icon

Riešenie bývania

jarabica123
10. jan 2012

Ahojte babuľky, mám na vás jednu otázku, a chcem vedieť ako by ste danú situáciu riešili vy. Čakáme s priateľom babatko, trošku neplánované, ale veľmi sa už tešíme. Bývame teraz u nás doma, čiže u mojich rodičov, lenže náš domček je malý a je nás tu veľa, mamina nemá stále súkromie a stále sú len hádky kvôli tomu, a ja sa stresovať teraz ozaj už nechcem, byt máme, len je v dezolátnom stave, a pomaličky sa prerába, pretože chýbajú peniažky. A dosť:( U nás sa zostať nedá, to by sme sa asi hádali a ja nemám na to nervy, mamine sa nepáči spôsob života, aký žijeme, ale už to nezmení, nie sme 15 roční puberťáci a jednoducho sa bábo pritrafilo skôr ako sme chceli, ale pre mňa je to najkrajšia vec v mojom živote!!! A dnes nám jeden spoločný kamarát ponúkol, že či nechceme ísť bývať k nemu, má veliký rodinný dom, dvojposchodový, a druhé poschodie je neobývané, že by sme boli tam, a platili mu nejakých 50 eur mesačne len za náklady. Pokiaľ sa byt neprerobí. Ja len neviem, či je to dobrý nápad, pretože sa bojím, že či budeme mať súkromie, nebude to moje, a on tam bude tiež, síce málo, pretože je skoro stále preč. Prijali by ste takú ponuku na určitý čas???Alebo radšej by ste šli niekam inam?? Ďakujem za názory🙂

sisaha
10. jan 2012

@jarabica123 a preco nie? ved docasne sa vsetko da, hlavne ak sa teraz tlacite u rodicov a vsetci su z toho nervozni...Ak je ten znami seriozny, tak by som nevahala ani sekundu..

bets
10. jan 2012

@jarabica123 nevahala by som, hlavne ked mate vyhliadky na vlastne byvanie.

zuzana76
10. jan 2012

@jarabica123 urcite prijala, 50 eur je velmi dobra suma a za cenu pokoja to stoji, ja by som sa balila hned a isla tam

katka_4
10. jan 2012

určite to zoberte... toto je fakt dobra ponuka!!

matozazzo
9. nov 2012

tiez si myslim, ze dobra ponuka... Ak sa vam nebude pacit, stale sa mozte vratit k mame alebo uz do vlastneho... My sme sa tiez prestahovali a nebolo vsetko dokoncene, ale ten klud, ze sme sami!!!! Vobec mi nevadilo, ze mame obyvacku so spalnou spolu a 2 izby nedokoncene, postupne sa to urobilo a dokonca rychlejsie, lebo sme chceli mat cim skor spalnu 🙂 A detsku sme dokoncili - prerobili az po 3 rokoch 🙂