Sú tu nejaké kresťanky vydaté za moslimov?

tequelinka
20. feb 2019

Dobrý deň,
mala by som záujem o porozprávanie sa s kresťankami, ktoré sú vydaté, prípadne vovzťahu s moslimom( myslím vážne vzťahy, nie flirty a romániky z dovolenky), ide o serioznu debatu, prosím ak áno, neváhajte napísať súkromnú správu. Chcem sa iba niečo opýtať. Ďakujem veľmi pekne

lindusss2016
20. feb 2019

@tequelinka no asi je dost podstatne, ako "velmi" si ty krestanka a on moslim. Ja som mala vztah s moslimom a spoznala som aj vela krestaniek, co mali vztah s jeho kamosmi. Teda ja sa ako krestanka necitim pre upresnenie.

tequelinka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominidi
20. feb 2019

@tequelinka kamoska mala Turka, slusny chalan, boli spolu 4 roky ale potom museli ist od seba, rozdiely sa zacali prejavovat pri planovani svadby, materstva, nazoroch na rodicovstvo, do toho vplyv rodin.. neslo to...

ave17
20. feb 2019

Dala si to do perfektnej témy, rodinné problémy, presne to ta čaká, ženy, majte rozum už konečne

nini1010
20. feb 2019

Toto nikdy nedopada dobre...laska je jedna vec,sex druha a kulturne rozdiely tretia.

st44
20. feb 2019

Zidi z kratsej cesty, najdes si normalneho. Ak s nim ostanes, budu problemy. Vsade a vo vsetkom. Bude chciet aby si presla na ich vieru, jedla a varila ich jedlo, ak deti tak muslimskej viery. Zena musi posluchat, nemoze sa ani rozpravat s kym chce. Moze ist z domu len s muzom alebo jeho dovolenim. A ak by si aj na toto vsetko pristupila tak ani jeho rodina by ta nebrala ako seberovnu. Dobre ti radim utekaj od neho.

0martina0
20. feb 2019

no neviem poznam štyri pripady z blizkeho okolia,najprv veľka laska a potom naťahovačka o deti a rozchod,a mam znamu ta vydavala svoju dceru za moslima žiju v anglicku a prišla neskutočne sklamana,doslova plakala,u nas kresťanou sa dava požehnanie od rodičou križikom na čelo,toto oni jemu nemohli dať ale ona ako nevesta im musela pobozkať ruky,ona sa vlastne musela prispôsobiť ale on nie,tak ostala z toho veľmi prekvapena,a par tyždnou po svadbe jej dal jasne najavo,že prvy je na jeho mieste alah,druha mama a ona až na tretiom mieste,tak veľmi sa trapi pre tu dceru

baklik
20. feb 2019

@0martina0 ja sa cudujem, ze s tym neratala a prekvapilo ju to...

lindusss2016
20. feb 2019

@0martina0 ja poznam blizsie cesku, ktora je spokojna, ale on tvrdi, ze sa vzda alaha, nakolko zazil v zivote peklo, takze sa vlastne povazuje za neveriaceho, ale inak kulturne spada pod iracky region. Maju dve deti, ziju v uk spolu uz cca 15 rokov, su stastni

0martina0
20. feb 2019

@baklik tak dcera jej ine tvrdila a ine bola pravda,aj ked tušila že to tak nieje ale dufala,ale no poznam aj par,že on moslim ona katolička a žiju super maju syna dokonca je pokrsteny ako katolik,len ten chla nikdy neprežival tu moslimsku vieru,ani tie ich pravidla,žiju v rakusku a super manželstvo

0martina0
20. feb 2019

@lindusss2016 určite sa najdu take pary,ktore funguju

0martina0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ukulela
20. feb 2019

@tequelinka ak ste obaja silne veriaci, tak to zavana pruserom a neskonci to dobre, jeden, alebo druhy budemusiet robit ustupky - a v takomto pripade to takmer vudy je krestanska, zena, ktora pride skratka.

leeo
20. feb 2019

Run Forrest, run!!!!

tequelinka
autor
20. feb 2019

sú naozaj taki diabli, ako odvsadial pocuvame ?

tequelinka
autor
20. feb 2019

alebo este horsi ?

mala_hobitka
20. feb 2019

@tequelinka Podľa mňa záleží ako veľmi je veriaci. Ak veľmi tak celé zle. Ak vlažne s rešpektom k ostatným vieram a ženu vie brať ako seberovnú tak tam už záleží len na povahe.

leeo
20. feb 2019

@tequelinka No jedna moja znama v Uk len kratko chodila s jednym moslimom a hned vyfasovala facku, lebo prejavila svoj nazor. Takze isto na tom nieco bude.

tequelinka
autor
20. feb 2019

pre boha živeho..@leeo to nemyslis vazne...na zaciatku vztahu????oni biju zeny az po svadbe som pocula nnoo teda riadny nervak

prevenar
20. feb 2019

@tequelinka "diabli" ? to neviem 🙂 ..prestahuj sa na cas do nejakej moslinskej krajiny a rychlo zistit , ako to tam chodi. ..popripade si precitaj aspon raz koran ..za to nic nedas.

tequelinka
autor
20. feb 2019

@prevenar citala som uryvky a rtiez sariju a bolo mi zle a dve noci som nespala..vystrasilo ma to

prevenar
20. feb 2019

@tequelinka nestudoval som cele vlakno ..takze viac menej nechapem o co tu ide. ..na "vztah" s moslimom si si vlastne odpovedala sama svojou odpovedou mne. cize ..co este viac potrebujes vediet ?

ukulela
20. feb 2019

@tequelinka logiku, dievca, logiku zapoj .. na jednej strane sa pytas, ci su diabli (co si ja osobne nemyslim), potom zadries, ze vraj biju zeny az po svadbe - a ides riesit vztah s moslimom? @prevenar -a nemusim v inych temach, no tu s nim plne suhlasim.

lindusss2016
20. feb 2019

@0martina0 hej hej, jeden z 1000 cca 😂

evaachesa
20. feb 2019

@tequelinka ak ta zacne bit az po svadbe tak potom super nie? 😏

lindusss2016
20. feb 2019

Osobne povazujem moslimov za skvelych muzov a otcov, su rodinne zalozeni. Vsetko super, ALE PRE MOSLIMKY! Urcite nie pre nas. Oni su v pohode, kym zena neodporuje a seka dobrotu, ale to im vie dat len ICH zena, ktora je k tomu vychovavana a vedena od malicka. Neotvara hubu a nekuka po nikom. Existuju asi vynimky, ale je ich tak malinko, ze sa neoplati verit, ze "prave ten moj je iny". A ti, ktori ozaj chcu zit inak, nemaju problem vzdat sa Alaha a svojej rodnej zemi.

osky
20. feb 2019

@tequelinka
Nevymyslaj a najdi si normalneho Europana.
Je to uplne ina kulrura,ina viera,iny pohlad na svet...
Necakaj,ze on sa prisposobi.nech by ta mal ako rad,na 1.mieste je Allah.
Viery sa nevzda,to nemoze,riskuje zivot.
Ak ta aj presvedci konvertovat,nikdy nebudes rovnocenna s rodenymi moslimkami v jeho rodine,krajine...
Vzdy budes ina.vzdy.
Budes sa citit sama,osamela a casom ti to bude liezt az na mozog.
Mam.dost znamych aj moslimov.
Su super kamosi a partaci.
Oni vedia byt hroooozne mili.
Ale bacha!!!!!

pininka
21. feb 2019

Mám dve spolužiačky ktoré žijú obe v Anglicku s moslimami a majú s nimi aj deti a zatiaľ je všetko ok. Kamoška tu žila s albancom, tiež boli manželia, on si nevedel nájsť robotu, bol problém aj s občianstvom, tak odišli do Albánska. My sme ju prehovárali aby to nerobila, že už ju možno neuvidíme, že sa nebude môcť vrátiť a keď tak bez detí. Nič také sa nenaplnilo, normálne chodí aj s deťmi na Slovensko. Podľa mňa veľmi veľa záleží z akej rodiny ten moslim pochádza, či sú vzdelaní, alebo je to tradičná rodina. A tiež si myslím že všetko je fajn, kým žena nechce rozvod a odísť, vtedy prídu tie pravé problémy.

berry13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lindusss2016
21. feb 2019

@berry13 ja? To si chybne oznacila...