenie hlavy...OMG

viki_lv
6. júl 2021

Základná chyba- odpovedať cudziemu človeku na takéto otázky pravdivo. Niektorí muži vedia byť veľmi dotieravi a drzí a zažila som to v minulosti už neraz a vždy som im odpovedala rovnako drzo - čo ťa do toho?! Alebo ak bol dôvod mať strach, tak som klamala ako ti tu už radili - nejdem sama, ide za mnou frajer. Alebo keď som sa raz večer v meste fakt bála (a nebola som ani sama, ale s kamoškami), tak som si vymyslela, že môj manžel je policajt, tak bacha 😅 bol to holý nezmysel, ale zabralo to.

leuska15leuska15
6. júl 2021

Na toto ti nik neodpovie. Mohol, nemusel. Ale svet je plný psychopatov, manžel viezol nedávno na sanitke ženu, ktorá mala brucho plné červov, lebo jej manzel ''sexoval'' so sliepkami. Nikdy nevieš, čo spraví psychopat, nikdy. Už by som tam nešla

ckatka
6. júl 2021

Ja keď takto idem niekam, chodím ozbrojená a pripravená v každej sekunde...nie som paranoidna ale sú proste miesta kde sa môže stat pruser raz dva, hlavne keď si žena (a navyše ako ja teraz..."hendikepovana" kočíkom, ze ani neujdem...).
A stále tvrdim....kazdej žene...výcvik v sebaobrane...riadny.

Strana
z2