Mužova voľnosť

dollynkaa
11. feb 2016

Baby prosim radu. Sme spolu 4r mame 2r dcerku. Vzdy isiel s chalanmi von trosku vecer a tak ale v pohode. No teraz pracuje v novej robote a aj ked ma volno vecer ze ide na pivo ale chodi domov v noci. A nam s malou sa vobec nevenuje. Jeho nazor nato je ze chce volnost ist na pivo. Vzdy mal volnost ale nie aby teraz zrazu chodil v noci domov. Nechape ma ked mu zato nadavam. Co s tym ? Chceli vasi muzi dakedy volnost az moc? Ako to dopadlo?

dominikav123
11. feb 2016

Nechape ma ked mu zato nadavam. Co s tym ?

no skus sa s nim porozpravat normalne a nie nadavat mu napr. Ked mu je lepsie s kamaratmi ako doma s Vami, tak tam je asi nejaky celkom vazny problem o ktorom by ste sa mali porozpravat.

travnerka12
11. feb 2016
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

@dollynkaa toto nedopadne dobre az to nezacnes hned riesit 🙂 musis mu povedat ze ta to trapi. Nenadavaj mu. S kludom mu to povedz a argumentuj 🙂

ivi12
11. feb 2016

@dollynkaa navrhni mu ťa zobrať so sebou.
Môj Keď chce ísť von, naplánuje to s nami. Keď ho aj posielam samého, povie mi že on sa nachodil kým bol slobodný, teraz má rodinu a s tou chce tráviť svoj čas.
Možno by aj u vás prospelo trochu sa uvoľniť, bez kriku.. pošli ho aj sama, zaželaj mu pekný večer, že zajtra je tvoj deň, kedy pôjdeš a on bude s malou.

nickneznamy
11. feb 2016

Nechcem Ťa strašiť, ani privolávať niečo, čo nemusí byť pravda. Môj začal chodiť po práci na pivo s "kolegami", prišiel raz o jednej, inokedy o tretej ráno a chcel "volnosť" a "na tom predsa nič nie je, keď niekam po práci pôjde"... S kolegami na pive teda nebol, ako som neskôr zistila... snáď mi rozumieš.

maminkynafazulka
11. feb 2016

A vy voľnosť nepotrebujete? Tiež by vam určite padlo oddychnut od malej.. isto by som mu nenadavala ale treba sa o tom porozpravat.. takto to nepojde.. nedajbože to jeho pivo moze byt ina zena ked chodi v noci domov..

dollynkaa
autor
11. feb 2016

@dominikav123 @travnerka12 baby s nim sa neda uz ani moc rozpravat a pravda ze ja nie som moc vyrecny tip. A ked mu aj poviem povie mi to iste ze ci ma byt jak na retazi

dollynkaa
autor
11. feb 2016

@ivi12 tak to mas velmi dobreho muza. Tak si to predstavujem aj ja

dollynkaa
autor
11. feb 2016

@nickneznamy jasne rozumiem presne si myslim aj to iste ze v tom nebude zrazu len pivo

dollynkaa
autor
11. feb 2016

@nickneznamy v tych uvodzovkach akoby pocujem toho mojho

ivi12
11. feb 2016

@dollynkaa to už príde drzé od neho. On totiž vie, že tebe na reťazi byt vyhovuje, preto si k tebe dovolí. Berie to automaticky že ty si s malou a on nemá povinnosť voči rodine. Mala by si si nájsť záujmy a poobede nech pekne príde domov k malej a ty sa chod "vyvetrať"

jankastubka
11. feb 2016

Mna napadlo tiez to, co tu vravi jedna baba, ze to pivo nebude. Ved kolko uz len ma takych slobodnych kamaratov, co ziadnemu nevadi sediet do noci na pive, tak casto?
Pekne by som si ho preklepla, overila alibi u kamaratov a s pravdou von.

Keby to bolo naozaj len o tom pive, tak ok ale plati rovny meter.raz ty, raz ja. Nemusis zrovna chodit aj ty do rana na pivo. Ale do kina s kamoskami, abo na nejaky kurz zaujimavy... ale nezabudajte aj nejake vecery, dni spolocne... lebo ak sa budete pri vsetkom len striedat, uz to nebude o rodine ale o stafete.

nickneznamy
11. feb 2016

@dollynkaa A ja som tiež skúšala debaty (bez výčitiek, kludne a narovinu), prosby, atď., ale mala som smolu... A keď som mu povedala, že nech ma teda vezme so sebou, tak to prrrr, nedá sa, veď čo tam budem medzi chlapmi robiť?
Vo všeobecnosti túto "voľnosť" a "oddychovanie od partnera" moc nechápem... Ale to je asi problém vo mne 🙂

dollynkaa
autor
11. feb 2016

@ivi12 ano ano mas pravdu mas. Ja sice cez den idem hocikam ale po veceroch raz za 3mesiace napriklad. No asi budem muset castejsie. Lebo je to presne tak ako jovoris

dollynkaa
autor
11. feb 2016

@nickneznamy no asi tak nejak aj ja. A potom si sa ako dozvedela ze chodi za niakou zenskou? Ja som sa uz aj to xkrat pytala ale popiera. Volnost atd by podla mna v tej pravej laske nikto nenavrhol

nickneznamy
11. feb 2016

@dollynkaa Ako som to zistila? Zobrala mu zaheslovaný telefón, ktorý mal prilepený k ruke (aj to je normálne a "ty máš predsa zaheslovaný mobil tiež", čo nepopieram, ale on moje heslo pozná), odblokovala ho a prečítala som si.

ena70
11. feb 2016

@dollynkaa vyber sa aj ty s kamoškami, nech to mate na striedačku a hotovo. ja môjho neuvazujem na reťaz a možno preto sa mu nejak nechce von. voľnosti má dosť ... keď chce ísť von, tak ide, a keď chcem ísť ja, tak idem ja. a nikdy som sa ho nepýtala slovkom "môžem" ale rovno som povedala "idem von". a on mal na starosti malého a hotovo. neriešila som čo a ako...veď aj on je otec a ty tiež potrebuješ vypnúť, sadnúť s kamoškami, nad kávičkou či drinkou kadečo porozoberať, príp. ísť von sa vytancovať. ja som to takto vždy robila a inak ani nebudem, a nikdy nebol oheň na streche. podelili sme sa. raz on, raz ty. všetko napolovicu.

sono2
11. feb 2016

@dollynkaa moj nikdy ani na začiatku vsťahu. Nikdy sme to nepreferovali že von alebo dovolenky, osobne, poznám pár takýchto vsťahov. Nie sú šťastní. My sme s mužom v zahraničí spolu už 12rokov a manžel ide max keď je doma veľmi zriedka raz za tri mesiace von. Ináč sme spolu stále. Neexistovalo by pri dieťati, žeby som bývala sama žeby mi to až vadilo. Si si ho tak žiaľ naučila. Tolerovala. Tak sa necuduj, že on zrazu nechápe.

dollynkaa
autor
11. feb 2016

Zeny takto..u nas to tiez fungovala idem von a ten druhy strazil. Ja chodievam aj cez skoro kazdy den na kavu nechty mihalnice fitko atd. Nejsom domased. Aj on chodil s chalanmi ked chcel ale teraz to ide do extremov ktore predtym neboli.

mandala77
11. feb 2016

@dollynkaa vo všeobecnosti mužská téma je sloboda a ženská intimita a blízkosť. Muži reagujú na činy, nie reči a vysvetľovania a rozprávania dookola. Ono je to často bludný kruh - on chodí von, žena je nahnevaná a on chodí stále a ešte povie, že preto, že je nahnevaná a nadáva mu. Radu Ti nedávam, lebo neviem akú. Mne pomohli knihy Davida Deidu (sú na youtube aj videá v angličtine a v češtine) kde som pochopila mužské nastavenie. V Čechách Denisa Palečková a Richar Vojík, sú aj na nete, pomohli ľuďom zachrániť veľa vzťahov a hlavne pochopiť ako muži a ženy fungujú. Sú aj odkazy na nich v českej televízii v Sama doma, kde možno nájdeš aj odpoveď na čo sa pýtaš.

cecilia68
11. feb 2016

@dollynkaa To nebude len pivo ☹

sono2
11. feb 2016

@dollynkaa to je presne ten obraz čo neni dobry. Nemôže to takto fungovať. Mám známeho tiež manželia ona preferuje tiež, ide muž si môžem ísť a idem si aj ja. Roky rokuce. Ešte mne sa smiala, že som rafika, že muža nepustím. Hovorím čo? Veď si ide keď chce to je fakt sporadicky ako som už písala no a minule už dávnejšie boli minimálne dve aféry kde mala zúfalé oči a aj aktuálne našla fotky tiež majú hesla na telefónoch nejako sa dostala do tel a že rozvod😁😁 len je smiešna a je rada že je rada. To som len chcela priblížiť že Neni dobre takéto chodim si ako slobodný a ono to začne na jednej strane moc prerastat

valentinkaa
11. feb 2016
Používateľ valentinkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

boze baby ako mi niekedy bezhlavo verime tym chlapom :/

zibi
11. feb 2016

@dollynkaa a to chodi kazdy vecer? ved ked chce nech ide vonku, ale tak napr. sa dohodnite na jeden den v tyzdni ..napr. ok v piatok chod a sobota podeme spolu ako rodina niekam..ale aj tak nerozumiem tomu, on chodi kazdy pracovny den po robote sadat so kolegami? ci ako ..lebo to si neviem predstavit, to su nejaki slobodni muzi? ci mladi alebo co ?? ..a vies co sprav? ked bude chodit stale na pivo a neskoro domov , ziadne dlhe vyspavanie na dalsi den a zatvorenie tatika po prebdenej noci v izbe, pekne nech vstane , naranajkuje sa s vami a ty si vybav stale na dalsi den, ked bude vyspavat nejaku aktivitu, ze sa bude musiet malej venovat.. pripadne sa na dalsi den rano nachystaj, zobud ho, nechaj mu malu , chod na nakupy a nechaj mu malu, nech sa aj otecko postara ...lebo isto mu je sveta zit, ked flamuje do noci a potom rano vyspava a ty mu to tolerujes..ked chce flamovat tak nech , ale nech to ako rodina nepocitite na dalsi den , ved vikend je predsa vas ako rodiny..mozno by sa mu odnechcelo do noci sediet v baroch , ked bude musiat rano vstavat..a venovat sa malej 😀

veva45
11. feb 2016

Povedz mu ze aj ty chceš voľnosť.... Aka voľnosť ked ma rodinu?

alezbet
11. feb 2016
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

chlapom zrazu chyba volnost ked maju rodinu.. ach!!!!

jabadaba
11. feb 2016

@dollynkaa ja take nepoznam...rodina je mojmu muzovi priorita, v nej sa citi dobre, utekat nema potrebu.

jabadaba
11. feb 2016

@veva45 ze? Aky mudry, ze volnost. Tiez by som mu jedneho pekneho vecera oznamila nahodena, ze chcem volnost papa a pleskla by som dverami.

jeannna
11. feb 2016

Nepises, ako casto chodi na to pivo, ani blizsie nespecifikujes, v ktoru nocnu hodinu chodi domov, ci okolo polnoci, alebo dobre po polnoci. Ci pride podgurazeny, alebo to vyzera na jedno pivo ... Ako by reagoval, keby si povedala, ze chces ist s nim. Dalej by ma zaujimalo, s kym na to pivo chodi, ci so starou partiou, alebo novymi kolegami. Takze by som na to isla vylucovacou metodou, ci v tom nie je nejaka kolegyna v novej praci.

Mne to take pride, ako by chcel byt opat slobodny, ci uz v tom nejaka zena je, alebo nie je. Ale u mna by mal smolu, keby so mnou splodil dieta, radosti a starosti rodinneho zivota by sa delili na polovicu. Ze sa nevenuje malej? Najvyssi cas s tym zacat, ako ti pisali ine baby, pekne mu ju vystroj a ty si sprav cas pre seba. Priprav sa na protesty, ze namiesto vacsej volnosti uciti este viac povinnosti, ale nuz, je manzelom? Je. Je otcom? Je. No tak ???

dollynkaa
autor
11. feb 2016

Zeny no ono to zacalo len teraz pred dvomi tyzdnami a za tie 2tyzdne bol cca 4x vonku do noci. Do 4 rana do 2 rana a tak no. Ja to riesim i ked to zas nebolo moc vela krat ale predtym taketo nebolo a uz vobec ze by mi povedal ze chce volnost. Nejak mi to nesedi. A vraj pije s kolegami v robote casnikmi

nickneznamy
11. feb 2016

@dollynkaa U nás detto... nikde nechodil a potom zrazu začal chodiť 2-3 x za týždeň po práci do jednej minimálne a to vždy prišiel pripitý... potom som ho raz prosila, aby neprišiel v noci, tak mi urobil láskavosť a prišiel o jedenástej