50. výročie svadby

24. jan 2021

Poraďte:
Čo dať rodičom na 50. Výročie svadby.
Darcek do 300€.
Kúpele nie.
Dakujem

zuzanka.zuzu
25. jan 2021

akí sú? radšej sentimentálny darček alebo niečo praktické? nechcú niečo nové do domácnosti (televízor)? alebo nejaký darček od detí a vnúčat, kedy budú plakať od šťastia (ja ich volám lapače prachu, moja svokra ich zbožňuje)? alebo sú pôžitkári (drahé víno)?

ninusa221
25. jan 2021

Umývačka riadu ak nemaju alebo sušička plus spravit daky balik napr prah avivaž tablety sol do myčky... inak ma nič nenapadá vino , darkovy kôš je podla mna somarina

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
basska_b
25. jan 2021

Najlepšie s nimi odkonzultovať 😊 možno túžia po niečom drahšom, čo si nedovolili kúpiť. Alebo už prísť s pár nápadmi... ak radi zájdu do reštaurácie, tak možno poukaz na konzumáciu v nejakej drahej reštaurácii. Budú tam len oni dvaja a môžu sa porozprávať... ale tak je korona 😐 tak ťažko teraz také dary.i jedine ako odložený závazný příslib

jdvorka
25. jan 2021

Čo tak spraviť rodinný album? Ja som kedysi robila babine, síce pod stromček, ale mali tam so starkým spoločné fotky z dovoleniek, výletov (začiatok manželstva) a podľa postupnosti fotky detí, vnúčat, pravnúčat... Tie staršie fotky som musela naskenovať, bolo to dosť pracné, ale za tie slzy radosti to stálo.

hettinka
25. jan 2021

@oli18 prečo by ta nepotešilo? To sú moje 2 najlepšie “kamarátky”. Ale kým ich človek nemá, nevie o čo prichádza ☺️

Autorka, mna by potešilo od dieťaťa hocičo, v krajnom prípade kôš, fotokniha, spoločná fotka na fotoplátne (aj opravená svadobná) a peniaze do obálky.

pininka1
25. jan 2021

@hettinka pre teba su to kamaratky, pre mna somarina a to mam 38 a ano odskusala som si aj jedno aj druhe. Tiez by som toto rodicom nekupila, kedze viem aky nazor maju na tieto veci a nechcu to pouzivat.

pininka1
25. jan 2021

Mu sme nasim dali urobit velky obraz s fotkou vsetkych vnucat,velmi ich to potesilo, maju ho v izbe vystaveny a mama sa stale rozplyva. V ich veku uz tako podobne veci ako susicka, niesu na to zvyknuti, trvalo by casu a casu kym by sa to naucili pouzivat a nakoniec by to len stalo.

karolinakr
25. jan 2021

Prsteň al.šperk a bratranci kupili mega televizor rodičom pripravili prekvapenie: obvolali všetkych surodencov aby prišli v sobotu do reštiky, rodičom nič nepovedali len ich akože pozvali na kavu a tam sa dvere otvorili, cela rodina zhromaždena, baloniky, hudba občerstvenie fotograf. Len treba davat pozor v tom veku aby nedostali infarkt. Bol to silny zažitok a ked sa teraz neda, tak hovorim prsteň retiazku otcovi by som kupila niečo, po čom už dlho tužil ale nikdy nemal peniaze na to Tak teraz je ta spravna chvíĺa.Neviem či by som sa pri tak vyznamnom vyroči s jednou fotkou spokojila ale každy je iny.

5peta1
25. jan 2021

Su aktivni a vitalni? Ak ano, zaplatte im predlzeny vikend niekde v horach.

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
25. jan 2021

@oli18 moj sused si kupil umyvačku a nestravuje sa doma ale v reštikach denne, lebo sa mu nechce variť

mareka49
25. jan 2021

Kvalitný kávovar???

ibrunova
25. jan 2021

Moji rodičia mali vlani 50. výročie. Nič nechceli (samozrejme). tak sme im pripravili pár vecí, napríklad zlaté medaile s 50, víno so zlatom, potom taký kvíz, čo o sebe vedia, segra pripravila také video, kde sme si všetci poplakali, pospomínali, tortu s obrúčkami a navrch ich svadobnú fotku. Rátalo sa im.

20erika07
25. jan 2021

@ibrunova aj ja by som isla touto cestou, plus nieco pamätné , strom ako rástli oni a ich laska ,ako sa rozrastla ich rodina, atd

ibrunova
25. jan 2021

@20erika07 mne teraz naši dali takú knihu, akože rodokmeň. Ale čistú, že to mám postupne vypísať.

karolinakr
26. jan 2021

@ibrunova my sme robili rodokmeň to je tiež super napad.Navštivili cintoriny a našli predkov až do roku 1800. Ja som to vytlačila aj s fotkami svadobnými, kde su ešte všetci mladi a pekní a rozposlala po celej rodine.Budu mať pamiatku pre ďalšie generacie
Kniha može byt dobra.Ako to vyzera? To sa da normalne kupiť?

basska_b
26. jan 2021

@karolinakr
@ibrunova
Ja ju mam a akože celkom to dalo robotu to vyplniť a ešte mi tam stále polovica chyba 😀

ibrunova
26. jan 2021

@basska_b Ja som ocovi povedala, že ja s ak tomu dostanem tak na dôchodku 😂
Ale asi by bolo lepšie začať od konca s tým, čo vieme a potom to posúvať deťom nižšie a nižšie, lebo k niektorým rokom sa už asi nikdy nedostaneme, čo sa týka informácií.