Preco??? Uba ked pijem alebo hulim som stastna. Ako sa takto citit aj za triezva??
Co je to stastie?( len na odlahcenie😉)
Never tomu, ze nevie, len ta este priamo nekonfrontovali... alkohol z cloveka pekne tiahne este aj druhy den, je to vidno na pokozke, ociach... Musis spravit nejake zmeny, a to zacne tym, ze prestanes brat do uvahy nazor ludi, co ti rozpravaju, ako sa mas citit.
A ten tvoj dokonalý život je aký? Pretože niekto považuje dokonalý život mať rodinu, priateľov. Ty?
@anjelicek26 tak casto nepijem, to nie. Mozno raz za par mesiacov, ked viem, ze manzel bude na druhy den doma, bude vikend, vecer pojde skor spat a ja mozem pit. A vtedy sa zamyslam, ze preco neviem byt spokojna
@zuzanita1609 mam rodinu( rodicov, manzela, 3 krasne zdrave deti), velky dom pri lese, vyborne zdravie, vs vzdelanie, ovladsm 3 svetove jazxky, uspesnu karieru, kopu priatelov, uspory v banke, vybornu logiku….ale vsetko mi je na prd, aj tak mam chut zaspat a nezobudit sa.
A čo tak naozaj mať len dobrú kamarátku, ktorá ti pomôže vyhľadať odbornú pomoc? (Povedzme si úprimne, normálna,žena,matka nerozmýšľa nad smrťou len preto,že sa po večeroch nudí). Potrebuješ priateľov,aj psychiatra. A nehul,nepi,si blbá,aj keď máš školy,logiku,vzdelanie? 😕
@zuzanita1609 mam pocit, ze vsetky moje kamaratky/kamarati maju uz svoje problemy a starosti..
Ano som asi blba.
@zuzanita1609 ja sa nenudim, ach, ja uz neviem ako vyjadrit ze fakt sa citim zle
Si vyhorena...potrebujes vypnut.
Váž si to čo máš a nevyhovaraj sa. Máš všetko,ale zahadzuješ to tým,že robíš zo seba len trosku,ktorá má nakoniec "dokonalý" život. Byť tvoja kamarátka,dám ti po pysku, momentálne. Na to sú priatelia,aby prebrali momentálne "zaspatych". Si zdravá,máš zdravé deti (chvála Bohu), máš zdravého muža,tak sa neľutuj a začni sa správať ako MATKA! BOHA 😡(pardón)
Chyba ti zivotna energia,pomôzem ti,ale stoji to cas a peniaze.
@tundra ako? Ja fakt chcem pomoct.
Naozaj sa da zit spokojne,???
@zuzanita1609 ako sa sprava matka? Ako vies ze sa tak nespravam?
Veď sa čítaj 🙄
@zuzanita1609 co? Ze mi je smutno a zamyslam sa nad zivotom ked moje deti spia?
Dokonaly zivot neexistuje. Lebo kazdy ma ine predstavy o tej "dokonalosti" a vzdy ten zivot moze byt lepsi. A vacsinou kazda rodina ma nejake to trapenie, ktore ju drzi v tej pokore...niet chyža bez kríža, ako sa hovori. Nemozes mat vobec dokonaly zivot, ked utekas pred realitou a nemas cas a peniaze na terapiu, na nieco, co by Ti pomohlo v Tvojom trapeni. Lebo byt ako tak spokojny so svojim zivotom, mat smer kam idem a co chcem, su zakladne bytostne otazky, ktore by mal mat clovek vyriesene, pokial chce byt vnutorne spokojny.
@euka210 toto vsetko teoreticky viem 😞 ja neviem ajo to dostat do praxe
Co manzel? Lubis ho este? Lubi Ta? Ste si oporou? Co Ti vo vnutri, v srdci chyba, aby si sa citila dobre, lepsie? Urcite si sa takto necitila vzdy, či?
Su veci,na ktore nemas dosah.Nikdy som neveril na alternativnu liecbu.Manzelka tam isla na odporucenie kolegu z prace.Potom ma presvedcila,aby som skusil par terminov.
Nemal som co stratit,tak som isiel.Uz po troch terapiach sa mi stav vyrazne zlepsil.Po 3 mesiacoch,som bol ako vymeneny.
Mam este jeden priklad,ale ten ti napisem do spravy,ak sa ozves.
@euka210 ja neviem, vobec neviem. Alebo sa bojim povedat, ze nelubim? Alebo lubim? Je dobry, sice tvrdohlavy sedlak, ale nemozem chciet dokonalost? Ja neviem co mam chciet, co mam lubit, co je uz fakt zle alebo len ja to povazujem za zle…ja si asi nepamatam pocit, kedy som sa citila lepsie
@euka210 dakujem za sa o mna zaujimas❤️
Chyba Ti "len" zaujem od druhych? Od manzela? Ze Ti je blbo a nechces byt sama? Ved sa porozpravajte, povedz mu ako sa citis...hoci to nemusi uplne chapat...stale moze byt pri Tebe, vypocut, moze hladat s Tebou riesenie.
Mozu to byt iba blbe dni, ktore zase prejdu.
@euka210 ked nema clovek energiu,je vyhoreny,velmi tazko komunikuje...zostava apaticky a dufa,ze sa nieco stane.Vela veci mu je ukradnutych,je mu to jedno.Prechadza do depresie a nic sa mu nechce.Kto to nezazil,tazko pochopi...
Navonok sa snazi tvarit,ze je vsetko ok,vo vnutri trpi,ako postrelena zver.Neviem, ci som to dobre opisal,mna dali dole smeny,malo spanku,totalna vycerpanost.Ked som nedokazal postavit motorku na stojan,tak som sa rozhodol,ze zmenim pracu.
Uz som zacal hladat nieco nove a dostal som sa k akupunkture.Mne to velmi pomohlo...V praci som do dnes a na akupunkturu chodim priebezne cca.raz za mesiac.
Lenže táto osoba huli a pije,pritom vie,že ma deti a zdravá je. Človek by asi len naozaj potreboval dostať po papuli,len preto,ze sa v živote nudí 🙄.
@zuzanita1609 neviem ci je to z nudy...
@anjelicek26 ano robim zo seba chuderu, nechcem, ale o tom nikto nevie