Aké prekvapenie na oslavu?

amadora
26. jan 2016

Vymysleli ste niečo špeciálne ako prekvapenie deťom na oslavu narodenín? Nemyslím ako darček, ale vrámci oslavy niečo pre oslávenca a prípadne ostatné deti čo boli na oslave. Chcela by som synovi niečo pripraviť čo by mal ako spestrenie a bonus k oslave. Mladšiemu sme napríklad lampióny šťastia púšťali celá rodina. Taká maličkosť, ale rátalo sa to malému aj hosťom. Tak niečo na ten štýl. Ďakujem za všetky nápady 🙂

mircalla
26. jan 2016

My sme namiesto oslavy (tu mal v skolke) isli v den jeho narodenim do tohto parku v Rakusku, samozrejme dostal aj darceky. Chapem, ze na to sa uplne nepytas, ale maly bol nadseny - ze naj narodky v zivote, boli sme tam cely den a bolo leto, takze parada. To len ako napad.

http://www.familypark.at/sk/ueber-uns/der-park/

Ale k teme: ono zalezi, kde ta oslavu bude - vonku ci vnutri....kazdopadne nejaky zazitok, mozno pozvat kuzelnika....? Tie lampiony bol super napad.

miricka77
26. jan 2016

Ja som pre syna a jeho kamarátov a kamaratky,bolo ich vždy cca 6-7,pripravila každý rok nejaké súťaže napr.súťažili dve skupinky v lusteni jednoduchej krizovky pre deti,súťažili v skladani puzzle, kto prvý jednou rukou dá zápalky do škatuľky,kto ako rýchlo chytí zubami plavajuce jablko v lavore,hádali hádanky atď.jeden rok si zdobili tričká fukacimi fixkami,raz som im kúpila tie svietiace paličky,čo keď rozpuknes tak svietia.za každú súťaž samozrejme mali výhercovia alebo výherca odmenu.väčšinou som nakúpila nejaké lacné somarinky v KIK,gumy ,sponky,náramky,hocičo.rátalo sa im to vždy tak,že ani nechceli ísť domov.syn má narodky vo februári,takže všetko som riešila dnu.chce to ale venovať trochu času príprave no a samozrejme aj na tej párty potom furt makas.ale stálo to za to.

dominika6
26. jan 2016

Mozes im spravit diskoteku,rozne hry-skryvacku,rozdat papiere ceruzky a sutaz v kresleni ktoru potom vyhodnotis,alebo sutaz v skladani lega,puzzle,nakrajas tortu,buchnes im sampus a nevh si robia co chcu...alebo moze jeho naj kamis ostat u vas spat ...aj to sa detom rata..

seahorse27
27. jan 2016

Manzel chce dcerke pozvat kuzelnika na oslavu (7r.), ja s tym ale nie som stotoznena - volat si cudzieho chlapa domov 😀 Keby bola oslava v podniku, tak som s tym ok. Inak mozes skusit tie sutaze, deti to miluju 😉

anavila
27. jan 2016

aj nejaky mensi ohnostroj nieje zly...spotrebujes nevybuchnutu pyrotechniku zo silvestra. Susedkin syn ma narodky 6.1. tak vecer ked bola uz tma, vysli vsetci vonku a spravili si ohnostroj. ALebo sutaze vymysli, ako ti radia, kuzelnik je podla mna hovadina za kopec prachov.

lucka1987
27. jan 2016

syn oslavoval 3 roky a ja ( kedze sa nikto iny nenasiel ) som sa prezliekla za sasa 😅 myslim, ze tento pohlad hovori za vsetko 😀
+ som pozvala susedu co pekne maluje a namalovala male deti co boli na oslave tvar ..

kludne ak sa oslava pretiahne k vecernym hdinam, kedy uz bude tma, by som aj do nejakeho mensieho ohnostroja sla ( nic velke, ani hlucne ) ( u nas sa to toleruje, byvame dalej od ostatnych domov )

l3yla
27. jan 2016

Ten ohnostroj je super napad,pripadne vypustanie lampionov 🙂

lucinecka_11111
29. jan 2016

Dobry den - pripravujem na oslavy slané torticky - zo sunky ,zeleninky, salamy, syrov 🙂 pri zaujme mi napiste spravu.