60. výročie svadby

lauriema
22. okt 2020

Ahojte, babka a dedkom majú dnes 60 výročie svadby, samozrejme upozorňujem do pred že max. Zodpovedne nepôjdem k nim ale len pred dvere položím darcek no a prave ten darček co im kúpiť? Veľmi ich chcem potešiť, akurát som volala s ockom a vravel ze babka taka smutná že ho vola na návštevu, no on jej povedal ze ich nechce ohroziť tak nepríde, ocko tam inak chodil veeeeeelmi často. Dakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
22. okt 2020

@lauriema a potesia k tomu aj kvietky,alebo nieco pekne kvitnuce v kvetinaci🙂

lauriema
autor
22. okt 2020

@viestta babka ma cukrovku, takže sladkosti ee

lauriema
autor
22. okt 2020

@janetinka27 aha, vidíš ďakujem super napad

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
22. okt 2020

@lauriema Daj im urobiť ich fotku, nejakú peknú, kde sú spolu, ako obraz, do rámu.
A srdečne blahoželám, samozrejme! 😘❤️

loginexistuje
22. okt 2020

hmm dost neskoro rozmyslam ak uz dnes maju sviatok 😉 predplatne casopisu alebo tv programov alebo darcekovy kos

lauriema
autor
22. okt 2020

@viestta joj veľmi ťažko a ešte babka je dosť náročná žena má 83 rokov ale stále taka kocka upravená moderná

lauriema
autor
22. okt 2020

@h2 jejeee pekná myslienka

queen_mary
22. okt 2020

Ja by som spravila fotorodokmen do obrazu. My ame to robili starym rodicom. Velky ram a fotky do tvaru srdca. Na vrchu mlada babka dedko, ich svadobna fotka. Potom ich deti, ich svadobne fotky, vnucata, pravnucata. Podoplnat spolocnymi fotkami.

hettinka
22. okt 2020

@lauriema darčekový kos plny dobrôt, čo si inak nedovolia. Môžu byt v ňom aj vitamíny a niečo menšie osobne. Možno fotoalbum s fotkami deti, rodiny.

aniele
22. okt 2020

Ja som rodičom vyšila a zarámovala rodostrom (mám vyšívací stroj a je dosť takýchto vzorov) a doprogramovala medzi vetvy mená detí, vnúčat, pravnúčat v príslušných vzťahoch. A dolu ku kmeňu som naaplikovala ich svadobnú fotografiu , vytlačenú na plátne. Hneď ho vešali na stenu a už tam nejaký rok visí. A na jar, keď mali obaja narodeniny a nemohli sme chodiť gratulovať, zorganizovala som im cez Skype videohovor so všetkými (sme roztratení po SK, dokonca aj mimo). To sa im rátalo najviac.

andreatytler
23. okt 2020

@lauriema Tu su velmi popularne plagaty. Ludia na ne napisu priane, pekne ich ozdobia a bud potom v den oslav sa dostavia pred dom s tymi plagatmi v rukach alebo ich daju na koliky a zapichnu do travniku pred dom. My sme tak prekvapili svokru na jej 90te narodeniny, ze cela rodina urobila plagaty a dvaja synovia ich potajomky zapichli rano do travniku este kym spali... mala krasne prekvapenie.

queen_mary
23. okt 2020

@andreatytler to je kraasne🙂