ako sa vam paci?
tak asi normálne klasické slovenské meno,netuším čo riešiš....keby si sa pýtala,či máš dať svojmu dieťaťu meno hermiona alebo fiona,alebo onur alebo chesus,to by už bolo na debatu 😀 😀 😀 😀
krásne meno 🙂
jedného máme doma 🙂
veľmi, Martin je môj manžel aj starší syn 🙂
Velmi sa mi paci 🙂 Matko je krasne meno ;)
Zboznujem taketo otazky☹
Ale inak je to pekne meno
aj my davame meno Martin 🙂
meno pekné,asi by som ho volala Martinko Klingáčik 🙂
a Nina, Andre, Baxa .....Angie, Milan, Ivanka, Hoffa 🙂))))))))))))
proste tak....
Paci sa mi.u nas v rodine mame troch Martinov 🙂
nepaci sa mi meno martin, nedavaj ho.... hm? pomohlo?
moj manzel je Martin . ale je ich strasne vela. kazda druha kamoska ma manzela alebo priatela Martina :D . ale inak nice name
pekné, volá sa tak manžel a ak bude syn aj on 🙂
volá sa tak môj syn a páči sa mi....a poznám veľa sympatických mužov s týmto menom 🙂 skús zohnať knižku o vplyve mena na osobnosť človeka 😉
pekne meno...a nositelia tohoto mena,co ich poznam...su velki sympataci 😉
krásne slovenské meno.... mám synčeka Martina, manžela a aj svokra....xiiii... a 🙂
Ano, normalne pekne meno
Ked si robis prieskum, tak vypovedaciu hodnotu maju skor oficialne statistiky za jednotlive roky...
A ak sa pytas, lebo tak chces pomenovat svojho syna, tak nie je dolezite, ci sa paci nam, ale tebe...
My máme jedného doma. 🙂 Krásne "medzinárodné" meno. :D
najkrajsie meno 🙂
sice je ich vela, ale je to pekne tradične slovenske meno 🙂 mame tiez jedneho doma 🙂 . Ja som skor za klasicke "nase" mena ako zahranicne, ale kazdy ma iny vkus
Prave jeden vedľa mna spí 🙂
...no ma bieleho kona 🙂 pekne meno
Maťko 🙂
Je to pekné meno a tuším, že ty si písala aj ten predošlý príspevok či meno dať po niekom, kto už nie je medzi vami. Ak to tak cítiš, urob to a nemyslím si, že tým spôsobíš niekomu smútok. Aj keď je to klasické meno, ale Martinko bude len váš.
krasne meno, take neutralne - nic nim nepokazite 🙂
mne sa meno martin páči..a nielen preto že manžel sa tak volá 😀 Podľa mňa je to také milé meno... ktoré sa nedá nejako dokomoliť...iba martin maťko...a je to milé
Doma mame dvoch 🙂 🙂 🙂
Krásne meno. Ak by sa mi narodil druhý syn, volal by sa Martin. 🙂
Ked ti napiseme ze sa nam paci tak ho das svojmu dietatu a ak nie tak nedas? Kazdym dnom sa tu zakladaju absurdnejsie a absurdnejsie diskusiea otazky.