Ako osláviť prvé narodeniny?

27. máj 2021

uvazujem o case 16 00.lebo to bude mat po druhom spanku. casovy usek cez obed ked je hore 11 00 az 13 00 mi pride prilis skoro na oslavu.
ak bude ok ppcasie zvazujem restiku s terasou cca 10min chodze od bytu a vedla nej je detske ihrisko tak by sme sa striedali v jedeni a hrani na ihrisku. trochu sa bojim ze ns terase si moze hocijto zapalit. ak bude zle pocasie tak len u nas v byte. kde inde?? nejaka rada? len mame maly byt a bolo by to stiesnene. svokrovci svagrina plus moja mama to su 4dospeli. s krstnymi ktori su mladi kamosi rovesnici chcem oslavit neformalnejsie napr piknik v parku pri ihrisku nejaky iny den. co myslite? ake su vase rady k oslave prveho roka? dik



ja mama to

krisbar
27. máj 2021

Oslava 1. Narodenin je viac pre rodinu ako pre babatko. Ja to nebudem prisposobovat jeho spankom. Proste sa stretneme, ked bude ospaly, pojde spat a my zatial budeme spolu. Take male dieta nevnima ze ma narodeniny, vnima len humbuk okolo seba.

hettinka
27. máj 2021

@krisbar presne, staršej som robila veľkú oslavu, cela rodina, nové šaty, pohostenie, torta, neviemco … a ona ani nevedela a nechápala, že nejaké narodeniny má. Pri druhom sme nerobili oslavy žiadne, stretli sme sa neformálne, maly dostal darček, tortu a bolo.

slavkadi
27. máj 2021

tiež sme to poňali len v rodinnom kruhu, oslava doma s najbližšou rodinou, prišli poobede a keď sa oslávenec zobudil, zablahoželali, nakrájali sme tortu, dali si kávu a občerstvenie. Ešte bude príležitostí na väčšiu oslavu, keď budú deti väčšie.

kiki68
27. máj 2021

Ja to dam o 15:00 , to zvykne byt kludny a uz vyspaty. A dame to vonku na zahrade. Mame to v Juli, hadam vyjde pocasie

janetinka27
27. máj 2021

ono to zvykne byt niekedy tak, ze ked clovek vela planuje, kombinuje, spekuluje, tak to vypali uplne inak. take male dieta aj keby sa do ruzova vyspinkalo, tak moze byt zaskocene pritomnostou kopy ludi, zmenou prostredia, hlukom atd. takze to bude pren narocne tak ci tak

autor
27. máj 2021

dakujem vsetkym za skusenosti. ved prave preto to planujem pri ihrisku kam chodime bezne v ramci prechadzky. ale zas nejako rodinu pohostit chcem a ona samozrejme nebude sediet hodinu v detskej stolicke. cize starsi sa stretnu pokecaju posedia a mladsi mozu odbiehat hojdackovat prechadzat atd

elizabet173
27. máj 2021

ja by som nerobila z toho taký cirkus, dieťaťu je to ešte totálne jedno. Pozvala by som starých rodičov k nám domov, či už na obed, alebo po tom druhom spánku nejaké občerstvenie, torta a finito. Na čo zvolávať rodinu v jeden deň a ešte aj s kamošmi rovesníkmi ďalší, nerobila by som si zbytočné starosti, užila by som si tento deň s drobcom.

zuzikak
27. máj 2021

my sme to robili bez celej ten parady okolo. Maly sa vyspat, prisli moji rodicia, pofotili sme ho s tortou, dostal 2 darceky, zjedli sme tortu a bolo po oslave. Sli sme von. So svokrovcami sme robili o tyzden na to - svokra spravila tortu, tiez sa pofotili, zjedlo sa a hotovo. Cele divadlo okolo toho - slavnostne obedy a neviem co je pre dieta zbytocnost. Je to len pre rodinu. Ak sa chcete stretnut - ok, mate prilezitost ale nerobila by som si privelke starosti. Ak toto nie je vase prve dieta - budes chciet by spravodliva aj k tym dalsim a kazdemu robit takuto velku oslavu ??? 🙂 (budes to mat potom o to komlikovanejsie lebo sa budes prisposobovat dalsim detom)

evkamotka
29. máj 2021

My sme mali krstiny ako uzavreta spolocnost v restike vnutri, mala priamo vychod na ich detske ihrisko. V pripade zleho pocasia sme mohli byt len vnutri. Daj to po 2 spanku poobede, prip mu to kusok posun na 15,raz zvladne :D