Sex s manželkou raz za mesiac, niekedy aj menej. Je to normálne v 47. rokoch?

jan1999
4. mar 2019
simsalabim
4. mar 2019

@jan1999 mam podobny vek a zda sa mi to pramalo. Treba patrat po pricine.

janulka1802
4. mar 2019

V poriadku je vždy taká frekvencia sexu ktorá vyhovuje konkrétnemu páru bez ohľadu na názory ostatných

jan1999
autor
4. mar 2019

@janulka1802
@janulka1802 je to pre mňa ponižujúce

korunka1
4. mar 2019

@jan1999 a pýtaš sa z pohľadu ženy,či seba?

janulka1802
4. mar 2019

@jan1999 ak to správne chápem tak chcel by si viac rozprával si sa s ňou? Môže to mat x dôvodov únava bolesť hormóny stereotyp

oli18
4. mar 2019

@jan1999 Pred mesiacom si písal, že sa tvoja manželka stretáva s kolegom už 15 rokov. Ak si toto nevyriešite, nemôžeš očakávať uspokojivý sexuálny život.

silvusias
4. mar 2019

Prečo sa pýtaš tu? Podľa mňa sem takéto veci nepatria. To by ste si mali popreberať doma a nie takto

kinats
5. mar 2019

@silvusias Tiez mam trochu podobny problem a rozhovor doma nic ani po 1000ci krat nevyriesil a nevyriesi(nezabral ani psycholog) , nemozes sa nikomu zo svojho blizkeho okolia vyzalovat . Je to tmave zakutie tvojej spalne a forum je o nic nehovoriacich nickoch a vedz, ze aj slovko ucasti od neznameho ci podobna skusenost inych je lepsia naplast, ako trpiet ticho a osamote.

0silvia0
5. mar 2019

@jan1999 tento problém je v porovnaní s vašim celkovým problémom, ktorý si tu už rozoberal, úplne vedľajší problém. Porieš si manželstvo celkovo. Vaše manželstvo je nefunkčné a nenapĺňajúce pre teba ani pre manželku a v takomto štádiu sex 1x mesačne je až až a je tým najmenším problémom.

lula313
5. mar 2019

@kinats treba prist na pricinu, či má žena nízku chut do sexu, alebo ju nemá z nejakeho dôvodu. Mame najlepších kamarátov. Muž kamosky na mna raz vybafol, že s ním kamoska nechce spávať(ako keby som ja s tým mohla niečo spravit). Kamoska mi zas povedala, že s mužom nechce spávať, lebo sa jej ako chlap hnusi(nie fyzicky, ale ako je sobecky, necitlivý a zákerný-citujem jej slova). Je to karmicky vzťah, že ani spolu, ani bez seba. Takze aj toto býva dôvod, prečo sex nie je casto..

kinats
5. mar 2019

@lula313 pricina je asi neriesitelny blok u zeny, do porodu bolo vsetko ine (nie teda na 100%) ale 2-3x do tyzdna neberiem , ako postelne nestastie. Potom uz len raz do mesiaca - dvoch . Proste na to nema potrebu a chut. Po vsetkych ostatnych strankach je ale manzelstvo neskutocne super a o probleme sa vieme porozpravat, ale ked chut nema a len TO nechce naozaj nic nezmozem . Ja som skor poukazoval na tu stranku zverit sa niekomu tu na nete, lebo nikomu z nasho blizkeho okolia to nemozem a asi ani nechce vesat na nos, ale neviem to len dusit v sebe.

0silvia0
5. mar 2019

@kinats toto sú záležitosti, ktoré samozrejme nikomu zo známych poväčšine ľudia nevešajú na nos, ale na to, aby človek takto anonymne poradil alebo posúdil situáciu, by bolo aj tak treba poznať celé pozadie vzťahu, vnímanie ženy a muža. Tu je ťažko radiť, lebo každá/ý máme vzťahy odlišné, rôznorodé, čo považuje jeden za normu, druhý to vníma ako cezčiarové správanie, možno by bolo fajn si aspoň prečítať knihu a posunúť aj manželke, ktorá ti už ale asi bola odporúčaná: Moje túžby, tvoje túžby (môžem poslať pdf). Ale ak manželka ignoruje tvoje potreby a nemá záujem nič riešiť, neviem si predstaviť, že toto manželstvo môže byť neskutočne super. Neverím jednoducho, že niekto trvalo ignoruje toho druhého a ten druhý hovorí že inak je to super.

jan1999
autor
6. mar 2019

@0silvia0 už mám toho plné zuby zarábam slušne viem si kúpiť čokoľvek keď som hladný najem sa keď chcem niečo kúpim si keď chcem sexovať čo si aj to mam platiť inde nepochopím takéto manželstvo som ako kňaz hehe

jan1999
autor
6. mar 2019

@jan1999 a asi platí že keď nie je láska tak ani sex nemôže fungovať

lula313
6. mar 2019

@kinats ale aký blok? Zlý porod? Narocne dieťa? Pýtal si sa jej na to? Zoberieš jej niekedy dieťa aspoň na 2 hodiny, nech sa môže dat dokopy ako žena? Rob to aspoň tyzden a uvidis, či to neprinesie nejake ovocie..

@jan1999 spytaj sa manželky, kde je problem. Možno predčasne ide fo prechodu? Hormony? Neciti sa atraktívna? Nežijete vo funkčnom vzťahu? Dovodov môže byt veľa..

kajkax
7. mar 2019

@silvusias tieš si to myslím

smitjan
7. mar 2019

@jan1999 tato otazka by mala smerovat priamo na tvoju polovicku, kazdy to ma inak. Vela zalezi aj od psychickej pohody, aj od toho ako sa citi po zdravotnej stranke. Aj od vztahu v akom funguje. Je toho proste kopa. No odpoved vie len ona, kde je problem.

kinats
7. mar 2019

@lula313 pytal a nema problem o tom spolu hovorit, dokonca vyhladala aj bezvysledne psychologa(s nevelkym uspechom a radou ze treba tento fakt prijat a nahradit "tuto" potrebu inou spolocnou aktivitou ), asi len strata libida, objatie a bozk je vrchol intimnosti. A syn uz nie je zrovna male dieta a problem pretrvava (a nie som ten druh muza-otca co ak je doma sedi pri futbalovom prenose u nas doma napr. varim vyhradne ja, je to moje hobby a sport v tv nesledujem vobec) . Uz nehladam dovod len prijimam fakt. A dost sa ma dotyka, ze sa vsade prezentuje ze je to muzsky problem (sexualny nezaujem), akoby to zeny nepostihovalo.