Čo kúpiť chlapovi k 40 narodeninám?

minka80
8. mar 2016

Muz bude mat o chvilu 40 narodeniny, vobec neviem co mu kupit. Budem vdacna za kazdy napad a radu. Dakujem

gabrielaslivkova
8. mar 2016

Ťažko povedať, skús pouvažovať, čomu sa venuje, čo ho zaujíma, čo rád robí,... Možno by sa potešil nejakému spoločnému víkendu, kde by ste si oddychli, možno niečo adrenalínové (skok padákom, jazda autom na okruhu,...).
Môj manžel mal teraz 30 rokov a keďže o mesiac mám rodiť, veľa som toho vymyslieť nemohla. Tak som mu pripravila poukaz, ktorý využijeme už aj s bábätkom. A keďže je dosť pravcovne vyťažený, netrúfla som si objednať niečo na kontkrétny dátum, lebo by sa mohlo stáť, že by sme nemohli nikde ísť. To isté platí o oblečení - bez neho si netrúfam nič kúpiť, kým si to nevyskúša, či mu to sedí, pretože nemá úplne konfekčnú veľkosť.

maminkasisa
8. mar 2016

ahoj, my sme kupovali lepsie znackove hodinky, tiez ma napadol nejaky zažitok, alebo vikendovy pobyt, ale hlavne co ho bavi.... moj svagor chcel napriklad a nesmejte sa: motorovu pilu.... ma rodinny dom, a chcel ju aby mal na drevo do krbu.... moj sused zase vyzivacku /kosu/ ale toto si vyslovene priali.... našmu rodinnému priatelovi sme kupili drahe pero, je riaditel banky.....

mata2
8. mar 2016

Ahoj,mm bude oslavovat 40ku v aprili,zatial mam prenho tricko s cislom 40 v style supermanovho znaku 😀 ,davam mu upiect poschodovu tortu,dalsiu "tortu" urobim zo 40 plechoviek piva,a idem mu zakupit poukaz na vyhliadkovy let lietadlom 🙂
a samozrejme mu zorganizujem rodinnu oslavu s pecenym prasiatkom 😵

jankastubka
8. mar 2016

No mojho by napr potesil xbox. Nic ine nepocuvam len ako by ho chcel. Len mne je luto dat na taku blbost tolko penazi. To skor ten pobyt alebo skola smyku. Alebo skola varenia ci tanca len neviem ci na take nieco je.

barbora59
8. mar 2016

ake ma zaujmy? co ho bavi? kolko chces investovat? bola som cez vikend na 40 tke kamarati sa mu poskladali a dostal retrobicykel ktory chcel , kedze je vasnivy motorkar motocross dostal vylet ma majstrovstva sveta do las vegas, jedalenske stolicky kedze zariaduju, niaky parfem atd.

acer11
8. mar 2016

tandemový zoskok,simulátor voľného pádu 😎

liv1
8. mar 2016

Zazitkovy darcek napr. Luxusnu romanticku veceru, romanticky pobyt, let balonom, lietadlom, kurz prezitia, ten simulator je super aj ja som bola, alebo jazdu na ferrari ci lamborghini, alebo zajazd na futbalovy zazitok do anglicka napr., let stihackou, mas to aj v peknych baleniach napr www.zadar.sk, www.zazitkydarceky.sk, alebo www.gifo.sk 😉

tyelde
8. mar 2016

striptérku 😎

svetluska82
8. mar 2016

Moj chce nove dioptricke okuliare a oslavu s pecenym prasatom

ikiniki
8. mar 2016

Vikendovy pobyt pre vas dvoch... Wellness, relax.

jaja1979
9. mar 2016

Mojho by najviac potesil retro bicykel - nieco taketo http://www.citybikes.sk/retro-bicykle/mestsky-b...
Ale do styridsiatky chybaju este 2 roky, tak snad nanho dosetrim...

nevelyn
9. mar 2016

Já mám záložny plán hooverboard - taky novy technoskateboard -toto http://futureboards.cz alebo nejaku dovolenku. Ale este mám chvílu času.

horana
9. mar 2016

Aj ked si tam miniem odpoved a viackrat nebudem moct dat typ, vyzyvam autorku aby aspon pre ostatnych specifikovala aky je jej chlap typ ci skor na okuliare a pecene prasa alebo na adrenatilin, motorky, ci je kulit, citatel, alebo romantik alebo co vlastne.
Lebo strielat len tak naslepo je uplne k nicomu. Jedine ze by bol uplne nevyhradeny, ale aj tak sa da aspon natienit co zvykne robit vo chvilach volna, k comu inklinuje, aj keby len k valaniu.

stardust
9. mar 2016

ked nevies, co kupit, nekupuj nic. V zavislosti od tvojich moznosti romanticku veceru s naslednym ehm ehm programom doma alebo niekde inde.

nicollettka
9. mar 2016

@stardust dobre si to nazvala ehm ehm :D

majuska0407
9. mar 2016

ja som manželíkovi podarovala pobyt🙂

miriam11
9. mar 2016

ja to budem riesit o rok, uz teraz rozmyslam. Asi kupim nejaky pobyt len pre nas dvoch.

xenia2
9. mar 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

Pobyt to je asi najlepsi darcek 🙂

agnes9
9. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

Podla toho co ma rad.. ale pobytom nejakych wellnesom urcite nic nepokazis

janage
15. mar 2016

Výstup na Gerlach s horským vodcom zo Sliezkeho domu ak je turista 😉 Škola šmyku - máš rôzne úrovne- ak je motorista. Na 3O bol základný kurz zoskok s padákom - nie tandem, ale sám - on je adrenalínový typ 🙂