Ahojte, potrebovala by som objektívny názor. Nasla som u frajera v aute kondóm. Nepoužitý. Nikdy sme spolu kondóm nepoužili, sme spolu 8 rokov.ked som sa ho pýtala povedal ze to asi ako prekladal veci zo starého auta. Boli sme pred 4 rokmi rozideni tak zevraj odvtedy ho mohol mať v starom aute. Verili by ste mu? Ďakujem
@stevvvka praveze dieťa mame, konfrontovala som ho už so všetkým. A na všetko povedal to iste ze on proste nevie o tom kondomu nič a dal mi viacej verzii ze ako by sa tam mohol dostať. Budem sa tváriť ze mu verím s tým ze som zmierena s tým ze vlastne aj tak nič nezistim
Keby to bola pravda, tak by ti hneď povedal, že zrejme tam bol od kúpy auta a nie, že on nevie prečo sa tam nachádza nejaký kondom, keď ste kondom nikdy spolu nepoužili. Prečo by mal rozmýšľať nad tým, keď vie, že kondomy nepoužíva.
mna len zaraza, ze sa da autorka tak odbit a tvarit sa ze mu veri a zivot ide dalej.....
A to kupil auto aj s kondómom ? Pokial viem tak auta sa predávajú prázdne a vyčistené . A keď si sa k nemu dostala ľahko ty , tak musel aj on o ňom vedieť keď ho mal na strane šoféra . Keby s tým fakt nič nemal tak by proste len povedal že nevie ako sa tam dostal a vybavené. A nie že raz ti povie jednu verziu potom druhu . Nevšimla si si aj nejaké iné signály ?
Mna by zaujimalo ze preco si si ho doteraz nevsimla, ved v tom aute sa urcite vozis aj ty. Pol roka je dost dlha doba na to aby si to vsimol on alebo ty. Ja by som mu to nezozrala ani nahodou.
Myslím si, že autorka to už uzavrela...chce mu veriť, prečo sa jej snažíte niečo iné nahovoriť?... vykašlite sa na to...existuje xy dôvodov, ako sa tam mohol dostať...keby ho použil tak tam nie je...alebo nájde použitý...
A ak aj zlyhal jej priateľ tak teraz čo? Poďme ho ukameňovať! Alebo čo? Ak by s ňou nechcel byť, tak oddíde a užíva si s inou....a možno si ho autorka bude teraz viac všímať a možno sa mu bude viac sexuálne venovať, aby ho to už ani nenapadlo...
Tvoj chlap pol roka neupratuje auto, ty a dalsi sa tam pol roka vozite o doteraz si ten kondom nikto nevsimol??? To musel byt extra extra thin 😂😂
To mi pripomina, ako som ja mojmu nasla v priehradke vo dverach spolujazca ruzovy papierik od malinoveho donuta a ja sladke nejem. Moj nema ziadne kolegyne a pochybovala som, ze nejaky kolega by si kupil ruzovy donat a chrumkal ho v aute.
Pol hodinu som to v sebe drzala a za ten cas som vyprodukovala scenare na aspon desat evitoviek.
Po polhodine som ho konfrontovala. A on ze nevie odkial sa to tam vzalo, ze asi nejaky kolega. Vykazoval vsetky znaky zufalca prichyteneho pri cine. Chudak sa potil, ja som skoro revala. Zacala u nas ticha domacnost, taze sme sa upokojili a asi o minutu nato som si spomenula, ze ten donat raz v obchode(presne som vedela v ktorom a kedy) obchytala dvojrocna dcera a tak sme ho zaplatili a ja som nim mojho krmila cestou z obchodu, lebo ono sa to nikam nedalo ulozit, take to bolo lepkave.
No a teraz ta hanba sa mu priznat, ze ten papierik som dala do dveri ja🤦♀️🤦♀️😀😀😀.
Takze kondom vo dverach s expiracnou v 2025 by nase partnerstvo urcite neustalo😀
@taga ja na tom aute najazdím a neviem kto ďalší by mal
@oliolijanka počúvaj to je ešte nič 🤣 Keď sa nám narodil syn, začala som nachádzať na vypratých veciach dlhšie až biele vlasy. Aspoň som si to myslela. Chlapa som konfrontovala a mierne naštrbená dôvera z jednej veci, čo posral pracovala. Pekne som ho sfukla, že akej peroxidom odfarbenej ku.. ten vlas patrí 🤬 on furt, že nevie, však jeho mama je odfarbená na blond a to mohol v šatni v práci. Nechala som to tak a pozorovala situáciu. Po asi týždni som prišla nato, že naša havina začala pĺznuť na zadku a púšťa mega dlhé biele chlpy a keďže ich má mierne brčaté, áno vyzerajú ako vlas, keď ho nájdeš na oblečení samostatne 🤣 popôrodné hormóny mi dali zabrať a doteraz som sa k tomuto zisteniu nepriznala (syn má 2 roky) 😅
Autorka, ak to bolo ako vravíš, že od začiatku vravel, že nevie a len hľadal vysvetlenia, ako to mohlo byť, budiž. Môj je v zásade taky istý, že keď nevie ako sa niečo udialo, vymýšľa rôzne teórie. Ale ja by som teda bola obozretná 🤔
Kamarátka našla mužovi kondómy v aute - samozrejme jej muž ich kúpil kamarátovi 🤦 už sú rozvedení
@kristind Ja som sa priznala. A moj drahy na to, ze on si aj myslel, ze donat som v aute jedla ja, lebo nik iny nie je taky nechutak, ze by dal lepkavy papierik do dveri auta a tiez by sa to aj nik iny v jeho aute neodvazil spravit😀
Podľa mňa ti klame. Debilnu výhovorku by som mu nezozrala.
pozor toto aj mne povedal moj a picoviny robil za mojim chrbtom ale mna vecne presviedcal ze lepsiu nenajde a ani nechce... pozor na to... bludy... ale opustit ma nevedel musela som ja! psychopat
Co nove? Zistila si nieco alebo ste to ustali?
Budeš sa tváriť, že mu veríš a čakať na prešľap, alebo ho mienis konfrontovať s dátumom exspirácie?
Lebo hádam mu neuveríš takéto rozprávky...
Je mi to ľúto... Ale pokiaľ nie ste zosobaseni, nemáte deti... Ja by som neveru asi neodpustila. Už keď sú deti, už sa na vzťah človek inak pozerá, ale v tvojom prípade by som sa s ním rozišla.