Dá sa zvládnuť svadba v 7. mesiaci?

1. jan 2021

V prvom rade vám prajem všetko dobré do nového roka... A moja otázka znie... Je tu mamička co sa vydávala v 7 mesiaci? Plan bol teraz na januar medzi 4 a 5 mesiacom kde bruško je maličké... Ale v 7 mesiaci... Fuuuu to neviem ci dajaké šaty zoženiem... A plus, keď bude po korone aby som sa sa aj ako tak dokázala zabaviť.... Zatancovať a tak myslím 🙃? Da sa to zvládnuť?

dajen_7
1. jan 2021

Prečo radšej nepočkat po pôrode?

janka_266
1. jan 2021

Nemyslím si, že o 2 mesiace bude tak po korone, aby sa ktokoľvek zabavil

klip0
1. jan 2021

Ja by som vyriesila svadbu teraz, lebo o dva mesiace aj tak nebude po korone a uz vobec nie tak, ze by sa na svadbe mohlo tancovať. Akurat budes v strese z toho, ze to nevyjde podla planov a plus z toho ze si to zbytocne prelozila.

jankalukasova
1. jan 2021

Kamaratka sa vydavala zaciatkom 9. mesiaca a mala krasne saty. Je to vysoka, stihla zena. Mala pekne brusko. Velmi jej to slusalo. Ale bola to komorna svadba len s rodicmi, surodencami a myslim, ze mali len taky obed. Nie normalnu oslavu.
Za dva mesiace urcite po korone nebude tak, aby mohla byt klasicka svadba. Tomu velmi neverim.

romanka_369
1. jan 2021

Ja som sa vydavala na konci osmeho a bolo to uplne super 🙂.. O tyzden nato som rodila😁..

angel993
1. jan 2021

Ja by som to vyriešila tak, že teraz sobáš, nech nie sú papierovačky pri pôrode a potom by som zábavu urobila, keď bude situácia lepšia. Pripadne to spojiť potom s krstinami.

ibrunova
1. jan 2021

Určite lepšie v 7.mesiaci ako s malým bábom.. A zábavy aj tak sú zakázané.

zuzanka.zuzu
1. jan 2021

o 2 mesiace nebude po korone... spomeň si na november - myslela si si vtedy, že bude takýto január? 😀 čiže zoberte sa teraz.

kubkovamama
1. jan 2021

Ja tiež v 7mom.Saty som zohnala presne podľa mojich predstáv a stále ich mám, lebo...jednoducho sa mi strasne páčia a keďže som prakticky typ,využijem ich asi aj na bežné nosenie.Len my sme boli iba na úrade o dvoch svedkoch,žiadna zábava ani nič.Ale za mňa určite lepšie pred pôrodom ako po.Mozem porovnať,keďže som bola rozvedená.Prve manzelstvo-sobás ako taký bol po pôrode pre mňa veľmi náročný.Nemala som čas pozerať šaty,čas na seba,nic som z toho nemala,len som pokukovala po synovi,cítila som sa celkovo nepohodlne aj kvôli vzhľadu po pôrode..a nájsť šaty,v ktorých sa dá kojit,bez šance.Mala som nervy celý ten deň

hailey1
1. jan 2021

Ja som bola v siestom mesiaci svagrovi na svadbe a vobec som si to neuzila. Maly ma kopal jak besny, musela som sa vkuse prechadzat a ist prec od hudby. Nesla by som nikdy do toho- mat klasicku velku svadbu v tehotenstve... a ako pisu baby, za dva mesiace urcite nebudu moct byt riadne svadby.

s_a
1. jan 2021

Bola som na svadbe kde bola nevesta v 7 mesiaci a vyzerala že si to užila.. ale ak chces svadbu so zábavou tak o 2 mesiace pochybujem že to bude bohužiaľ možné.

mattkapd
1. jan 2021

Vydávala som sa ako tehotná.. Šaty ti v salóne upravia to je najmenej teraz ale počas korony je to trosku zložité teda dosť.. Možno by som riešila svadbu len tak na úrade.. A keď už bude po korone spravte si svadbu o akej snivas v kostole..

marvin1234
1. jan 2021

Ja som sa vydavala 5 tyzdnov pred porodom, ale teda nemala som velke biele saty, mala som modre tehotenske po kolena a svadba bola mala, na urade, asi len do 21:00. Zvladla som to, zabavila sa, ale uz mi opuchali nohy takze druhy den bol drsny.

la3na
1. jan 2021

Ahoj. Vydávala som sa na začiatku 7.mesiaca, v apríli. Obrad bol civilný, zúčastnilo sa asi 60 ľudí. Potom sme mali obed s rodinou a nakoniec sa popíjalo u nás doma. V dvojizbovom byte sa nás vystriedalo asi 25 😅 ale super atmosféra. Plánovali sme veľkú oslavu neskôr ale uplynuli takmer dva roky a ešte sa nám to pri malej nepodarilo 🙄. Čo sa šiat týka, do svojich som sa nezmestila a deň pred svadbou som si požičala od kamošky jedny fakt hrozné len aby bolo. Vzadu so šnurovačkou ( odporúčam ). Na nohách som mala tenisky aby mi nepuchli nohy a výstrih ako z prospektu na podporu dojčenia. Bolo to provizórium a dosť punk ale nikdy som nesnívala o dokonalej svadbe. Aj vďaka tomu to bol jeden krásny deň na ktorý rada spomínam.
A či si v 7.mesiaci zatancuješ? Záleží od toho ako sa cítiš. Ja som sa na švagrovej svadbe v 8.mesiaci zabavila, aj som si zatancovala ale toto je skôr otázka tvojho zdravotného stavu. V neposlednom rade... Toto bol opis mojej skúsenosti, nie odporúčanie. Osobne si myslím že toto nieje vôbec dobrý čas na spoločenské akcie.

h2
1. jan 2021

Veď sa vydaj podľa plánu, čiste len obrad, aby si nemala starosti pri pôrode. Oslavu si spravíte, keď sa bude dať.

diaalex
1. jan 2021

Áno, ja som mala v 7.mesiaci a o 2 mesiace na to som aj porodila 😁 ale o 2 mesiace určite nebude po korone, buď sa vydaj teraz alebo o 2 mesiace na úrade alebo sa nevydávaj a tancuj na svojej svadbe budúci rok

mirkava
1. jan 2021

Svadbu teraz v ramci moznosti a zabavu po cotrone...

jajka71
2. jan 2021

2 mesiace nič neriešia, po korone rozhodne nebude a neviem ci by nebolo lepšie mať to za sebou skôr, lebo tak ci onak svadba v zmysle oslavy a tancovacky v kruhu rodiny a priateľov tak skoro nehrozí a oslavu v tomto zmysle si môžete urobiť dodatočne s bábätkom v rámci krstu ci prvých narodenín podľa toho ako sa situácia u vás či v opatreniach vyvynie. Každopádne v tehotenských svadobných šatách problém nieje, sú ženy co to zvládli aj krátko pred pôrodom ci po pôrode, no viac to ovplyvňuje ako sa žena v tehotenstve cíti bez ohľadu na fázu tehotenstva....

kakawah
2. jan 2021

Moja sestra sa vydávala v 7m.Saty mala krásne, jednoduché, pod prsiami presite, voľné. V požičovňi šiat jej poradili. Aj tancovala a zabávala sa.

maculka8
2. jan 2021

Ja som sa v 7mes. Záleží akú veľkú svadbu chces ale podľa situácie...😔ja som.mala do 30ludi, pretancovali cme celú noc...myslela som že pôjdem rovno na sálu zo svadby čo sme sa tak bavili😄😄ale zvládli sme to všetko... Keď sa síce teraz pozriem na tie foto tak mi je trošku smiešne,lebo či chces alebo nie,človek má nejake kg naviac...ale inak super...šaty som mala strihnute pod prsiami, kúpila som ich cca za 40€ z netu úplne nové biele spoločenské,vyzerali ako svadobné... Ja som už nechcela dáko vymýšľať lebo sme už mali 3r dievčatko, takže zvolila som.jednoduchost...😉držím.palce

ukulela
2. jan 2021

Nezabavis sa. Ešte sa nebude ani poriadne očkovať.

elizabet173
2. jan 2021

si velky optimista, ked sa chces v siedmom mesiaci na svadbe zabavit. Uprimne by som ti to priala, ale je to zial nerealne. Ak sa chcete zobrat, kym sa babatko narodi, urobte to hocikedy s dvomi svedkami a zabava moze byt aj s drobcom, ked trocha podrastie

ada85
2. jan 2021

Vydávala som sa 2.4.mala sa narodila 1.6. týždeň pred termínom. Šaty neboli problém -mala som ich z požičovne.a to nie som ani zďaleka modelka. Košík aj zábavu do rána som zvládla ešte som bola aj nachladená ale v ten DEŇ som nemala až také priznaky-asi stres😀
Horšie to bude asi kvôli corone teraz. Všetko je zavreté, veľa ľudí sa aj bojí...
Asi by som urobila ako tu už jedna písala. Teraz len obrad kvôli papierovačkám a hostinu napr. aj s krstinami spojiť.

svrcko
5. jan 2021

Ahoj jasne ze zvladnes ja som bola v 6m a z 1r dievcatkom bolo to taske vsetko vybavit ale dalo sa . Aj som trosku potancovala ale malo lebo som mala problemi no vobec to nevadilo kedze kym.s kazdym poklebetis casu zrazu je malo .. hlavne si to uzi