Darček pre 12 ročného chlapca na Vianoce

maminkajanka84
26. okt 2018

Uz vyberate darceky pre Vase ratolesti?davste si limit?dajtebinspitacie pre 12 roc.chlapca a dievcata 6a5 rokov

katkahs
26. okt 2018

@maminkajanka84 u nas idu hlavne zvieratka schleich (koniky, zvieratka z farmy a divociny), lego, puzzle, knihy, tricka s premenlivymi flitrikmi, mame chlapceka 5 a dievcatko 8, syn miluje lego, dcera kone 🙂 uz mam vacsinu kupenu, este nejake drobnosti a je to. Snazim sa vmestit do 200 €, aj to sa mi uz zda moc, ale vyhraju sa s tym teraz, cochvila nam vyrastu. Urcite vsak nekupujem uplne vsetko, co chcu, nech trosku vedia aj tuzit po niecom.

beky1813
26. okt 2018

Ja mam male baby, limit nemam, uz vyberam a uz mam aj nieco nakupene a vacsinu staci len objednat

bucko555
26. okt 2018

Mám jednu dcérku dvoj rocnu limit si nedávam čo sa mi páči a viem že sa s tým bude hrať alebo sa jej to zíde.jenoducho to kúpim ale nekupujeme moc keďže máme starých rodičov, prarodicov, tety krsnu tak toho dostáva až moc

jana_eyre
26. okt 2018

vyberam zatial len v hlave a limit mam skor na mnozstvo, ale zase ani neminam vela - kazdy dostane tri hracky (jeden drahsi po kt.tuzia a dve malickosti) a jedna kniha .. po jednom dostanu od sirsej rodiny (dufam, ze to dodrzia, pretoze nas je velmi vela, takze ked sa to zrata, tak po navstevach dostanu viac darov ako doma)

alenah31
26. okt 2018

@maminkajanka84 ja síce nemám finančný limit, ale zato mam darčekový limit už niekoľko rokov-3 veci po ktorých im srdce pišti a dosť. Okrem nás ešte dostanú darčeky od starých rodičov, tiet, strýkov, krstných rodičov..... snažím sa deti viesť iným smerom, nie k tomu "materiálnemu" ako sa Vianoce chápu teraz. Počas roku ešte majú narodeniny, meniny, deň detí..... kopec príležitostí dostať ďalšie dary, vždy na výplatu nejaká drobnosť v dráčiku.... momentálne zbierame LOL. Ja mám 9 ročnú a skoro 19 ročného. Obaja skôr už teraz prahnú po zážitkových daroch, malá napr. na meniny teraz v sobotu dostala poukaz na wellness na Donovaloch spolu so mnou a babkou.... chcela nejakú babskú veľkácku akciu😀

3009
26. okt 2018

@maminkajanka84 ja mám vnuka 12-ročného a ten sa dal na numizmatiku, tak jemu staré mince a bankovky a pre 4-ročnú hračky s ktorými sa pohrá, ale limit som si nikdy nedávala. Každý niečo na oblečenie. Medzi vianočnými sviatkami vždy si chodíme ako celá rodina zahrať si bouling. Samozrejme, že nie veci za tisícky eur.

asia83
26. okt 2018

@maminkajanka84 Určite nie veľa a určite nie draho. Ak chcem dieťa učiť skromnosti, dostane čo potrebuje, jednu, ktorú chce a nazdar.

roselyn
26. okt 2018

kukni skupinu vianocne darceky - tam si piseme 👍🎄🎁

sarahj
26. okt 2018

Ak sú to súrodenci tak určite spoločenské hry-dnešné deti ich moc nehrajú a je to škoda, my sme ich hrávali hodne často a bol to super čas aj so ségrami aj s rodičmi 🙂 A skús použiť cashback portál https://www.plnapenazenka.sk/ kde vám vrátia pár % z ceny nákupu. Možno sa to bude zdať málo, ale to sa časom nazbiera a dá sa takto dobre ušetriť 🙂

roselyn
26. okt 2018

Aj v Lidli sa mozes inspirovat 😉
https://www.lidl-flyer.com/7f825dda-d1ed-11e8-8...

sense
26. okt 2018

Limiy nemam financny...z toho co sa jej paci vyberiem...jednu vec uz ma kupenu a dve este dostane

sofia1703
26. okt 2018

U nás doma najradšej oboch potešia spoločenské hry alebo lego. Deti sa s tým dokážu vyhrať. Najmä deti 10- a pubertiak by sa zrejme potešil nejakému dronovy alebo nejakej elektronickej vychytavke. A dievčence možno ešte nejaké sady (vlasove [decke gumicky a snurky do vlasov], nechtove studio, studio na vyrobu slizov, play- do plastelina) a takéto kreatívne veci.

deti95060810
26. okt 2018

pre dievčatá kúpiš v Dráčiku alebo v inom hračkárstve raz dva....horšie to bude s tým 12r. fešákom...
moje deti by chceli len mobily čo mne sa moc nepáči...😉