Reštaurácia na oslavu 1. narodením v Košiciach

erika88l
5. okt 2017

Ahojte zienky..Tak chcela by som Vas krasne poprosit,ci sa nepodelite so mnou kam ist oslavovat prve narodeniny nasho chlapceka..je nas celkom dost..Budeme tam najblizsia rodina ale bude nas 27 dokopy..takze nieco kam sa pomestime,kde je pekne ale zas nie velmi draho a kde je hlavne mila obsluha a dobre jedlo 🙂..
Narodeniny budeme oslavovat hned v novom roku..pretoze nas chlapcek je januarove (novorocne) dietatko 🙂
Ak mi mozete napisat aj ci ste boli spokojne a ak mozete tak aj cenu za ake velke menu(myslim ci bolo aj predjedlo,pripitok,kava a tak..) dakujem krasne..velmi mi s tym pomozete pretoze nemam na to velmi cas zistovat osobne..dakujem 🙏 👶 ❤

katarinapekna
6. okt 2017

Môj ty boh🙂 toto nevymyslis😀 ako vtip na ráno fajn😀

nyusika
6. okt 2017

škoda,že tam nemáte národné divadlo.
to by bolo asi dosť dôstojné a honosné.

zuzik307
6. okt 2017

@nyusika mame Statne divadlo😂

erika88l
autor
6. okt 2017

Ste fakt velmi vtipne👏👏👏ked vy neoslavujete narodeniny svojich ratolesti je to Vasa vec..nemusite sa vysmietavat z inych..prisla som si sem pre radu a nie pre vysmech..!!!Skuste sa nad sebou kusok zamysliet,ci su Vase ,,mudre" komentare primerane k Vasmu veku..a kde je napisane,ze to ma byt honosne???!!!Som necakala,😥ze dospele zeny mozu byt tak primitivne..

lucinocka
6. okt 2017

@katarinapekna co je na to vtipne, aj my sme oslavovali prve narodeniny v restike, neviem kde napr. vtrepes do maleho bytu babky dedkov, prababky, pradedkov, krstnych a surodencov napr. nehovoriac o tom ak aj surodenci maju este deti...a vvzdy lepsie to odbit jednym obedom pre vsetkych ako chystat tri dni postupne..
Ne kazdy ma 200m2 rodinny dom so zahradou...

vilma7
6. okt 2017

@erika88l aj my máme novoročného, tieź bude mať prvy rok ;)
Ale k tvojej oslave:
- bude vôbec niečo po Silvestri otvorené? A na štátny sviatok? Myslím že tu by si mala začať, lebo pochybujem že vôbec nejaký podnik bude.
- bude vaša spoločnosť po Silvestri vládať? Záleží samoztejme od vekovej kategórie dospelých
- je to krásny dátum, 1.1. Ale na oslavy dosť nepraktický.
Tak prajem veľa šťastia, my zrejme oslavu posunieme na iný dätum, 1.1. oslávime len doma ako rodinka...alebo druhá verzia je každoročná silvestrovská chata spojená s lyžovaním (týźfeň)

lenka.s
6. okt 2017

Uprimmne ? Oslavujeme. Mam 3 deti a kazdemu robim vzdy oslavu, no robime oslavy zvacsa doma, rozdelime rodinu na 2 dni a hotovo, aspon maju deti o to vacsiu radost. Osobne to povazujem troska mierne cez, robit v takomto style oslavu dietatku, lebo rocne dietatko z toho nic mat nebude a v restauracii sa zvacsa takto male deti necitia prave najlepsie, ale je kazdeho osobna vec aku dolezitost comu priklada.

Ale nepytala si nazor, tak k veci, velke oslavy typu promocie, sladba atd robime v hoteli Gloria, pre mensi pocet ludi vedia poskytnut salonik a servis je fakt top. Varia dobre. Cenovo tiez zvladnutelne.

lucinocka
6. okt 2017

@lenka.s neviem ja by som nemala velku radost zabit napr. cely vikend servirovanim, musis s nimi posediet, popratat potom atd. My sme malej robili oslavu na dvore pred dvoma tyzdnami, pozvala si kamaratky zo skolky, dosli aj mamy aj tatovia, rodina nebola lebo byvame daleko, vsetko bolo vonku, deti sa perfektne zabavili...ale doslovne sme s muzom pluvli dusu vecer

eeffka
6. okt 2017

tiez myslim ze niektore maju nemiestne komentare... pre 1r to nemusi byt zazitok ale je pekne ze 27ludi z rodiny ma zaujem sa spolu stretnut.
Ja aktualne riesim svoju 40ku tak sa tiez rada necham inspirovat kam ist. Nebudem pre 15ludi varit doma v byte a este ich ani nemam kam posadit

@erika88l veru pod do skupiny Kosice tam kocky dobre poradia

lenka.s
6. okt 2017

@lucinocka ale ved ja ti tvoj nazor nevyvraciam, jasne som napisala, ze je kazdeho osobna vec, comu priklada aky vyznam ... pre mna bol dolezity komfort dietata, a kedze v restike sa citi zle, doma ma pohodlie, tak som uprednostila dieta ... ty si pokojne urob aj v prezidentskom palaci

nyusika
6. okt 2017

@erika88l
uprimne ?
konflikty a problemy ma najcastejsie na svedomi nevhodne zvolena komunikacia 🙂

pokial by si napisala
"baby, maly bude mat rok, chceme sa rodina pri tej prilezitosti stretnut...viete o nejakej restauracii, kde sa zmesti a slusne, no nie draho, naje 27 ludi ?"

ver mi, mas tu veeeela dopbrych tipov 🙂

petrikazuzka
6. okt 2017

odporucam Restauraciu Cameliu v Krasnej...velmi chutne jedlo

erika88l
autor
6. okt 2017

Presne tak Damy 🙂..mame dvojizbak a riesime veci okolo stavby domu..nemame cas a ani energiu nieco chystat doma..a aj keby sme mali nemam kam tych ludi usadit a zasa niekolko dni tu nieco chystat pre vsetkych je fakt dost..Manzel je zo 4suredencov a oni uz tiez maju deti ja mam sestru a brata ktori tiez maju deti..a stary rodicia a krstny tiez by mali byt na narodeninach..chceli by sme to urobit niekedy po 3 kraloch..🙂 vsetci s tym pocitaju,ze bude oslava..a necakame nenormalne dary pre maleho len proste aby sme sa spolu stretli ako jedna velka stastna rodina a spolu sfukli prvu sviecku..💖Lukasko zboznuje oslavy a je velmi spolocensky..😍 Za tychto 9 mesiacov co nam sprijemnuje tento uzlicek stastia nas zivot sme uz presli par oslavami a kazdu jednu si uzival..takze aj preto sme sa rozhodli,ze to urobime..a ze z toho nic nema..toho nazoru niesom pretoze velmi je vnimavy tesi sa z ludi aj s vyzdob a tak.. A to ze si to nebude pamatat to ano..ale tak na zvecnenie bude mat na pamiatku fotky..🙂 Mozno aj nejake amaterske viedo sa nam postasti...U nas v rodine je to proste tak zauzivane,ze oslavujeme spolu..a mame aj plno malych kamaratov takze to bude pekna oslava..🙂 dakujem za Vase nazory pozriem sa aj na tu skupinu Kosice..🙂 dakujem 🙂

nyusika
6. okt 2017

@erika88l
ale ved o tom nikto nepochybuje 🙂
len klad doraz na OSLAVA-RESTAURACIA, namiesto 1. narodeniny...proste dostanes viac rad 🙂

pretoze takto zacneme (aj ja, ved to sa priam pyta, pardon 😀 )
riestit hluposti - naco restauracia, naco taka okazalost, naco hento-naco tamto.

ked spomenies, ze hladas restautaciu na oslavu, dostanes typy na restauraciu

erika88l
autor
6. okt 2017

Plno malych kamaratov som tym myslela..Nasich malych bratranciv a sesternice..😉
Vysvetlenie pre dalsie premudrele keby chceli zas nieco komentovat 😉

1177
6. okt 2017

Rokoko ma fajn kutik pre deti. V zlatej podkove zas fantasticky varia. Moznosti je vela... ktora mestka cast?

erika88l
autor
6. okt 2017

My sme z terasy ale je nam to v podstate jedno,kam by sme sli..Mame vsetci auta takze to nie je problem..teraz pred dvoma tyzdnami sme boli na oslave na alpinke..je tam super len maju maly salonik pre nas 🙂

zuzik307
6. okt 2017

@erika88l my sme spokojni v Iron Clube, vyborne varia, prijatelne ceny, je tam detsky kutik...este mozno hotel Bonaparte v Barci...

eeffka
6. okt 2017

v rokoku som bola teraz a je tam draho, za 4dosp a 2deti sme platili 150e
predjedlo, polievky, jedla kava

eeffka
6. okt 2017

@zuzik307 Iron club je jeden z mojich tipov, malis te objednane vopred ci len kusy hodinu a volne objednavky?

mimca77
6. okt 2017

@erika88l Skus Golden Royal, nie je taky drahy ako si ludia zvyknu mysliet, my sme tam mali svadbu v Zimnej zahrade a viem, ze tam robia aj taketo akcie ako oslavy a promocie, maju dalsie dva saloniky a Toskansku zahradu, ktora je tusim do 30 osob, podla mna stoji za to sa aspon opytat. Aj ked teda mam pochybnosti, ci bude 1.1. tam alebo hocikde inde otvorene.

zuzik307
6. okt 2017

@eeffka vacsinou vopred vybrate menu, ale mali sme aj tak, ze sme dali 3-4 jedla na vyber...da sa dohodnut, asi zavisi aj na pocte ludi...

jeennyv
6. okt 2017

@erika88l ja som z ke...hlavne primestske restiky ako bolo spominane v krasnej, nieco na kvp, v kosickej je nieco take aj s kupkom tusim ...ponukaju casto detskekutiky a rodinne prostredia, ale ty chces tu oslavu presne 1.1??? za mna ak ano, tak najprv ries ci bude niekto po silvestri ti to v restike ochotni zorganizovat myslim presonal, jedlo, obsluha atd..lebo vsade je vacsinou program na silvestra a ten je do rano a potom 1-2.januara su sanitacne dni..cize ak si vyberies obvolavaj..myslim, ze tu sa nema zmysel pytat ale nie kvoli komentom, ale dnes si menu a vsetko vycekujes na nete a urcite to trva kratsie ako sa dohadovat tu, ako kto odpovedal a co..

erika88l
autor
6. okt 2017

Nie,nie presne 1.1 maly ma 4teho narodky a potom 6teho oslava ale ak sa nebude dat na 3kralov to nevadi..presunieme v pokoji na 13teho 🙂...pozerala som na nete..ale pred par rokmi som robila v restike a viem,ze tie ceny co si na nete..niesu smerodatne pretoze prevadzkar stale da inu cenu..za cele slavnostne menu..takze kvoli tomu sa pytam..🙂 samozrejme dakujem za nazor..

mravvcek
6. okt 2017

@erika88l hotel bonaparte v sebastovciach 🙂 aj detsky kutik tam je paradny

eeffka
7. okt 2017

@mravvcek kutik je paradny aj prostredie ale na to ake su tam ceny je kuchyna biedna. Chodievame tam lebo "svokrovci" ale za mna tak 50%ceny keby mali zodpovedalo by to urovni jedla.

mravvcek
7. okt 2017

@eeffka hej? To som nevedela a super vediet 🙂 niekedy fakt nevedia co pytat ☹